icon

Kam najvýhodnejšie investovať 1000 eur?

yasina
8. feb 2025

Ahojte.
Na ucte jednom sa mi povaluje uz rok tisic eur tue peniaze vobec nepouzivam.
Zijem z inych penazi.
Ako investovat nechcem uz aby hnili a nezarobili ani euro incesticne zlato 10 g alebo co a doma mat tie tehlicky male.. Oplati sa to alebo daco ine? Zlato slo velmi hore. Dakujem

Strana
z2
anjelicek26
8. feb 2025

Tisíce alebo tisíc? Ak tisíc 1x nechaj doma ležať stačí jedna pokazená práčka ci chladnicka🙈🙈

sweet20
8. feb 2025

@yasina zlato len ked si chces udrzat hodnotu .. cize len inflaciu ti to pokryje.. do etf by som sla.. napriklad EIC

sweet20
8. feb 2025

@anjelicek26 ja som precitala tisice ale asi to bude tisic..

gribka1
8. feb 2025

Kúp za tých 1000e zlato alebo striebro či iný kov.

yasina
autor
8. feb 2025

Pisem tisic vsade.

yasina
autor
8. feb 2025

@gribka1 ale to mi pokryje len inflaciu.
Chcem aby mi to aj nieco zarabalo

yasina
autor
8. feb 2025

@anjelicek26 na tl su inde peniaze.. Mam tisic eu ruplme zbytocne na jednom ucte co ani nepouzivam. Hniju tam rok omg

yasina
autor
8. feb 2025

@sweet20 to je co tie skratky co pises
Ja chcem zarobit na tyvh tisic eurach. Napr o rok chcem mat z toho 2 tisic a pod. Napr ak to ide. Aby sa to nevalalo v banke myslim.

gribka1
8. feb 2025

O rok chceš mať 2000? Zobuď sa zo sna.

alienkami
8. feb 2025

@yasina 100% výnos za rok? Tak to chcem vidieť!

abby11
Autor odpoveď zmazal
really8
8. feb 2025

Baby ved to tu zas niekto co vychodil osobitku si mysli jake ma majetky a ide si kupit svet

gribka1
8. feb 2025

Zbehnúť do osady, požičaj 10 a vrátia 20.

glorikarebeka
8. feb 2025

@really8 🤣🤣

cyberk
8. feb 2025

Presun peniaze na ucet, ktory pouzivas a tento zrus, co chces poradit s tisickou? Ved tisicka je v tejto dobe nic, pises o nej ako keby si tam mala 100x viac 🙄

yasina
autor
8. feb 2025

@really8 o com to tocis? ja som skoncena mgr. to akoze o mne vravis ? o tej osobitke? co ti prasi v hlave ? to koho urazas?

yasina
autor
8. feb 2025

@cyberk ty si to absolutne nepochopila.
mam navyse tisicku a chcem aby mi zarabala nieco a lezala na ucte, co je na tom nepochopitelne?
ja mam ovela viac penazi, ale chcem tisicku do niecoho investovat.

yasina
autor
8. feb 2025

@gribka1 pytam sa, nepochopila si to? tak co najviac co moze zarobit, tie fondy, alebo zlato? pytam sa slusne.

kat_
8. feb 2025

@yasina to je dost smutne, ze mas VS a nulovu fin. gramotnost
nikde nebudes mat 100% vynos, to je nonsens co ty tu pises a este sa urazas

gribka1
8. feb 2025

@yasina Nehnevaj sa, ale ak by si bola Mgr tak také hlúpe otázky ani nedávaš. Máš veľa peňazí, aké teba trápi úbohá tisícka. A ešte s veľkými očami, aby zarobili raz toľko. Nečuduj sa odpovediam. Chceš nemožné. Nikto ti neporadí. Môžeš zázrakom zarobiť max. 10-15%.

kristinka92
8. feb 2025

nechcem ta uraziť ale 1.000€ nie je majland, a je smiešne napísať že o rok z toho chcem mat 2.000€ 😃 pokazí sa ti doma spotrebič dva a máš po slávnej tisícke… skus našetriť tak 10tisic aspoň a potom si nájdi finančného poradcu, lebo ty si asi neporadis sama

fantaghiro21
8. feb 2025

No tak doloz z tých veľa peňazí čo sa ti povaľuje,nech máš aspoň 10 000? Nedá sa?

saraxyz
8. feb 2025

@yasina neohanaj sa titulom. Každý príčetný vie, že za rok mať 100% výnos je nereálne. Teda ak hovoríme o "čistej ceste". A po ďalšie, 1000€ v dnešnej dobe je nič

vanilkovazmrzka
8. feb 2025

1000e je nic 😅

vanilkovazmrzka
8. feb 2025

O rok 2k… 😂😂😂😂

vanilkovazmrzka
8. feb 2025

Mgr z nejakej dedinskej vysokej skoly? Ah. Mozes si za tu 1000ku nakupit vyherne zreby. Sprosti maju stastie takze z toho pokojne mozes mat aj 5k 😃

yasina
autor
Odpoveď bola odstránená
demodun
8. feb 2025

Ako ti už napísali, 100% za rok nedáš.
Skús ísť do tých fondov alebo termínovaný vklad.

yasina
autor
8. feb 2025

@demodun bože, prečo sa tu každý chytá tých 100%:? proste, zarobiť, na tom čo najviac, nemusí byť 100%. to je irelevantné v tejto diskusii absolútne.
otázka bola, na čom sa dá najviac zarobiť, za 1000 e
či je to zlato, alebo termínovaný vklad.alebo fondy a ak áno, aké a pod. otázka bola inak položená, netreba sa chytať 100% toho,čo som povedala.

vanilkovazmrzka
8. feb 2025

😂 ved preco si nevyguglis fondy sporenia terminovane vklady, az si taka bystra?

Strana
z2