Daňový bonus na manželku od 1.1.2011. Ako to bude?
ahojte, bol navrh na zrusenie danoveho bonusu na manzelku, ako je to , neviete? marne hladam na nete, ale ako to bude od 1.1.2011 som nenasla... dakujeeeem 🙂
zdravim,poradi mi niekto?Danovy bonus na manzelku,co to je? a kolko sa pobera? dnes som sa o tom dopocul,no neviem co a ako to funguje,co treba splnat atd.prosim poradte mi,dakujem:O)
@gapa ahoj, chcem sa opytat ohladom danoveho bonusu na manzelku. viem, ze sa uplatnuje, ak prijem manzelky za kalendarny rok nepresiahol 4025,70 eur (rata sa do toho materska, nerata rodicak), ale citala som, ze s narastajucim prijmom manzela danova ulava klesa. vedela by si mi, prosim, uviest ako je to teda s tou vyskou danovej ulavy v zavislosti od prijmu manzela? dakujem.
Prosím poradí mi niekto? Dostane manžel budúci rok v daňovom zúčtovaní ten bonus na mňa keď som bola tento rok na MD, poberám len rodič.príspevok( ale manželmi sme od apríla, nie celý rok)? Bude sa to ešte vyplácať alebo sa to bude rušiť? Ďakujem
ahojte, chcem sa opitat, aka je vyska danoveho bonusu na manzelku? manzelia jsme od aprila 2012, oplati sa mi uplatnit narok? diky za odpoved
Vedeli by ste mi poradiť...v roku 2012 som bola od januára do júla na MD.....od júla do decembra na RD a pokračujem dalej.......Má môj muž nárok na bonus na mňa.......Aj ked som mala od toho januára do júla maximálnu matersku? Ak áno, aké tlačivo potrebujem ako doklad do zamestnania manžela? Ďakujem
@gapa ahoj idem poprosiť o radu, ak budeš vedieť. som na RD a pracujem pri tom ako osobný asistent, mala som príjem cca 1100€ ale my si paušálne dávame výdaje 40% a ja teraz neviem čo mám do daňového priznania napísať ako vlastné príjmy manželky - celú tú sumu alebo vlastne sumu bez tých 40% ako je to aj v mojom daňovom ako základ dane??
prípadne ak by vedel niekto iný poradiť, budem rada..

@lenkage ja som zle pochopila, sa ospravedlnujem.....som myslela len cisto odpocitatelnu polozku, nie prijem 😉