Elektronická zdravotná karta z Dôvery
Žienky, ktoré máte Dôveru, skúšali ste sa zaregistrovať a získať elektronickú zdravotnú kartu ? Ja som sa registrovala a myslela som, že odpadnem, čo všetko mi tam doktori popísali, aby získali peniaze .. Podľa tejto karty, som hluchá na jedno ucho, mám sexuálnu poruchu a podobné somariny :D a aj kamošky si našli vo svojich kartách divné veci :D Len ma to tak zaujalo, či sme len my "divné" alebo je nás viac 🙂
no ale toto predsa nesuvisi s poistovnou ako takou, ale s tym ze lekari su nenazranci a vykazuju aj vykony co neurobili...
@lusinda1989 fakt maju vypadok??? :D :D boze, dufam, ze ma nikto nebude za toto stihat, ze to tu pisem :D :D
@doublexgirl aj nam doma to tam sedi...sme tam vsetci a nik tam nema bludy
@doublexgirl no urcite ze nie......
ja som riesila ale konflikt teraz iny..dovera tvrdila, zew preplaca cele CRP, lekraka, ze nie, vypytala poplatok. pozrela som do karty a tam ze 7,35 preplatene.tak som sa vybrala za lekarkou, ze veci sa maju tak a tak( aj na pobocke mi povedali, ze preplacaju). Lekarka mi ukazala zmluvu s Doverou, kde bolo naozaj len 3,50. Tak som pisala do poistovne, ze co sa deje a oni miesto toho, aby nieco odpisali, len jednoducho zmenili sumu na 3 EUR.....akoze ako u debilov, a ja teraz nic v ruke, aby som lekarke ukazala, ze skutocne najskor bola suma 7,35.cele je to divne, maju v tom bordel
@aduskatt Je to uplne chore ! a nejak mi je uz smiesne z toho vsetkeho :D
@libka1 suhlasim so zivikou, nenapisala som nikde, ze za to poistovna moze, ale doktori.. len reku to, ze kde sa stazovat, kde reklamovat ...
@doublexgirl len vies ako som vyzerala pred lekarkou? nastastie sme si to vysvetlili nejak v klude....
@doublexgirl no, urcite aj s doktormi aj s poistovnou...ja by som to urobila tak, ze by som sla najskor do poistovne, ze mi tam nieco nesedi, nech mi daju nejaky vypis z tej karty a s tym by som sla za doktorom, nech mi to vysvetli...
@doublexgirl a priprav sa na to, ze s doktormi sa pravdepodobne dostanes do hadky, lebo urcite budu popierat...
@doublexgirl podla mna nazov tejto temy jasne hovori ze to je problem poistovne Dovera, aspon ja ked som to precitala som to tak pochopila a myslim si ze aj vacsina ludi to tak pochopi...
@doublexgirl Pobavila si ma! Vôbec ma to neprekvapuje, že si si tam niečo také našla. Asi pred rokom v telke bolo, že jeden pán dokonca absolvoval gynekologické vyšetrenie! Predstavujem si ako ležal na "koze". 😀 😀 😀
@zivika je mi jasne, ze to tak bude .. no som zvedava na to vsetko
@libka1 nemozem za to, ako si to pochopila, ale myslene to bolo inak a myslim, ze dost ludi pochopilo tak ako ja 🙂
@cerez to fakt ??? :D :D booooze moj
@doublexgirl tam v elektronickej pobočke som klikla na položku - reklamácia (tuším), nešla som ani k doktorovi ani do poisťovne...a okrem toho ani by som nevedela, aký je to doktor, lebo pre mňa bol úplne neznámy a v živote som u neho nebola a dal mi diagnózu - neštandardné tehotenstvo so zákrokom, s dátumom 2. 1. 2012, vtedy som si istá, že som tak vyspávala prežitý Nový rok :D :D a tehotná som isto nebola 😠
@doublexgirl ked myslis 😉 😉
@libka1 myslim, ze je to jedno, riesime tu ine veci 🙂
@doublexgirl Naozaj! S manželom sme sa už dávno nepobavili na večerných správach. Tie ťa skôr naštvú ako pobavia. Ale toto im vyšlo.
@julls148 pane boze ! tak toto ale troska krute
@cerez tak to urcite ano :D ale proste je to zvlastne, ze ini maju vsetko ok a niektori nie
@doublexgirl to mas pravdu, toto je nepodstatne, ja len aby to niekto z tej poistovne nepochopil tak ako ja 😒 😒
@libka1 stale si to citam dookola a nejak tam nevidim to, ze by som obvinila poistovnu .. praveze ma stve, ze tolko vyplacaju za mna tym hlupym doktorom .. lebo si vymyslia diagnozy ..
V každom prípade sa takéto veci nemajú čo stávať a keďže niekto manipuluje s osobnými údajmi je to ešte zvláštnejšie a myslím si, že je to trestné. Niekto by mal dostať po prstoch!
tak viete ako, ženy...lekári majú "malé" platy, musia na niekom/niečom predsa zarobiť 🙄 a na toto je dobrá tá elektronická karta, že si v nej človek môže skontrolovať, čo za neho poisťovňa platí a prípadne sťažovať sa 😵
Ved sa aj budem stazovat !
@xlucia aha ... tak som zvedava, co mne povedia

@zivika No budem to musiet buduci tyzden riesit, inak to nevidim .. Ale kde to riesit ? ist k dr alebo na pobocku dovery??