Kam najvýhodnejšie investovať 1000 eur?
Ahojte.
Na ucte jednom sa mi povaluje uz rok tisic eur tue peniaze vobec nepouzivam.
Zijem z inych penazi.
Ako investovat nechcem uz aby hnili a nezarobili ani euro incesticne zlato 10 g alebo co a doma mat tie tehlicky male.. Oplati sa to alebo daco ine? Zlato slo velmi hore. Dakujem
@anjelicek26 na tl su inde peniaze.. Mam tisic eu ruplme zbytocne na jednom ucte co ani nepouzivam. Hniju tam rok omg
Baby ved to tu zas niekto co vychodil osobitku si mysli jake ma majetky a ide si kupit svet
Presun peniaze na ucet, ktory pouzivas a tento zrus, co chces poradit s tisickou? Ved tisicka je v tejto dobe nic, pises o nej ako keby si tam mala 100x viac 🙄
nechcem ta uraziť ale 1.000€ nie je majland, a je smiešne napísať že o rok z toho chcem mat 2.000€ 😃 pokazí sa ti doma spotrebič dva a máš po slávnej tisícke… skus našetriť tak 10tisic aspoň a potom si nájdi finančného poradcu, lebo ty si asi neporadis sama
No tak doloz z tých veľa peňazí čo sa ti povaľuje,nech máš aspoň 10 000? Nedá sa?
Mgr z nejakej dedinskej vysokej skoly? Ah. Mozes si za tu 1000ku nakupit vyherne zreby. Sprosti maju stastie takze z toho pokojne mozes mat aj 5k 😃
Ako ti už napísali, 100% za rok nedáš.
Skús ísť do tých fondov alebo termínovaný vklad.
@demodun bože, prečo sa tu každý chytá tých 100%:? proste, zarobiť, na tom čo najviac, nemusí byť 100%. to je irelevantné v tejto diskusii absolútne.
otázka bola, na čom sa dá najviac zarobiť, za 1000 e
či je to zlato, alebo termínovaný vklad.alebo fondy a ak áno, aké a pod. otázka bola inak položená, netreba sa chytať 100% toho,čo som povedala.
😂 ved preco si nevyguglis fondy sporenia terminovane vklady, az si taka bystra?

Tisíce alebo tisíc? Ak tisíc 1x nechaj doma ležať stačí jedna pokazená práčka ci chladnicka🙈🙈