Čo by ste robili, ak by ste mali zbytočných 100 000 eur?
Co by ste robili ak by ste mali na ucte zbytocnych 100tisic eur?
Vyplatila hypotéku 😆 ak by bola vyplatena mimo toho tak cestovala s rodinou 🙂
kúpila nové auto do nejakých 30 000 a nejaký pozemok alebo chatku.
to sa mne stať nemôže 😀
Tak zbytocnych ako zbytocnych.my sme dali tento rok zakazku na strechu solarne panely po celej sirke (zatial sme mali len styri na teplu vodu) a ideme postavit zimnou zahradu v auguste, ale rezerva ostava..Len privysoka rezerva pri dnesnej inflacii je hlupost..
Investovala do c.p. pre deti.
Cestovala. Rok by som si dala s manželom voľno v práci a išli by sme okolo sveta 😂no len či by nám to stačilo 🙈
Nesplatila by som hypo, mám dobrý úrok, načo, ale investovala by som do nehnuteľnosti, bud na Sk, alebo mimo pri mori☀️. Práve včera sme sa o tom s manželom bavili🙂.
Uplne zbytočných, len tak na míňanie? Išla by som na poriadnu dovolenku.. aspoň na mesiac niekam do totalnej exotiky, polynezia alebo tak..
To nemôžu byť podľa mňa zbytočné peniaze :D Zakaždým by som našla pre ne nejaké využitie.
.
Keďže nám končí o necelý rok fixácia na hypotéku a úrok budeme mať cca o 4% vyšší, tak by sme určite dali všetko na zníženie hypo na minimum.
Keby sme mali dlhy vyplatene , TJ hypo. Tak išla by som na dovolenku, kúpila zariadenie ktoré chcem ešte do domu a zvyšok by som nakúpila tovar do.firmy a nechala ich zarábať🙂
50 000 by som dala dcére na vyplatenie hypotéky,30 000 by som rozdelila vnučkám na nejaký sporiaci účet.A z tých 20 000 by sme žili s manželom ďalej.Ako-tak počas tejto inflácie skromne žijeme,budeme aj naďalej.Snáď , niečo by sme dali doktorom na skoršie objednanie,zubárom, a možno by ostalo na knihy.
kúpila nehnuteľnosť
Kúpila by som nehnuteľnosť pri mori.
Rozdelila by som sa s deťmi. Zo svojej časti by som niečo darovala nášmu útulku pre opustené zvieratká a za zbytok by som po kupovala čo nám ešte chýba, pripadne nejaká dovolenka.
ked su pre tebe zbytočné, dám ti číslo účtu? 😂
@kvetinka75 za 100tisic? v blave asi nie
autor - ja som nepísala že v BA
Kúpila by som byt a prenajímala 😊
investovala
Kúpila by som chatku. Nejakú maličkú niekde v lese.
@slniecko5 mudro 😁
ak by si chcela niekde investovat alebo nieco kupit mozes mi napisat a pomozem ti to rozdelit
@sweet20 nie, toto je hypoteticka otazka 😉
Kupila by som nehnutelnost a prenajimala ju, nech z toho nieco mam 🙂
Asi splatila hypo a zvysok dala do byvania a deti. ;D

Kupila nehnutelnost