Kde získať pôžičku pred Vianocami pre rozvedenú matku?
Ahojte som zúfalá a už neviem na koho sa mám obrátiť som mamička troch detí čerstvo rozvedená ten debil má posielať výživné na deti spolu 450 eur už druhý mesiac neposlal nič :( žijem len s pridaviek bývam v nájme dohodla som sa s majiteľom na splátkach hľadám si prácu ale tu v okolí ťažko na všetko som sama :( prosím neviete o nejakej pôžičke čo by som vedela zaplatiť aspoň nájom viem že to je blbosť ale už neviem ako ďalej... Detičkám som povedala že Vianoce niesu len o darcekoch ale o Tom že sme spolu ... :( ďakujem
@jakubkoanjelik to tvrdíš ty... Ja mám na to iný pohľad... Prepáč viac to s tebou rozoberať nebudem.....
@irusa
V akom rozhodovaní jej to má pomôcť? Deti už má, je na ne sama, logicky, nemá ani s kým mať to 4. dieťa. To, že nemá niečo vlastné po rozvode tiež má asi nejaký význam, prečo. Takze zbytočné komentáre.
@katkami123 neviem o tom aby som písala o štvrtom dieťati..pokiaľ dobre čítam boli spolu dvanásť rokov.... No ideš si svoje.... Pekný deň
@irusa
Napísala si, že jej mal tvoj príspevok ohľadom 3 deti a podnájmu pomôcť pri rozhodovaní do budúcna, nie? V čom? Že asi už deti riešiť nebude, keď je slobodná, je na 3 deti sama. Takze netuším v čom jej mal pomôcť, kedže deti ďalšie neplánuje, ani nemá s kým a má úplne iné problémy.
@katkami123 ak niekomu prajem pekný deň to znamená, že končím s nim debatu a viac to nemienim rozoberať... Takže prosím ak chápeš, tak mi už viac neadresuj tie tvoje domnienky. Pekný zvyšok dňa!!!
@cacianka hej čítala som si predstav. No aj v robote si môže zmeniť číslo účtu, viem, že to ide, keďže takto to robí môj brat, ktorý je stíhaný exekútorom vieš....a vyjadrila som súcit a moju situáciu, ze viem aké to je náročné sa vláčiť po súdoch a ťahať sa o výživné. Máme s tým viac skúseností v rodine a mamim brat nemá výplatene už neviem koľko rokov od exekútora, vždy nieco to nejako ta druha osoba, ktora podotknem podnika nieco vymysli, aby sa nejako vyhla, takže to nie je také simple.

@rihana12331 toto sa veľmi ťažko číta... Neverila by som, že sa človek môže takto zmeniť...Je mi veľmi ľúto, čo prežívaš... Ja Ti prajem veľa síl, aby si to všetko zvládla... A ta pôžička od nebankovky nech to bude ako posledné riešenie, pretože tým si ešte viac môžeš ublížiť...