Čo robiť, ak ste oklamaní ohľadom pôžičky?
Na facebooku jedna stránka ponúkala pôžičky, poslala som teda osobne udaje, občiansky preukaz z oboch strán, teraz pýtali
poplatok tak som napísala že nemám teda záujem o úver keď je poplatok a teraz sa mi vyhrážajú že zneužijú moje údaje :( čo mám robiť? som v koncoch
odfotit vyhrazky a zajst na policiu ..vymenit doklady a odpojit wifinu ..lebo niektory ludia by naozaj nemali chodit na net
@klarissa25
dnes už zisťovala kto jej dá pôžičku na 9000€
@mondolina 🫣🤭
A čo si myslíš,že s tým polícia spraví? Ty si dobrovoľne niekomu poslala svoje osobné údaje.Akurat sa len zasmejú na tvojej hlúposti.
Dievča zlaté ty si riadna truba
A takýto ľudia majú volebné právo 🙈🙈🙈
Tu tupelo sprosté ak toto nie je vymyslená téma, tak okamžite volejb158 a oznam im čo si urobila. Okamžite nahlásiť
Zúfalí ľudia robia zúfale činy, ale toto je fakt gól
Autorka,ries to hneď.Do rána môže byť neskoro.
Môžeš nahlásiť stratu občianskeho preukazu online na stránke MVSR. Občiansky preukaz bude následne zneplatneny
@klarissa25 odkial vies ze dnes?
Treba sa opýtať ak ide o nejaku firmu a tak ktoru nepoZnas a pozrieť si recenzie.
Chod na policiu
@doriiis zle radíš. aj do budúcna bude mať záznam že OP bol odcudzený v ten deň v tú hodinu, takže keby aj niekto zobral úver a neplatil, exekútor zablokuje účet, bude dôkaz že niekto poskytol úver na kradnutý OP.... niekedy výsmech nie je namieste 😉 baby radili dobre, čím skôr polícia. a nie že si "môže vytapetovať záchod" 🙈 a ani ju "nevysmejú", normálne s ňou spisu záznam. nie je prvá ani posledná. ale dobre že to chce riešiť. iní nechajú tak a o pár rokov sa čudujú
@terezkaarthuramax staci si dat “najst mamicku” a dat tam jej profil

Naozaj nevies co robit? A naozaj posielas obciansky len tak hocikomu na fb? Dnes zalozeny profil, fotka z netu… takze troll