Hypotéka bez vlastných zdrojov: Je to reálne a zvládnuteľné?
Je tu niekto, kto si v nedávnej dobe bral hypotéku bez vlastných zdrojov, t.j. dofinancovanie prebehlo prostredníctvom spotrebného úveru?
Mám 29, prácu v štátnom sektore na dobu neurčitú, plat 1400€ v čistom, odmeny 2x ročne vo výške čistého mesačného platu, úvery a kreditky žiadne. Nehnuteľnosť by bola do 120 000€ na západe Slovenska.
Založenie rodičovskej nehnuteľnosti alebo nejaká pomoc od rodiny vôbec neprichádza do úvahy.
Prosím, je to reálne a zvládnuteľné?
Počítam, že základ na hypo by bol až za rok - bojím sa, že dovtedy pôjdu ceny nehnuteľností zasa raketovo hore. 🥲
@anonym_autor dufam ze statny sektor coskoro zacne hromadne prepustat, take pijavice ako si ty(!), kto to kedy videl brat 1400€ v cistom plus 2x odmena v cene celej vyplaty za nicnerobenie cele dni iba tepla kava, ked je teplo idete skor domov chuji, jedno potvrdenie vam trva v statnej sprave vyrobit 2 mesiace pre ludi, stretla som sa s neskutocnou korupciou, tupostou a namyslenostou v tejto organizacii, strasne drzi, arogantny ludia ktory ked nieco po nich chcete tak vraj tam mate google hlavne nam zaplatte, byt na mne prepustim 50% ludi z tychto povalacov, banda jedna, ja by som ti dala nie hypoteku ale kamen tazit 12h denne o chlebe, chudatko prepracovane, Ficova banda!
@anonym_autor dufam ze statny sektor coskoro zacne hromadne prepustat, take pijavice ako si ty(!), kto to kedy videl brat 1400€ v cistom plus 2x odmena v cene celej vyplaty za nicnerobenie cele dni iba tepla kava, ked je teplo idete skor domov chuji, jedno potvrdenie vam trva v statnej sprave vyrobit 2 mesiace pre ludi, stretla som sa s neskutocnou korupciou, tupostou a namyslenostou v tejto organizacii, strasne drzi, arogantny ludia ktory ked nieco po nich chcete tak vraj tam mate google hlavne nam zaplatte, byt na mne prepustim 50% ludi z tychto povalacov, banda jedna, ja by som ti dala nie hypoteku ale kamen tazit 12h denne o chlebe, chudatko prepracovane, Ficova banda!
@anonym_8d63c7 Takýto hnusný komentár vypovedá niečo o tebe a nie o mne. Hnus. 🤮
To čo je za výlev?
Nemáš poňatia o tom, akú prácu robím. Štátny sektor je široký pojem.
@anonym_8d63c7 toto je dost nechutne, ulavilo sa ti? Dufam, ze ten kamen tazis ty tych 12 hodin denne. Aby si mohol recnit, ze vies co je robota. Nerozumies sa tomu, nemas ponatie, ale hned odsudzujes a na hulvata.
@anonym_8d63c7 Nepúšťaj sa do môjho miláčika Róbertka ☝️😁
@anonym_autor
Aj ked som asi jediny ja by som tak nepanikaril, podla vsetkeho uroky pojdu na 90% hore plus nezamestnanost.
Nehovorim ze ceny pojdu dole ale budu stabilizovane v mensich mestach.
@anonym_8d63c7 Takýto hnusný komentár vypovedá niečo o tebe a nie o mne. Hnus. 🤮
To čo je za výlev?
Nemáš poňatia o tom, akú prácu robím. Štátny sektor je široký pojem.
@anonym_autor statny sektor je nacisto skorumpovana banda, AI vas uz davno s rozumom predbehla, vy neviete absolutne nic, neovladate ani zakladne zakony len velebite Fica, kradnete a tak to aj vypada, obcan je pre vas za idiota, hlavne nech plati.
@anonym_autor statny sektor je nacisto skorumpovana banda, AI vas uz davno s rozumom predbehla, vy neviete absolutne nic, neovladate ani zakladne zakony len velebite Fica, kradnete a tak to aj vypada, obcan je pre vas za idiota, hlavne nech plati.
@anonym_8d63c7 Tak toto je na psychiatriu. 😂
A čo tu vôbec spomínaš Fica? Som snáď nejaký dôchodca z Hornej Dolnej?
Daj si lieky.

@anonym_autor milionari a bilionari tiez nemaju nejako extra moc deti, v tom to nebude
@martinmmartin Tak tí majú iné záľuby. Ja po deťoch túžim, nechcem ich mať v prenájme.