Čo prinášajú nové konsolidačné opatrenia?
Tak čo poviete na nové konsolidačné opatrenia? Hlavne 23% DPH a pravdepodobne aj zrušenie daňového bonusu na deti pre ľudí s vyšším príjmom?
https://www.topky.sk/cl/10/2854943/NAZIVO-Zasad...
Čo sa dá s tým urobiť?Ja našťastie nežijem na SK a neplatím tu dane a nepoužívsm Sk banku, ale Slovensko mi ukradnuté nie je!!!Ako mi už ficovoličky napísali, že sa nemám vyjadrovať, lebo som SK opustila.Tu už nepomôže nič, nie je v nových voľbách koho voliť, lebo PS samé nič nezostaví. Pýtam sa, čo môžeme urobiť?
@larinka552 Myslis ze mame kratku pamet,ked to davas 2x?
@martinkatinka si uz zistila ze rok 1988 uz je davno za nami? Nezijeme v sociku, kde skolky boli zadara. Mas dieta? Staraj sa ty, nie stat. V zahranici by si co robila?
@jaroslav81 co myslia vyššou mzdou
Človek v rozmedzí 1400 - 1700 dostane koľko? Však to nie je zrozumiteľne
@larinka552 Prosim vysvetli mi: ako mozu tyto 4 ze nase: zdravotnicto,skolstvo , sudnictvo,kultura a mnoho statneho je v stave klinickej smrti? Prosim pouzite sedlacky rozum a nenechajte sa klamat a furt to hadzat na druhych. On tu vladol 12 rokov pred nimi. Kam posunul Slovensko?
@natalka13 ja sa staram 😉 len rozmyslam, ze tu nie je iba jeden problem. Tu sa systemovo nic neriesi. Tu sa len plata....
@nyusika mozno simkovičkova 😅
@lucia147852 toto k čomu ? Uniká mi to už
@larinka552 A to bude platiť naveky, amen. Myslím tých štyroch čo sú na vine.
@alkoholik ja neviem ako za to mozu ti 4 ale je to na prezentacii na tlacovke, tak asi to tak bude 💁😂
(robim si srandu, lebo na toto co sa deje uz neviem inac reagovat, nechapem ze to niektorym nedochadza 😄)
@nyusika ze kto im robil tu prezentaciu :D
@lucia147852 jaaaj 🤣🤣🤣
To by ona nedala
@larinka552 chapem uz. Nepochopil som.😀
@lucia147852 Veď tí traja, čo tak ťažko rozmýšľali, no nie kvôli balíčku, lebo veď nič nevymysleli, len je**i daň, ale prezentácia museli vymyslieť 🤣
Rodičovský dochodok sa zrušil, môžeme im dať 2 percenta
@lenkasarka presne ako pise
@nyusika stačí Google a vedieť čítať s porozumením a nemusím nič platiť smejdom... len aj na to sú darebne🤦♀️
Len ako sa vravi, na tom sa najlepšie predsa zaraba, nie?
@lienka.7 nemyslím že dominanta Mk je čítať s porozumením
@larinka552 A Soros je kde v tej prezentacii? Uz sa nezmestil?😂
@nyusika 🙂 ja ani z daleka nevolim a v zivote fica volit nebudem.. ani keby bol posledny na svete.. kazdapadne aj ked si to opravila. Nic to nemeni na tom ze je to somarina. Lebo ani rodicovsky sa nemoze zrusit v 2 rokoch dietata. Rodicia nemaju casto krat kde umiestnit ani 3 ci 4 rocne dieta. A to ani vo velkych mestach a niekedy aj malych dedinach. Mne napriklad aj 2 sukromne skolky zo 4 oslovenych odmietli lebo su plne.a to ze stoja 500/ 600 eur na mesia je ceresnicka na torte. Babka dedko pracuju, rodicia maju pracovat, jasle, skolky niet tak kde maju dat to dieta alebo aj 2...vies si predstavit platit 1200eur mesacne za jasle/ skolku ci tam deti chodia ci su doma chore? Ved kopec zien ani taku vyplatu nema...ale zato dvojicky sa rodia bezne.

@larinka552 Ježiš, to kto im robil tu prezentáciu ??
Že KVOLI NIM 🤣🤣🤣