Ako sa uplatňuje energopomoc na členov žijúcich v zahraničí?
Rozumiete tej energopomoci čo vláda teraz schválila? Na počet ľudí v domácnosti s trvalým pobytom. A keď člen žije v zahraničí v systéme SR nie je evidovaný ale na Sk má trvalý pobyt ako sa na to bude prihliadať?
my nebudeme mat narok ale zasa nam to mesacne bez tej pomoci to bude plus 30€ (elektrina a plyn) nezblaznime sa
detaily k osobam co neziju v mieste TP podla mna este daju metodicky pokyn ako to doriesia ale precomby ich nemali zratavat a najma ak podavaju DP na Slovensku ak nie tak sa ich prijem nezapocitava
@anonym_770a91 uz teraz platim o 30percent viac na elektrine,hoci nemusim.
@anonym_770a91 uz teraz platim o 30percent viac na elektrine,hoci nemusim.
@anonym_574c54 hej ale vrátia tii preplatok ,takze sa to neráta .
@anonym_574c54 hej ale vrátia tii preplatok ,takze sa to neráta .
@hortenziaj tak vratia,ale zaobidem sa aj bez neho,a nezrujnuje nas to vobec,vela ludi bude nariekat.
@anonym_autor je to nedomyslene ako vsetko v nasom state.
Nas priklad, v obdobi ktore sa pocita 7/24 az 6/25 sme boli 2ja s mojim dobrym platom. Takze pomoc sa nas netyka.
To ze v roku 2026 kedy sa ta pomoc bude vyplacat budeme 3ja a uz bez mojho platu pretoze som na materskej to im nedochadza. Nie to ze budeme mat vyssiu spotrebu kvoli prirastku, este budeme aj platit viac lebo nas sa pomoc netyka 😅 co vymysel to blud
ako to vôbec bude prebiehať,to budem vyplňovať dajaký dotazník či čo
@hortenziaj tak vratia,ale zaobidem sa aj bez neho,a nezrujnuje nas to vobec,vela ludi bude nariekat.
@anonym_574c54 preco uverujes eletrarne?

my nebudeme mat narok ale zasa nam to mesacne bez tej pomoci to bude plus 30€ (elektrina a plyn) nezblaznime sa
detaily k osobam co neziju v mieste TP podla mna este daju metodicky pokyn ako to doriesia ale precomby ich nemali zratavat a najma ak podavaju DP na Slovensku ak nie tak sa ich prijem nezapocitava