icon

Ako riešiť problém so zle poslanými peniazmi?

6. jún 2024

Ahojte, mam taky problém. Chcel som zaplatiť poistku v kooperative cez Georga, tak som dal opakovat platbu spred roka a len som upravil sumu, lebo mi ju navysili o 2 eura. Potvrdil som to. A teraz, keď pozerám do platieb, tak mi píše iba:
Platobný príkaz na úhradu, Fit 2.0 a neukazuje mi tam ani číslo účtu, na ktoré odišli peniaze a ani popis transakcie, ktorý som zadal.
Urobil som niečo zle? Kde nastala chyba? Vďaka

alickapusinka
•
6. jún 2024

Počkaj do zajtra zavolaj im či im platba prišla ak nie tak zaplať nanovo. Tebe ak platba odíde tak by ti mala prísť smska z banky že z účtu bola stiahnutá taká suma. Alebo to nemáš že po platbe ti príde smska.

janai1
•
6. jún 2024

Musíš počkať kým ti platba odíde. Keď je v rezervácii tak mi to tam tiež neukazuje

berenika39
•
6. jún 2024

Byly parametry platby určitě stejné jako před rokem?

autor
•
6. jún 2024

@janai1 mne už peniaze odišli, nie sú v rezervácii. Len pri platbe sa mi nezobrazuje číslo účtu, na ktoré som ich poslal a ani popis platby. Zobrazuje mi iba sumu a variabilný symbol. Tak neviem.

autor
•
6. jún 2024

@berenika39 áno, len som upravil sumu. Variabilný symbol aj popis ostal rovnaký

janai1
•
6. jún 2024

a čo ti tam ukazuje?
Toto je napr. platba ktorú tiež iba dávam opakovať každý rok

berenika39
•
6. jún 2024

No u tebe zůstaly parametry stejné, ale zůstaly stejné i u příjemce?

autor
•
7. jún 2024

@janai1 stiahol som si výpis obratu a takto mi to zobrazuje. Nie je tam žiaden IBAN a ani poznámka pre príjemcu, ktorú som zadal

autor
•
7. jún 2024

@berenika39 áno, zmenila sa iba suma, nič viac

janai1
•
7. jún 2024

Aha, tak ak máš online ucet v poisťovni tak si skontroluj ci nabehla platba

maranco
•
7. jún 2024

ostatné výpisy obratu ukazujú vždy číslo účtu?
ak dáš vyhľadať pohyby na účte podľa toho čísla účtu zobrazí aj včerajšiu platbu?

luka82
•
8. jún 2024

Podla mna, keby tam nebolo cislo uctu, tak to ani neprejde.

carla232
•
24. nov 2024

ako to dopadlo nakoniec prosím? Mame podobný problém