Hypotéka 200 000 eur
31. okt 2020
Ahoj vsetci. S manzelom zvazujeme kupu nehnutelnosti a zaujimal by ma Vas nazor, ci ist do takej vysokej hypoteky alebo nie. Teraz byvame v podnajme a chceme nieco vlastne. Ja 27r on 30r. Spolocny prijem mame 4000e v cistom/mesiac. Nasetrene cca 50tis eur. Potrebovali by sme hypo 200 000. Isli by ste do toho? Dajme tomu mesacne splatky hypo by boli cca 1000e. Dik za kazdy nazor.
Predošlá
Strana
z2
Jasne, ze ano. AK nie tak to predate. Peniaze za podnajom su peniaze Co si mohla Dat za uver
My sme na P6 blizko Divokej Sarky 😊
Mozem sa spytat, ci ste do tej hypoteky sli a kolko ma ten byt hodnotu teraz? Dakujem 🙏
Predošlá
Strana
z2

Dakujem vsetkym za odpovede,rady a postrehy. Vyzera to tak,ze v dohladnej dobe pojdeme do toho. Uz sme do najmu dali velke peniaze.
@kitykat Nemame konkretny byt, pozerame skor na lokalitu(chceme trochu zelene,parku). Pozdava sa nam okolie Rokytky, mne sa pacia aj Modrany,ale to uz je trosku od ruky, na Letnanoch v urcitych castiach tiez celkom OK. Keby nepozeram na cenu a mam neobmedzeny budget, tak nieco nad Smichovom napr Waltrovka alebo potom Certuv vrsek(tam je kraaasne aj okolie). Vy ste kde kupovali?