Dostali ste už preplatky na daniach?
Ahojte, dostala sa ku mne informácia, že niektorý ľudia v mojom okolí už dostali preplatok na dani. Neviem či to je aj pravda. Máte už niekto ?
@evittam dobre už mam nervy zas... uz ked vznikla tato situacia ... clovek pozera spravy clanky kde ta ubezpeceju ze ked si to stihol je to ok ... potom zas bie potom zas ano a zas nie ako kto sa ma do toho vyznat potom a rozhodnut sa comu ma verit .... poslala mi rano mail ze poslala na ten ucet brala som to za vybavenu vec ....
@katren Ale mna to zaujíma a slusne som ta upozornila ze neriešime v tejto diskusii preplatky na zaklade RZ od zamestnávateľa nakolko tie s tým ci DU posle preplatky nic nemajú spolocne. t.j.nikoho nezaujima kedy tebe ci inej poslal zamestnavatel preplatok spolu s vyplatou. Je to veľmi jednoduché na pochopenie.
Takže rolovat by si mala ty nakoľko tvoja informacia je ostatným na dve veci.
Ja som prave volala na infolinku DU a tam mi pani povedala ze uz sa realne preplatky posielaju....tak ja uz neviem, to cielene ludi odrbavaju alebo ako???
@evittam
@arcenciell A ja to mam odkial vediet?
@evittam to nebol utok 😀, len konstatovanie
@arcenciell aj mne napísala že už poslali .... existuje aj zákon na zavádzanie 😂
@arcenciell Ved ja to neberiem ako utok.😀😉
@arcenciell tak si to riešte s ňou, prečo Vám tak povedala..... ale DÚ za tento stav aj tak nemôžu, sú len vykonávatelia čo sa schváli.... ja tiež celkom nechápem prečo to 2.4.v parlamente zmenili a teraz to menia na pôvodné ako bolo.... A ešte menia jednu vec za druhou, čo platilo včera, už neplatí dnes a z toho sú tieto zmätky. Plne preto chápem aj ľudí, ktorí čakajú na preplatky, tiež mi je ľúto, že peniaze už mohli aj mať a takto sa nedá.
@lienockak ale ved ked volam s jednou pracovnickou v TT DU, pak na infolinku a obe mi povedia to iste, to je normalne? A ako to mam riesit? Lebo ak zavadzaju tak to riesit budem! Tu nejde o tie peniaze akotake ale o princip.....
@arcenciell a čo presne povedala?
@arcenciell Ale veď nemusí hneď zavádzať. Povedala co vie. Odkial ma vedieť co zajtra neschvália ine?
@lienockak ze vsetko plati ak sme podali v riadnom termine do 31.3. A ked som sa pytala ci sa uz teda na nic necaka a ci uz sa aj realne posielali nejake preplatky, tak povedala ze ano.
A tu novelu ktoru spominas som tiez nenasla....
@evittam tak to ma povedat tak, a nie ze vsetko plati a ze uz sa aj realne peniaze posielaju
@arcenciell Tak sa stazuj na patričných miestach. Btw.do telefónu ti môže povedať čo len chce...

@lienockak vzdavam sa 🤔😥