icon

Ako ovplyvňuje bankrot hypotekárny úver súrodenca?

zuzanka7600
2. dec 2025

Ahojte , chcela by som poradiť ohľadne bankrotu.
Mám už vypísaný žiadosť o bankrot len sa chcem informovať že keď už to budem mať akože schválené a môj brat požiada o hypotekárny úver lebo chce stavať dom bude mať nejaký problém získať ? Bude to mať nejaky dopad aj na súrodencov ,čo myslím že ich sa to netýka len bolo treba v žiadosti vypisovať všetky mená rodičov a súrodencov čomu som nepochopila akú v Tom hrajú oni rolu ?? Ďakujem za rady

Strana
z2
viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@anonym_90c955

@viktoriakrajnakova no dik za taký biznis, že po smrti otca vám nič neostalo

@anonym_90c955 ostala mi mudrosť, že treba žit život naplno. A to je najcennejsia vec, viac ako by mi zanechal 10 nehnuteľnosti

anonym_90c955
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova

@anonym_90c955 ostala mi mudrosť, že treba žit život naplno. A to je najcennejsia vec, viac ako by mi zanechal 10 nehnuteľnosti

@viktoriakrajnakova no neni vidieť

viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@anonym_90c955

@viktoriakrajnakova no neni vidieť

@anonym_90c955 no myslim že je ti vidieť. Žijem uspešny život podla svojich predstav. To je skutocne aktivum. Nehnutelnisti nie su aktivum. Ludia co sa tomu rozumeju by mi dali za pravdu.

abbey1
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova

@anonym_90c955 ja neviem načo ich oco použil, ale proste tie 2 miliony eur už nie su. Aspoň ale v živote niečo dosiahol na rozdiel od vas čo tu ste a plačete pre pár tisic eur. Neviete čo je život lebo žijete lacne životy.

@viktoriakrajnakova Čo dosiahol tvoj otec? Mohol sa radšej snažiť svoje dieťa vychovať. Tam zlyhal určite.

viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@abbey1

@viktoriakrajnakova Čo dosiahol tvoj otec? Mohol sa radšej snažiť svoje dieťa vychovať. Tam zlyhal určite.

@abbey1 ty sa radaej staraj o seba. Ja som velmi dobre vychovana. Mala som taku vychovu aby zo mna bol uspesny clovek. Nikdy by som to nevymenila.

abbey1
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova

@abbey1 ty sa radaej staraj o seba. Ja som velmi dobre vychovana. Mala som taku vychovu aby zo mna bol uspesny clovek. Nikdy by som to nevymenila.

@viktoriakrajnakova Dobre výchovné dieťa nekradne auta, neohrozuje ľudí na verejnosti, nemusí ohovárať psychológov, psychiatrov a policajtov kade tade po internete a v médiách. Dibre vychovaný človek nemusí poberať dávky od štátu, chodiť na vianočnú kapustnicu k bezdomovcom a vesmievar sa ľuďom na nete, že si nevedia užívať život a nezanecháva za sebou miliónové dlhý, nepovažuje bankrot za niečo normálne. Tak si ďalej ži v svojej bubline o svojej dokonalosti. Avšak to už ani diagnóza neospravedlňuje.

viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@abbey1

@viktoriakrajnakova Dobre výchovné dieťa nekradne auta, neohrozuje ľudí na verejnosti, nemusí ohovárať psychológov, psychiatrov a policajtov kade tade po internete a v médiách. Dibre vychovaný človek nemusí poberať dávky od štátu, chodiť na vianočnú kapustnicu k bezdomovcom a vesmievar sa ľuďom na nete, že si nevedia užívať život a nezanecháva za sebou miliónové dlhý, nepovažuje bankrot za niečo normálne. Tak si ďalej ži v svojej bubline o svojej dokonalosti. Avšak to už ani diagnóza neospravedlňuje.

@abbey1 ja som človek ktory bojuje za ludske prava. A kadejakymi sposobmi, to uz je ale moja vec. Ked sa ti to nepaci tak ma ignoruj. Jansom tu pre tych co su ochotni pocuvať

abbey1
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova

@abbey1 ja som človek ktory bojuje za ludske prava. A kadejakymi sposobmi, to uz je ale moja vec. Ked sa ti to nepaci tak ma ignoruj. Jansom tu pre tych co su ochotni pocuvať

@viktoriakrajnakova Právom je i reagovať, pýtať sa, poukazovať na klamstvá.

ekira1
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova

@ekira1 ty nevieš co to je biznis. Ty prežiješ život ako potkan v krysích závodoch, teda budes cely zivot chodit do prace pre priemeeny plat. Ty takymto zmyslanim nikdy nezarobíš milióny

@viktoriakrajnakova aspoň po mne neostanú milónové dlhy a veriteľom oči pre plač.. ale hlavne, že vám sa dobre spí a " podniká".

ekira1
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova

@viktoriakrajnakova počúvať také rady ako dávaš tu? Žiť za peniaze druhých, pretože sú to drobné, kedže nie sú tvoje a užívať si z cudzieho? To fakt nazývaš úspech? Dnes som už asi čítala všetko 🫢

viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@ekira1

@viktoriakrajnakova počúvať také rady ako dávaš tu? Žiť za peniaze druhých, pretože sú to drobné, kedže nie sú tvoje a užívať si z cudzieho? To fakt nazývaš úspech? Dnes som už asi čítala všetko 🫢

@ekira1 nevies o com hovoris

Strana
z2