Kam investovať 20 000 EUR?
Dobrý večer, ak by mi vedel niekto poradiť, bola by som rada. Kam resp. Do čoho (príp. Cez akú spoločnosť) by ste investovali sumu 20000€, aby bol z nej v budúcnosti čo najväčší zisk? Na Finaxe už nejaké peniaze mám, nie som síce v mínuse, no ani mi to za 2 roky neprinieslo extra zisky (aj keď viem, že musím byť trpezlivá, pretože ide o dlhodobé investovanie) Ďakujem za rady.
@luka82 Stačí si pozrieť graf výkonnosťi SP500 za posledných 50 rokov. Na maximach je vždy. Investori, ktori čakajú na prepady trhu v dlhodobom horizonte robia násobne menej percent ako ti, ktorý investujú priebežne bez ohľadu na to kde sa trh momentálne nachadza
@becko3 suhlasim, ked to bude dlhodobo, ale keby chcel clovek momentalne investovat na nejaky rok, mozno dva. Zvazil by som ci do toho ist.
@anonym_autor ahoj, všetky peniaze neinvestuj. dokážeš zarobiť ďalsích 20 000 s vkladom max do 5. Keď chceš môžem ti povedať viac na whatsappe alebo telegram. Daj odpoved a píšeme si.
@becko3 suhlasim, ked to bude dlhodobo, ale keby chcel clovek momentalne investovat na nejaky rok, mozno dva. Zvazil by som ci do toho ist.
@luka82 Krátkodobé investovanie nená zmysel, resp je to trocha risk. Finančnú rezervu/Krátkodobé investovanie jedine ako terminak alebo ja to mam vo fio banke, kde sa úroky pripisujú na dennej baze, takže netreba čakať na koniec sporiacej doby ako pri termináku
@anonym_autor aj pri dlhodobom investovaní vedia správne investované peniaze urobiť zisk už po krátkom čase-reálny príklad z praxe- v priebehu apríla až júna moja klientka zainvestovala 21 000 eur a momentálne má zisk cez 900 eur. Takže odporúčam nájsť si kvalitného poradcu
@anonym_autor aj pri dlhodobom investovaní vedia správne investované peniaze urobiť zisk už po krátkom čase-reálny príklad z praxe- v priebehu apríla až júna moja klientka zainvestovala 21 000 eur a momentálne má zisk cez 900 eur. Takže odporúčam nájsť si kvalitného poradcu
@hranolka22 snažím sa ho nájsť ☺️
@hranolka22 snažím sa ho nájsť ☺️
@anonym_autor ak chcete, napíšte mi správu. Mám kolegov vo viacerých kútoch Slovenska 🙂

Ja osobne mam všetky uspory v SP500 a naďalej tam posielam každý mesiac všetko čo ostane po výplate. Zažil som prepad trhov cez coronu, ďalší po útoku Ruska na Ukrajinu a ďalší po nástupe Trumpa, trhy sa prepadli 15-25% a napriek tomu všetkému som spravil 100% zisk za 6 rokov