Energopomoc, dve nehnuteľnosti a jeden šek
Ak mam dve nehnutelnosti, obe maju narok na energopomoc a prisiel mi zatial jeden sek, ako z neho zistim, ktorej nehnutelnosti patri?
@anonym_9e13fd 🤣🤣 bavim sa, ako ta zavist s tebou mece 🤣
@anonym_ca255b Ty si riadna slepica ....je mi ta luto. natahuj sa :D lebo si na to odkazana...ostatni zanechavame vsetci len dlhy detom ale ty si best OF . Kurna, kde mam piedestál?

@anonym_9e13fd ved kliiidek, daj si dake dobre vinko a relaxuj, lebo ta z tej zavisti klepne 😄
@anonym_9e13fd ved kliiidek, daj si dake dobre vinko a relaxuj, lebo ta z tej zavisti klepne 😄
@anonym_bebd01 nicit si zdravie kvoli tebe a tvojim vyrokom? ee. nalejem si cistej vody.
@anonym_bebd01 nicit si zdravie kvoli tebe a tvojim vyrokom? ee. nalejem si cistej vody.
@anonym_9e13fd a akym mojim vyrokom? Ved ja som len napisala, ze je to podla mna dobre vymyslene, ze dostanu pomoc na vsetky byty. Podla mna to chrani najomcov pred dvihanim najomneho, ja sa na to pozeram takto.
Ty sa na to pozeras tak, ze chamtivci s viacerymi bytmi dostanu pomoc.
@anonym_701cba a kde mas zaruku ze aj tak najomne nedvihne? ....prosim ta.
@anonym_9e13fd záruka je zmluva, každá zmluva má uvedené zvýšenie nájmu v prípade zvýšenia cien energií alebo zvýšenia o infláciu. Nájomcovi to samozrejme musíš preukázať, tak ako ja. Povedal som mu, pozrite, zvýšili cenu za teplo o 30€ tak je potrebné uhrádzať o 30€ viac tak ako sme sa zmluvne dohodli. Nemal problém. Ak mal preplatok, dostal ho vrátený ak nedoplatok, zaplatil. Takto to funguje v normálnom vzťahu prenajímateľ-nájomca.
@anonym_9e13fd a akym mojim vyrokom? Ved ja som len napisala, ze je to podla mna dobre vymyslene, ze dostanu pomoc na vsetky byty. Podla mna to chrani najomcov pred dvihanim najomneho, ja sa na to pozeram takto.
Ty sa na to pozeras tak, ze chamtivci s viacerymi bytmi dostanu pomoc.
@anonym_bebd01 I am so sorry, som si ta switchla s anonym_ca255b
@anonym_ca255b Ty si riadna slepica ....je mi ta luto. natahuj sa :D lebo si na to odkazana...ostatni zanechavame vsetci len dlhy detom ale ty si best OF . Kurna, kde mam piedestál?
@anonym_9e13fd to neviem, tak ho pre mna prosim rychlo pohladaj 😘
My normálne prenajímame jeden byt a jeden dom. Energie (odberné miesta) sú písané na mňa - som doma s dcérou. Muž ma prijem zo zamestnania. A energopomoc normálne uznali mne ako osobe a počet odberných miest je úplne jedno.
@anonym_9e13fd záruka je zmluva, každá zmluva má uvedené zvýšenie nájmu v prípade zvýšenia cien energií alebo zvýšenia o infláciu. Nájomcovi to samozrejme musíš preukázať, tak ako ja. Povedal som mu, pozrite, zvýšili cenu za teplo o 30€ tak je potrebné uhrádzať o 30€ viac tak ako sme sa zmluvne dohodli. Nemal problém. Ak mal preplatok, dostal ho vrátený ak nedoplatok, zaplatil. Takto to funguje v normálnom vzťahu prenajímateľ-nájomca.
@anonym_701cba ano, ked je normalny prenajimatel. ale mnohi taki nie su. ja byty neprenajimam, nemam skusenost.
máme viac nehnuteľností a energopomoc priznanú na všetky 😁 teším sa tomu lebo teraz nám skončila hypo pomoc, tú sme tiež mali priznanú 😂
@anonym_ca255b ty si zavistliva slepica. ak mas na to, aby si si dovolila taketo moznosti, nie si odkazana na stat. napisala som , ze ak ma niekto 4 byty, tak asi v tom vie dobre chodit a ano, zas musi mat aj dake svoje portfolio. nehnevaj sa, ze som si dovolila napisat, ze je to rozhadzovanie penazi, ano je. ale ak niekto kto vlastni 4 byty, je odkazany na dotacie, prosim. ja mam dva byty a nejdem sa z toho posrat. tu ste dobre nenazrane tak akurat a ohradzovat sa tym, ze si dakto chudacik kupuje tricka za par eur :D je totalne smiesne.
@anonym_9e13fd chodit v tom vedia leda tak politici. Tí ti nevadia? Inak nevie,co tým myslíš. Ako môže niekto prísť k bytom, lebo vie v tom chodiť.

@anonym_ca255b a je mi vas luto, chudacikovia, ze natahujete dlane, ak ste si mohli dovolit viac hypotek 🙂
@anonym_9e13fd 🤣🤣 bavim sa, ako ta zavist s tebou mece 🤣