Ako ušetriť peniaze pri náraste cien?
Podnájom, potraviny, všetko ide hore. Strašne
@lenkasarka veľa ľudí si myslí, že práca v obchode je len vyložiť a nablokovať tovar. Je to omnoho omnoho zložitejšie.
@lenkasarka a môže to tak byť, aj keď si na to dávam pozor 🙈 a potom len stále dokupujeme. Tak isto aj ponožky. Pred ani nie 2 mesiacmi som kupila asi 14 párov ponožiek a z toho už asi polovicu nemám 😂😂
@bessie12 a gumičky 😂
@lakebabe obchod chce mať zisk, žiaden majiteľ nebude dotovať straty, takže sa nečudujte, keď v obchode nie sú šťastní vysmiati zamestnanci, tiež toho majú niekedy dosť a hlavne veci, čo ovplyvniť ani nemajú ako. Iste, rôzne obchody, reťazce majú rôzne pravidlá, ale viac menej je to rovnaký systém, veľké rozdiely medzi nimi nie sú.
@lenkasarka a sponky sa pridavaju do klubu 😂
@ekira1 to chapem,ale najhoršie je,že vás zdieraju zamestnávatelia,rozčuľujú ľudia a v neposlednom rade vás aj tí ľudia okrádajú,lebo prichádzate o bonusy atd. Je to smutne.
@dskjhfdlkdjhl prečo sa pýtaš?
@ksenia16 Lebo ma zaujima odpoved😉
@dskjhfdlkdjhl ja nie som tu aby ťa robiť spokojnou
@ksenia16 To mi je jasne, Ty si tu, aby si tu plula jedovate sliny na vsetkych, ktori sa maju lepsie ako Ty😉 Ty ani nemas sancu ma urobit spokojnou😉
@dskjhfdlkdjhl vidis, ja dávam otázky a ty si znervovana
@ksenia16 Ja som znervovana? Ty si nejaka popletena, nemyslis? Rozumies Ty vobec slovensky?
@dskjhfdlkdjhl haha.
@ksenia16 za 2 -3 tisíc kúpiš len auto z druhej ruky. My chceme kúpiť auto zo salónu. Uplne nové a to za takú sumu nekúpiš. A tiež budeme platiť v hotovosti, respektive prevodom. Len na to treba šetriť. Ale teraz máme dôležitejšie veci, ktoré musíme zaplatiť. Auto má ešte čas ..

@ksenia16 a koľko máš príjem, aké máš pevné platby, aký máš rozpočet, čo kupuješ..