Ako ovplyvňuje bankrot hypotekárny úver súrodenca?
Ahojte , chcela by som poradiť ohľadne bankrotu.
Mám už vypísaný žiadosť o bankrot len sa chcem informovať že keď už to budem mať akože schválené a môj brat požiada o hypotekárny úver lebo chce stavať dom bude mať nejaký problém získať ? Bude to mať nejaky dopad aj na súrodencov ,čo myslím že ich sa to netýka len bolo treba v žiadosti vypisovať všetky mená rodičov a súrodencov čomu som nepochopila akú v Tom hrajú oni rolu ?? Ďakujem za rady
@viktoriakrajnakova Čo dosiahol tvoj otec? Mohol sa radšej snažiť svoje dieťa vychovať. Tam zlyhal určite.
@viktoriakrajnakova Dobre výchovné dieťa nekradne auta, neohrozuje ľudí na verejnosti, nemusí ohovárať psychológov, psychiatrov a policajtov kade tade po internete a v médiách. Dibre vychovaný človek nemusí poberať dávky od štátu, chodiť na vianočnú kapustnicu k bezdomovcom a vesmievar sa ľuďom na nete, že si nevedia užívať život a nezanecháva za sebou miliónové dlhý, nepovažuje bankrot za niečo normálne. Tak si ďalej ži v svojej bubline o svojej dokonalosti. Avšak to už ani diagnóza neospravedlňuje.
@viktoriakrajnakova Právom je i reagovať, pýtať sa, poukazovať na klamstvá.
@viktoriakrajnakova aspoň po mne neostanú milónové dlhy a veriteľom oči pre plač.. ale hlavne, že vám sa dobre spí a " podniká".
@viktoriakrajnakova počúvať také rady ako dávaš tu? Žiť za peniaze druhých, pretože sú to drobné, kedže nie sú tvoje a užívať si z cudzieho? To fakt nazývaš úspech? Dnes som už asi čítala všetko 🫢
@zuzanka7600
Ad1 bankrot je tvoja osobná záležitosť preto sa to nazýva osobný bankrot
Ad2 to, že vyhlásiš bankrot neznamená, že si od dlhov oslobodená, rozdiel je len ako budeš splácať, resp.uspokojiš pohľadávky veriteľov
Bankrot je len prestávka na 6 rokov. Po 6 rokoch sa všetko začne odznova. Každý veriteľ sa ozve a začne zas vymáhať.
@sniper3 to absolútne nie je pravda ,sú dva druhy osobného bankrotu ,jeden je taký že sa predá všetko čo má a zvyšok dlžníkom doplatí štát ale v Tom prípade nemôže nič vlastniť ,druhý je taký že si nastavi splátkový kalendár ,to znamená že štát to vyplatí a bude splácať štátu a majetok jej môže ostať