Čo by ste robili, ak by ste mali zbytočných 100 000 eur?
Co by ste robili ak by ste mali na ucte zbytocnych 100tisic eur?
Mam ich zainvestovane. 👍
@anjelicek26 okrem toho ze si sa pochválila, odpoveď na otázku je aka?
Splatila by som 3/4 hypoteky a nasla si pracu za menej penazi, do ktorej by som chodila s radostou 🙂
@makakova ze by som investovala do znizenia fixnych nakladov (elektrina to strechy) a komfortu byvania (+20m2 obytnej plochy).Tu na konovi clovek nemoze odpovedat na normalnu otazku, lebo ak nezije z ruky do ist tak sa vlastne chvali🙏 Tiez muz 18 rokov splacal hypoteku,ale to je 5-6 rokov dozadu...takze Toto U Nas uz nie je Tema.
No sem s nimi 😁 Kúpila by som nejaký apartmán v tatrach na prenajímanie. Ale oveľa viac by som investovala do úrodnej pôdy- pozemky na vytvorenie vodných zádrží, vysadenie stromov a stavbu sebestačných domov.
kedže som už 50+ nechala na dôchodok-investovala by som
100 000 je dnes nič. Asi by som investovala do podnikania.
Ale viem presne čo by som spravila s 100 000 000 eur.
@anjelicek26 baby nehdajte sa, niekto sa ma financne lepsie, niekto financne horsie. Niekto sa nema komu vyrozpravat, tak riesi kazdu diskusiu na koniku. Inak kuknite si prispevky z roku 2009 a tam bol kazdy na seba mily.
Moj postoj k peniazom je taky, ze co nemas ihned k dispozicii, neexistuje. Preto som aj majetnejsia, lebo som nikdy "neinvestovala". Byt je fajn investicia ale na to som pohodlna, nechcu sa mi riesit najomnici.
Kupila chatu v nejakej rekreacnej lokalite a prenajimala....
Splatili by sme hypotéku, dala by som si spraviť záhradu a bolo by po peniazoch 😅
Stým súhlasím,pred rokmi to tu bolo lepšie a anitu nebolo toľko,, dokonalých žien a s top životom,,
Kupila by som si pozemok so stromami,krikmi a miestom na sadenie,niekde ani moc blizko ani moc daleko od miesta kde byvam,ak by sa zmestil do sumy aj maly vikendovy domcek/chata,bolo by to skvele 🙂
Moj muz by povedal, ze to je malo😁
Kúpila by som si apartmán niekde pri mori. Chorvátsko napríklad...
Kupila si nehnutelnost v blizkosti Barcelony, a splacala este x rokov zvysok hypo.
@simsalabim aj ja by som tak urobila 🙂
Kúpila si nehnuteľnosť to je vždy istota ista kedykoľvek môžeš predať ,vymeniť ked to bude väčši byt za menši.Jednoznačne byť alebo menši dom.
Zbytocne by boli az vtedy, keby som mala svoje byvanie a vsetko co mi k zivotu treba. Dovtedy by to boli len necakane peniaze, ktore by som investovala do byvania a asi by mi z nich ani nic nezvysilo
@popoluskaxy ona napísala 100 tisíc a nie milión 😀 apartmán v Tatrách, pozemky, domy... haha
@zuzanka.zuzu ja som nepísala, že z toho postavím domy. Iba o pozemkoch pre budúcnosť🙂 netuším, koľko stojí apartmán v Tatrách… v každom prípade, radšej by som bola pozemkom a ornej pôde 😉
Idkupila susedov pozemok a dokupila si este jednu lamu a klokana 🤣
Splatila hypo

Investovala. My tak mame vo fondoch, nieco aj na ucte. Hypo ma zmysle splatot len vtedy ak ti investicia nevynesie viac ako su usetene uroky za rie 3-5r..