icon

Ako riešiť nevrátenie poplatku za školu v prírode?

7. jún 2024

Dobrý deň,
prosím vás, stretli ste sa s tým, že vám škola odmietla vrátiť doplatok za školu v prírode napriek tomu, že dieťa ochorelo a mali ste potvrdenie od lekára, že nemôže do školy v prírode nastúpiť?
Dieťa mám choré od včera a včera som to aj nahlásila učiteľke. Do školy v prírode majú ísť v pondelok (od 10.6. do 14.6.). Doplácali sme ako rodičia 70 €. Učiteľka mi povedala, že tento poplatok už nie je možné vrátiť.
Nepríde mi to ok. Je to veľa peňazí a dieťa budem mať doma.
Stretli ste sa niekto s takýmto niečím?
Vopred ďakujem za odpovde.

Strana
z2
luccija
7. jún 2024

Moja dcéra ochorela 2 dní pred lyžiarskym a vrátili nám plnú sumu.Ale až po 2 t

marhulka13
7. jún 2024

My sme mali poistenie pre takýto prípad, no kvôli tomu sme platili 150 eur na dieťa. Čiže oveľa viac. Ale teda vrátili mi plnú sumu , tento rok už našťastie išla no tiež sme si to priplatili

jamidea
7. jún 2024

Je obrovsky rozdiel exkurzia a vylet s ubytovanim. A to, ze skola ma poistenie storna, jedine, ak si to rodicia vyziadaju a zaplatia. My to bezne nerobime. A bezne tiez nevraciame peniaze, prip.lenurcitu variabilnu cast napr.nejake vstupy, listky na bus a pod. Co je fix objednane sa neda vratit.

amelie2017
7. jún 2024

Dcera boli zo skoly minuly rok a vratenie penazi bolo len v pripade hospitalizacie.

jankasmejka
7. jún 2024

@lukbe a ako by to malo byť? Že vám ho vrátia a ten jeho poplatok sa rozráta medzi tých ostatných, ktorí sa zúčastnili, aby sa náklady zaplatili tak, ako bolo dojednané?

lukbe
7. jún 2024

@jankasmejka prečo oslovujes mňa? Veď ja som nepísala, že viem ako, nepoznám zmluvu, len je mi divne, ak niekto nepríde, tak aj varia menej, takže to by sa vrátiť malo. To isté pri vstupoch. Ved sa kupuje počet podľa zúčastnených, ibažeby nie.

Strana
z2