Kam najvýhodnejšie investovať 1000 eur?
Ahojte.
Na ucte jednom sa mi povaluje uz rok tisic eur tue peniaze vobec nepouzivam.
Zijem z inych penazi.
Ako investovat nechcem uz aby hnili a nezarobili ani euro incesticne zlato 10 g alebo co a doma mat tie tehlicky male.. Oplati sa to alebo daco ine? Zlato slo velmi hore. Dakujem
@anjelicek26 ja som precitala tisice ale asi to bude tisic..
Kúp za tých 1000e zlato alebo striebro či iný kov.
Pisem tisic vsade.
@anjelicek26 na tl su inde peniaze.. Mam tisic eu ruplme zbytocne na jednom ucte co ani nepouzivam. Hniju tam rok omg
O rok chceš mať 2000? Zobuď sa zo sna.
Baby ved to tu zas niekto co vychodil osobitku si mysli jake ma majetky a ide si kupit svet
Zbehnúť do osady, požičaj 10 a vrátia 20.
@really8 🤣🤣
Presun peniaze na ucet, ktory pouzivas a tento zrus, co chces poradit s tisickou? Ved tisicka je v tejto dobe nic, pises o nej ako keby si tam mala 100x viac 🙄
nechcem ta uraziť ale 1.000€ nie je majland, a je smiešne napísať že o rok z toho chcem mat 2.000€ 😃 pokazí sa ti doma spotrebič dva a máš po slávnej tisícke… skus našetriť tak 10tisic aspoň a potom si nájdi finančného poradcu, lebo ty si asi neporadis sama
No tak doloz z tých veľa peňazí čo sa ti povaľuje,nech máš aspoň 10 000? Nedá sa?
1000e je nic 😅
O rok 2k… 😂😂😂😂
Mgr z nejakej dedinskej vysokej skoly? Ah. Mozes si za tu 1000ku nakupit vyherne zreby. Sprosti maju stastie takze z toho pokojne mozes mat aj 5k 😃
Ako ti už napísali, 100% za rok nedáš.
Skús ísť do tých fondov alebo termínovaný vklad.
@demodun bože, prečo sa tu každý chytá tých 100%:? proste, zarobiť, na tom čo najviac, nemusí byť 100%. to je irelevantné v tejto diskusii absolútne.
otázka bola, na čom sa dá najviac zarobiť, za 1000 e
či je to zlato, alebo termínovaný vklad.alebo fondy a ak áno, aké a pod. otázka bola inak položená, netreba sa chytať 100% toho,čo som povedala.
😂 ved preco si nevyguglis fondy sporenia terminovane vklady, az si taka bystra?

Tisíce alebo tisíc? Ak tisíc 1x nechaj doma ležať stačí jedna pokazená práčka ci chladnicka🙈🙈