icon

Elektronická zdravotná karta z Dôvery

doublexgirl
22. mar 2013

Žienky, ktoré máte Dôveru, skúšali ste sa zaregistrovať a získať elektronickú zdravotnú kartu ? Ja som sa registrovala a myslela som, že odpadnem, čo všetko mi tam doktori popísali, aby získali peniaze .. Podľa tejto karty, som hluchá na jedno ucho, mám sexuálnu poruchu a podobné somariny :D a aj kamošky si našli vo svojich kartách divné veci :D Len ma to tak zaujalo, či sme len my "divné" alebo je nás viac 🙂

Strana
z3
janka196
22. mar 2013

@doublexgirl tak dik no 😀 😝

cerez
22. mar 2013

@xlucia Kedy si sa mala akože obesiť? Pán gynekológ sa na chvíľu stal patológom! 😀

xlucia
22. mar 2013

@cerez 😀 😀 😀 😀

sisaha
22. mar 2013

@doublexgirl tak si ma navnadila, ze som si poziadala o elektronicku kartu moju Union...Som zvedava ako som na tom...

kvata
22. mar 2013

Ako ste sa registrovali? uz viac krát som sa chcela zaregistrovať a vždy mi napísalo, že údaje sa nepodarilo overiť a registráciu nie je možné dokončiť. Myslíte, že je to preto, že je večer? a funguje to len cez úradné hodiny?

doublexgirl
autor
22. mar 2013

@kvata aj kamoska mala problem, ale nakoniec jej to islo

zuzulica
23. mar 2013

@doublexgirl Mne tam všetko sedí 🙂 Treba to dať prešetriť dôvere

trish31
23. mar 2013

@doublexgirl najprv si zavolaj do poistovne a oznam im,ze tam vidis nezrovnalosti a oni to uz zacnu presetrovat.Poistovne toto nenechaju len tak nakolko ide o ich peniaze 😉

doublexgirl
autor
23. mar 2013

@trish31 dakujem pekne za radu 🙂

Strana
z3