Ako ušetriť peniaze pri náraste cien?
Podnájom, potraviny, všetko ide hore. Strašne
@lakebabe pockaj chvilu a dozvies sa, ze jej to mobil prepisuje, pripadne, ze nie je Slovenka😉
@dskjhfdlkdjhl môj pes tiež šteká
@ksenia16 ja som sa Ta pytala na psa? Davaj pozor, ked citas, lebo odpovedas uplne mimo😉
@dskjhfdlkdjhl 😄 to nevie písať, nie ešte čítať
@dskjhfdlkdjhl hej, pes šteká lebo je doma, je hrdina tak isto ako vy.
@lakebabe to nie je nic prekvapujuce, to spolu uzko suvisi, tato nevie ani pocitat, vsetky bunky spotrebovala na zavist😉
@ksenia16 Ty si nieco uzila?
@dskjhfdlkdjhl 😄😄 vyzerá to tak
@atinkaa klasické "duritky" mám rada. Z toho mamina aj krstný vždy pili kávu 🤗 už tá kvalita tých veci nie je čo bola kedysi. Aj čo sa týka spotrebičov.
Také veci sa snažím kupovať, ked je nejaká zľava, ale nie vždy sa podarí. Ale hlavne je, aby vždy sme mali co tych krasnych tanierov ci poharov dat. Zo samotného porcelánu či skla sa clovek nenaje. 🙂
@ksenia16 ako som písala som sama čo si kúpim a zminiem je na mne. A bohužiaľ nemám na to aby som každý druhý deň vyhadzovali jedlo lebo sa mi nezdá čerstvé. A nikoho nezaujíma ci mam na niečo a či nie bohužiaľ to tak na Slovensku chodí.
@booklover123 áno, rozumiem vám. Niekedy bývať samá je lepšie, niekedy s kamarátom by sa dalo ušetriť na bývaní
@booklover123 na Slovensku to chodí tak ako aj všade vo svete. Niekto má viac niekto menej. Niekto zje aj 4 dňové jedlo niekto nezje ani 2 dňové.
@ksenia16 neviem či úplne lepšie ja som nemala veľmi na vyber. Žilo by sa mi ľahšie keby sme dvaja ale tak čo už.
@lenkasarka to máte veru pravdu
@ksenia16 Úplne v pohode pre 4 ľudí
No ako ksenia máš už myseľ inak nastavenú ? :P
Neznáma osoba 🙂 :D
Treba lepšie hospodáriť s peniazmi, zvoliť inú prácu, odsťahovať sa, ale nikde nerozdavaju zlato

@ksenia16 99 % áno, ty nevieš ani poriadne skloňovať a napisat súvislé suvetie, aby to malo logiku , troska sebareflexie a porozmýšľať prečo si na tom tak, že si nutena zakladať takéto témy