icon

Čo by ste robili, ak by ste mali zbytočných 100 000 eur?

18. máj 2023

Co by ste robili ak by ste mali na ucte zbytocnych 100tisic eur?

Strana
z2
sapetka
18. máj 2023

Investovala. My tak mame vo fondoch, nieco aj na ucte. Hypo ma zmysle splatot len vtedy ak ti investicia nevynesie viac ako su usetene uroky za rie 3-5r..

hellwant
18. máj 2023

Mam ich zainvestovane. 👍

makakova
18. máj 2023

@anjelicek26 okrem toho ze si sa pochválila, odpoveď na otázku je aka?

hankab
18. máj 2023

Splatila by som 3/4 hypoteky a nasla si pracu za menej penazi, do ktorej by som chodila s radostou 🙂

anjelicek26
18. máj 2023

@makakova ze by som investovala do znizenia fixnych nakladov (elektrina to strechy) a komfortu byvania (+20m2 obytnej plochy).Tu na konovi clovek nemoze odpovedat na normalnu otazku, lebo ak nezije z ruky do ist tak sa vlastne chvali🙏 Tiez muz 18 rokov splacal hypoteku,ale to je 5-6 rokov dozadu...takze Toto U Nas uz nie je Tema.

popoluskaxy
18. máj 2023

No sem s nimi 😁 Kúpila by som nejaký apartmán v tatrach na prenajímanie. Ale oveľa viac by som investovala do úrodnej pôdy- pozemky na vytvorenie vodných zádrží, vysadenie stromov a stavbu sebestačných domov.

19mmm71
18. máj 2023

kedže som už 50+ nechala na dôchodok-investovala by som

terry658
18. máj 2023

100 000 je dnes nič. Asi by som investovala do podnikania.
Ale viem presne čo by som spravila s 100 000 000 eur.

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
autor
18. máj 2023

@anjelicek26 baby nehdajte sa, niekto sa ma financne lepsie, niekto financne horsie. Niekto sa nema komu vyrozpravat, tak riesi kazdu diskusiu na koniku. Inak kuknite si prispevky z roku 2009 a tam bol kazdy na seba mily.
Moj postoj k peniazom je taky, ze co nemas ihned k dispozicii, neexistuje. Preto som aj majetnejsia, lebo som nikdy "neinvestovala". Byt je fajn investicia ale na to som pohodlna, nechcu sa mi riesit najomnici.

jaond19
18. máj 2023

Kupila chatu v nejakej rekreacnej lokalite a prenajimala....

poopsie
18. máj 2023

Splatili by sme hypotéku, dala by som si spraviť záhradu a bolo by po peniazoch 😅

makakova
18. máj 2023

Stým súhlasím,pred rokmi to tu bolo lepšie a anitu nebolo toľko,, dokonalých žien a s top životom,,

dorothee
18. máj 2023

Kupila by som si pozemok so stromami,krikmi a miestom na sadenie,niekde ani moc blizko ani moc daleko od miesta kde byvam,ak by sa zmestil do sumy aj maly vikendovy domcek/chata,bolo by to skvele 🙂

stanislavicenka
18. máj 2023

Moj muz by povedal, ze to je malo😁

andreablabla
18. máj 2023

Kúpila by som si apartmán niekde pri mori. Chorvátsko napríklad...

olimuc
18. máj 2023

Kupila si nehnutelnost v blizkosti Barcelony, a splacala este x rokov zvysok hypo.

birika
18. máj 2023

@simsalabim aj ja by som tak urobila 🙂

dilino
18. máj 2023

Kúpila si nehnuteľnosť to je vždy istota ista kedykoľvek môžeš predať ,vymeniť ked to bude väčši byt za menši.Jednoznačne byť alebo menši dom.

viestta
18. máj 2023

Zbytocne by boli az vtedy, keby som mala svoje byvanie a vsetko co mi k zivotu treba. Dovtedy by to boli len necakane peniaze, ktore by som investovala do byvania a asi by mi z nich ani nic nezvysilo

zuzanka.zuzu
18. máj 2023

@popoluskaxy ona napísala 100 tisíc a nie milión 😀 apartmán v Tatrách, pozemky, domy... haha

popoluskaxy
18. máj 2023

@zuzanka.zuzu ja som nepísala, že z toho postavím domy. Iba o pozemkoch pre budúcnosť🙂 netuším, koľko stojí apartmán v Tatrách… v každom prípade, radšej by som bola pozemkom a ornej pôde 😉

misulka22
18. máj 2023

Idkupila susedov pozemok a dokupila si este jednu lamu a klokana 🤣

katka700
18. máj 2023

Splatila hypo

Strana
z2