icon

Ako sa uplatňuje energopomoc na členov žijúcich v zahraničí?

3. dec 2025

Rozumiete tej energopomoci čo vláda teraz schválila? Na počet ľudí v domácnosti s trvalým pobytom. A keď člen žije v zahraničí v systéme SR nie je evidovaný ale na Sk má trvalý pobyt ako sa na to bude prihliadať?

anonym_770a91
3. dec 2025

my nebudeme mat narok ale zasa nam to mesacne bez tej pomoci to bude plus 30€ (elektrina a plyn) nezblaznime sa
detaily k osobam co neziju v mieste TP podla mna este daju metodicky pokyn ako to doriesia ale precomby ich nemali zratavat a najma ak podavaju DP na Slovensku ak nie tak sa ich prijem nezapocitava

anonym_574c54
3. dec 2025
@anonym_770a91

my nebudeme mat narok ale zasa nam to mesacne bez tej pomoci to bude plus 30€ (elektrina a plyn) nezblaznime sa
detaily k osobam co neziju v mieste TP podla mna este daju metodicky pokyn ako to doriesia ale precomby ich nemali zratavat a najma ak podavaju DP na Slovensku ak nie tak sa ich prijem nezapocitava

@anonym_770a91 uz teraz platim o 30percent viac na elektrine,hoci nemusim.

hortenziaj
3. dec 2025
@anonym_574c54

@anonym_770a91 uz teraz platim o 30percent viac na elektrine,hoci nemusim.

@anonym_574c54 hej ale vrátia tii preplatok ,takze sa to neráta .

anonym_574c54
3. dec 2025
@hortenziaj

@anonym_574c54 hej ale vrátia tii preplatok ,takze sa to neráta .

@hortenziaj tak vratia,ale zaobidem sa aj bez neho,a nezrujnuje nas to vobec,vela ludi bude nariekat.

anonym_36b5dc
3. dec 2025

@anonym_autor je to nedomyslene ako vsetko v nasom state.
Nas priklad, v obdobi ktore sa pocita 7/24 az 6/25 sme boli 2ja s mojim dobrym platom. Takze pomoc sa nas netyka.
To ze v roku 2026 kedy sa ta pomoc bude vyplacat budeme 3ja a uz bez mojho platu pretoze som na materskej to im nedochadza. Nie to ze budeme mat vyssiu spotrebu kvoli prirastku, este budeme aj platit viac lebo nas sa pomoc netyka 😅 co vymysel to blud

anonym_5bd983
3. dec 2025

ako to vôbec bude prebiehať,to budem vyplňovať dajaký dotazník či čo

natalka13
Dnes o 06:12
@anonym_574c54

@hortenziaj tak vratia,ale zaobidem sa aj bez neho,a nezrujnuje nas to vobec,vela ludi bude nariekat.

@anonym_574c54 preco uverujes eletrarne?

andreakotesova
Dnes o 06:33

Zdroj FB Relia/J.Mihál