icon

Ako ste na tom finančne?

konickarka1
11. feb 2017

Ahojte diskuterky. Vcelku ma zaujima ci ste spokojne s vasou financnou situaciou? Ci mate vlastne byvanie, ci vam vystacuje vas prijem.

konickarka1
autor
12. feb 2017

@salfusco skor tu mame pekny psychologicky obraz diskutujucich 😉

oli18
12. feb 2017

@konickarka1 Ozaj, už tretí rok zbieram z okruhu svojich známych 2 % z dane pre dve postihnuté deti. Z tvojho, aj manželovho platu by to bola pekná suma. Si matka, tak vieš, ako ťažko je starať sa a vychovávať dieťa /napriek tomu, že máš k dieťaťu babysitter/. O to ťažšie je, ak je dieťa postihnuté. Ak súhlasíš, pošlem ti údaje do IP. 🙂

vulka
12. feb 2017

My sa máme fajn. Zdravie nám vcelku dobre slúži(aj deťom), stačíme splácať hypotéku, môžeme si dovoliť trochu lyžovať na vlekoch, bicyklujeme, korčuľujeme, turistikujeme, stanujeme, poznávame Slovensko, občas niekam vycestujeme za hranice, Male Divy nás nelákajú, takže to máme lacnejšie 🙂. Aj auto nám slúži. Proste sme spokojní, hoci som "len" učiteľka.

alchemilkazltozelena
12. feb 2017

@konickarka1 uz sa pakuj stade aj s tymi tvojimi priblbymi komentarmi a usmevmi!

mariamaria88
12. feb 2017

zamknut nikam nevediacu temu...skutocne bohati a vsetci kt k peniazom prisli vlastnym usilim neriesia svoj majetok s inymi...jedine rychlozbohatlici sa pretrcaju s eckami kt pouzivaju rovno aj na wc..a samozrejme si zdvihnu ego otazkou,,ako sa mas??ja mam tisice na ucte...😀 ak som sa netrafila do temy je mi to jedno😀🤔

novana
12. feb 2017

@mariamaria88, na zamknutie dôvod nevidím. Je tu xxx príspevkov, a z toho vyplýva, že o tému záujem je. Ludia predsa nediskutujú na tému, ktorá ich nezaujíma.

obsadenemeno
12. feb 2017

@novana p[resne, to "zamykanie" a "vymazavanie" tem mi ide na nervy........ a niektore temy su celkom zaujimave a zrazu bum!!!!! Cenzura horsia ako za komancov......ono si niektore myslia, ze ked neprijemnu pravdu "zamknu/vymazu" tak proste zmizne.....tazsie je si priznat, preco ma ta ci ona tema tak velmi irituje....... 😉

konickarka1
autor
12. feb 2017

@obsadenemeno veru. Vcelku ziva diskusia. Vela iritovanych; frustrujucich a sci fi komentarov. Vela ludi ma dnes dost pobavilo. Tiez chcem povedat, ze predpokladam ze vsetky su tu mamicky, co si myslim ze je najtazsia a zaroven najmenej platena praca na Slovensku.

vulka
12. feb 2017

@konickarka1 Ty myslíš, že len na Slovensku?

konickarka1
autor
12. feb 2017

@alchemilkazltozelena nie je potreba reagovat

konickarka1
autor
12. feb 2017

@vulka neviem to uplne porovnat. Viem len, ze deti si zasluzia to najlepsie. Rodia sa nevinne a pocas zivota naberaju skusenosti co formuje ich spravanie. Mali by vyrastat v dobrom zazemi- laska je prvorada to je iste. Rovnako dolezite aby mali teplo, strechu, oblecenie etc.

sam2
12. feb 2017

@konickarka1 ja len taku poznamocku: byt matkou nie je praca, ale poslanie aspon teda pre mna ✌️

vulka
12. feb 2017

@konickarka1 Skús si pozrieť sociálny systém pre matky v iných krajinách a budeš prekvapená.

loginexistuje
12. feb 2017

etc etc etc

konickarka1
autor
12. feb 2017

@sam2 dovolenka 😉

tiumen
12. feb 2017

Inak "zaujímavá" téma od niekeho kto je na tejto stránke pár dní že ?

konickarka1
autor
12. feb 2017

@vulka je to mozne

konickarka1
autor
12. feb 2017

@tiumen som tu od vcera

sam2
12. feb 2017

@konickarka1 pre mna ano

alchemilkazltozelena
12. feb 2017

@konickarka1 sa ti zasekla platna ze to iste dokola opakujes? peniazky spocitane?

konickarka1
autor
12. feb 2017

Dakujem vam za vsetky komentare. Myslim ze ma to tu vcelku zabavilo. Myslim ze tema bola vycerpana.

oli18
12. feb 2017

@konickarka1 si mi neodpovedala na otázku ohľadom 2 %

natalka13
12. feb 2017

🙂 to my dakujeme za zalozenie, tiez si nas pobavila.

sam2
12. feb 2017

@oli18 predpokladam, ze ti ani neodpovie ☺️😊

mariamaria88
12. feb 2017

ach jaj..tak jasne ze tato tema ,,bavi,, ja sa pytam kam ale vedie?? tie bohatsie si uvedomia ako sa maju super resp pomozu inym..?(2% co sa tu ne(riesili)) to je to iste ako ked sa pozera vilko a jeho siedme nebo..cudzie zivoty je fajn ,sledovat,polutovat a hladiet si nadalej ,,svojho,,....

oli18
12. feb 2017

@mariamaria88 nemusíš len pozerať Vila, môžeš aj poslať nejaké euro niekomu z reportáži, iste sa to dá. V mojom prípade to nie je " to isté, ako keď sa pozerá vilko a jeho siedme nebo". Ja zháňam 2 %. Môžeš darovať a uvidíš, že je to naozaj.

mikema
12. feb 2017

Aj ja sa vyjadrim. Po prve sloboda slova a nazoru, za ktoru sme tak bojivali, by sa mala cenit, tak nic netreba zamykat.
Po druhe kto nechce, nech sa nevyjadruje, necita. Tiez nechápem a neviem, prečo to autorka chce vedieť, ale pride mi to az zabavne, ako ju tu idu roztrhat. Sorry ale hovorí tu zmnohych proste závisť. Kto nezavidi, nerozculuje sa nad blbostami.
Teší ma, ze sa ma autorka dobre. Ja osobne by som tu síce tiež neovedala presne sumy amajetky ale môžem povedat ze som trochu zvedavá co autorka robi.
Ja žijem v zahranici a robím v médiách no i tak nemám na konte 75000 . Škoda. 🙂 manžel zarába tiež nadpriemerne no byt by sme bez hypotéky nemali. I ked žijeme aj v nie prave lacnom meste. A ako tu uz mnohé pisali, kaslat na majetky. Máme zdravé dieťa, krásne manželstvo a uzasnych kamaratov a rodinu. Všetko ostatne je uz len luxus a bonus.

mariamaria88
12. feb 2017

@oli18 vila nepozeram..bol to len priklad.ohladom 2% mi pis ip😉