Dostali ste už prvé energošeky?
Ahojte, akurat mi vola sestra, býva pri Banskej Štiavnici, ze im prišiel energošek, 150 eur..Maju 3 izbový byt...Nám zvyšili nájom o 22 eur, tak som zvedavá koľko pošlú.V prvej várke sme dostalibiba 30 eur...Dostal už niekto z Vás? Vďaka za odpoveď
ešte nie ...ale nám zvýšili nájom o skoro 130 eur , tak som ozaj zvedavá
ak som dobre zachytila ma to prísť na viac mesiacov ako ten prvý , tak očakavam že pride viac
@anonym_autor nám po dlhých naťahovačkách konečne prišiel prvý. Voda a kúrenie. 4i byt, 4 členná rodina. 12€. Krajské mesto.
Mne prišlo domov, že im mám nahlásiť, koľko ľudí býva v byte. V byte má trvalý pobyt od 3/2023 iba ja. Nikto tu so mnou nebýva. wtf?
@anonym_870d4b tak to vam riadne zvýšili
@anonym_870d4b tak to vam riadne zvýšili
@anonym_autor brutálne ...a nič s tým nedokážeme urobiť
@anonym_870d4b co má s tým nájom?
@anonym_870d4b co má s tým nájom?
@anonym_d597bc neťahaj ma za slovíčka prosím ťa ....každý vie, o čo ide ...ale aby si bola spokojná ...zálohový predpis
bohyňu, furt neviem o aké energošeky s jedná 😏
@biba_18 pre tých, čo žijú v bytoch
@anonym_d597bc neťahaj ma za slovíčka prosím ťa ....každý vie, o čo ide ...ale aby si bola spokojná ...zálohový predpis
@anonym_870d4b ano, presne tak. Je to zásadný rozdiel, a nie hra so slovíčkami.
@anonym_870d4b ano, presne tak. Je to zásadný rozdiel, a nie hra so slovíčkami.
@anonym_d597bc každý to volá nájom ...
@anonym_870d4b elektrina, plyn? teplo? lebo na teplo nedostane človek, bude mu odrátané vo vyúčtovaní…
či?
@biba_18 za teplo a ohrev za teplú vodu ..
@anonym_870d4b a može byť že na elektrinu dostane a na teplo nedostane?
@biba_18 počula som od viacerých, že ešte nedostali prvý energošek , takže áno, môže byť ...len na elektrinu nechodia šeky, tam sa to uplatňuje automaticky
@anonym_d597bc každý to volá nájom ...
@anonym_870d4b urcite nie každý
dnes prišlo 80,89€- BA predtým tiež tak nejak toto je druhý zatial
@anonym_870d4b aha, ja som myslela že práve naopak…
@biba_18 pri elektrine a pri plyne, ktorým kúria v domoch je to automaticky ...pri bytových domoch, kde sa vykuruje centrálnym vykurovaním dostávajú majitelia bytov energošeky ...v hodnote, ako navýšili ceny ...nám napr. ohrev teplej vody z 20 eur mesačne skoro na 80 eur .
@anonym_d372c2 a môžem sa opýtať, o kolko Vám zvýšili preddavky?
inak to je gol, synovi zvýšili preddavky o 40€ mesačne - a energopomoc dostal jednorázovo 16€ 😂 zbohatne chlapec…
inak to je gol, synovi zvýšili preddavky o 40€ mesačne - a energopomoc dostal jednorázovo 16€ 😂 zbohatne chlapec…
@biba_18 Bože dobrý ...toho sa bojím aj ja, len nám zvýšili skoro o 130 eur
@anonym_d372c2 no tiez som.zvedava..co pride..kazdy rok vyššie a vyššie ceny🫣
@biba_18 treba si pozrieť,koľko z tej sumy je záloha za teplo a ohrev vody
@rozculena aký je v tom rozdiel ? pri dome to nik nerozlišuje, tak prečo pri bytoch áno ? a pritom je to najviac navýšená položka ..ak by nám navýšili o 30 % teplo na ohrev vody tak z 20 eur je to o 6 eur , úplná selanka ..ale na 80 eur ???

na elektrinu? plyn? či čo za šek…