Banka zamietla pôžičku: Aké sú možnosti?
Dobry den, vcera som isiel do banke v ktorej mam osobny ucet ktory pouzivam na vsetko, dal som ziadost o pozicku osobne na pobocke ale nepodarilo sa. Neviem ktory je dvovod ja som bol jeden krat v minuse 3eura ale som to vratil hned ked som zistil neviem ci je to kvoli tom alebo nie. Neviem ci by my nejaka ina banka dovolila ze zobierem pozicku ake su vase skusenosti?
@nemanjakin a sú to cudzinci,tí čo dostali 15 000?
@simca06022011 dôvod veľakrát nechcú povedať, skúsenosť z vlastnej rodiny... Dôvod ti povedia asi iba ak je to ten, že máš nízky príjem na výšku pôžičky. Ale ak žiadaš o úver, banku zaujíma veľa informácii o tebe, národnosť, rodinný stav, kde bývaš a či vlastné, podnájom, u rodiny a podobne a proste na základe týchto vecí aj ked tabuľkovo splníš, že tvoj príjem stačí na splátku, tak môžu vyhodnotiť na základe iných faktorov ťa ako rizikovú a nedajú ti a dôvod ti vtedy ani nepovedia.
@rozculena napríklad mohli mať ženu Slovensku a tuším nad 5000 ak máš manžela/manželku vstupuje do toho a je to úver spoločný.
@marsmykkok ak je problém pobyt atď tak je to úplne normálne... nikdy sa mi nestalo, že by som nevedela aký majú problém.
Vyplata ti chodi na ucet? Nevkladas si ju cash? Okrem pobytu moze byt problem rizikovy zamestnavatel, alebo napr. ak ti idu platby na stavky, hazardne hry,..
@anjelok ano aj som dal dva krat 15eur minuli rok za hazard

@hiro to neznamená,že ti to aj schvália.Ja mám predschválenú v SLSP 40 000 😂