icon

Elektronická zdravotná karta z Dôvery

doublexgirl
22. mar 2013

Žienky, ktoré máte Dôveru, skúšali ste sa zaregistrovať a získať elektronickú zdravotnú kartu ? Ja som sa registrovala a myslela som, že odpadnem, čo všetko mi tam doktori popísali, aby získali peniaze .. Podľa tejto karty, som hluchá na jedno ucho, mám sexuálnu poruchu a podobné somariny :D a aj kamošky si našli vo svojich kartách divné veci :D Len ma to tak zaujalo, či sme len my "divné" alebo je nás viac 🙂

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@zivika No budem to musiet buduci tyzden riesit, inak to nevidim .. Ale kde to riesit ? ist k dr alebo na pobocku dovery??

libka1
22. mar 2013

no ale toto predsa nesuvisi s poistovnou ako takou, ale s tym ze lekari su nenazranci a vykazuju aj vykony co neurobili...

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@lusinda1989 fakt maju vypadok??? :D :D boze, dufam, ze ma nikto nebude za toto stihat, ze to tu pisem :D :D

rainbow0508
22. mar 2013

@doublexgirl aj nam doma to tam sedi...sme tam vsetci a nik tam nema bludy

aduskatt
22. mar 2013

@doublexgirl no urcite ze nie......
ja som riesila ale konflikt teraz iny..dovera tvrdila, zew preplaca cele CRP, lekraka, ze nie, vypytala poplatok. pozrela som do karty a tam ze 7,35 preplatene.tak som sa vybrala za lekarkou, ze veci sa maju tak a tak( aj na pobocke mi povedali, ze preplacaju). Lekarka mi ukazala zmluvu s Doverou, kde bolo naozaj len 3,50. Tak som pisala do poistovne, ze co sa deje a oni miesto toho, aby nieco odpisali, len jednoducho zmenili sumu na 3 EUR.....akoze ako u debilov, a ja teraz nic v ruke, aby som lekarke ukazala, ze skutocne najskor bola suma 7,35.cele je to divne, maju v tom bordel

zivika
22. mar 2013

@libka1 ved nikto nepise, ze za to moze poistovna, samozrejme, ze tu ide o doktorov...

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@aduskatt Je to uplne chore ! a nejak mi je uz smiesne z toho vsetkeho :D

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@libka1 suhlasim so zivikou, nenapisala som nikde, ze za to poistovna moze, ale doktori.. len reku to, ze kde sa stazovat, kde reklamovat ...

aduskatt
22. mar 2013

@doublexgirl len vies ako som vyzerala pred lekarkou? nastastie sme si to vysvetlili nejak v klude....

zivika
22. mar 2013

@doublexgirl no, urcite aj s doktormi aj s poistovnou...ja by som to urobila tak, ze by som sla najskor do poistovne, ze mi tam nieco nesedi, nech mi daju nejaky vypis z tej karty a s tym by som sla za doktorom, nech mi to vysvetli...

zivika
22. mar 2013

@doublexgirl a priprav sa na to, ze s doktormi sa pravdepodobne dostanes do hadky, lebo urcite budu popierat...

libka1
22. mar 2013

@doublexgirl podla mna nazov tejto temy jasne hovori ze to je problem poistovne Dovera, aspon ja ked som to precitala som to tak pochopila a myslim si ze aj vacsina ludi to tak pochopi...

cerez
22. mar 2013

@doublexgirl Pobavila si ma! Vôbec ma to neprekvapuje, že si si tam niečo také našla. Asi pred rokom v telke bolo, že jeden pán dokonca absolvoval gynekologické vyšetrenie! Predstavujem si ako ležal na "koze". 😀 😀 😀

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@zivika je mi jasne, ze to tak bude .. no som zvedava na to vsetko

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@libka1 nemozem za to, ako si to pochopila, ale myslene to bolo inak a myslim, ze dost ludi pochopilo tak ako ja 🙂

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@cerez to fakt ??? :D :D booooze moj

julls148
22. mar 2013

@doublexgirl tam v elektronickej pobočke som klikla na položku - reklamácia (tuším), nešla som ani k doktorovi ani do poisťovne...a okrem toho ani by som nevedela, aký je to doktor, lebo pre mňa bol úplne neznámy a v živote som u neho nebola a dal mi diagnózu - neštandardné tehotenstvo so zákrokom, s dátumom 2. 1. 2012, vtedy som si istá, že som tak vyspávala prežitý Nový rok :D :D a tehotná som isto nebola 😠

libka1
22. mar 2013

@doublexgirl ked myslis 😉 😉

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@libka1 myslim, ze je to jedno, riesime tu ine veci 🙂

cerez
22. mar 2013

@doublexgirl Naozaj! S manželom sme sa už dávno nepobavili na večerných správach. Tie ťa skôr naštvú ako pobavia. Ale toto im vyšlo.

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@julls148 pane boze ! tak toto ale troska krute

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@cerez tak to urcite ano :D ale proste je to zvlastne, ze ini maju vsetko ok a niektori nie

libka1
22. mar 2013

@doublexgirl to mas pravdu, toto je nepodstatne, ja len aby to niekto z tej poistovne nepochopil tak ako ja 😒 😒

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@libka1 stale si to citam dookola a nejak tam nevidim to, ze by som obvinila poistovnu .. praveze ma stve, ze tolko vyplacaju za mna tym hlupym doktorom .. lebo si vymyslia diagnozy ..

cerez
22. mar 2013

V každom prípade sa takéto veci nemajú čo stávať a keďže niekto manipuluje s osobnými údajmi je to ešte zvláštnejšie a myslím si, že je to trestné. Niekto by mal dostať po prstoch!

julls148
22. mar 2013

tak viete ako, ženy...lekári majú "malé" platy, musia na niekom/niečom predsa zarobiť 🙄 a na toto je dobrá tá elektronická karta, že si v nej človek môže skontrolovať, čo za neho poisťovňa platí a prípadne sťažovať sa 😵

doublexgirl
autor
22. mar 2013

Ved sa aj budem stazovat !

xlucia
22. mar 2013

@julls148 myslim ze to jedno ci sa stazujes. ja som mala od gynekologa zapisane ze obesenie!!!!!! a ked som to reklamovala ze aky nezmysel, tak na poistovni povedali ze dokori sa niekedy pomylia a obcas to aj pocitac zle priradi a nemienili to riesit...
takze co potom...

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@xlucia aha ... tak som zvedava, co mne povedia

julls148
22. mar 2013

@xlucia asi závisí aj od toho, na akú "dobrú dušu" natrafíš, a ako sa jej chce niečo riešiť....lebo tie peniažky nejdú predsa z ich vreciek, tak načo by sa takou "banalitou" - ako je zle zapísaná diagnóza, neprávom fakturovaný zákrok.... - zaoberali