icon

Kedy mi banka vráti peniaze?

11. mar 2025

Cez víkend som zistila že mi z účtu zmizlo skoro 1000 eur. Hneď som to nahlásila ako reklamáciu. Pracovník má ubezpečoval,že peniaze pri tej reklamácii ani ďalej nepustia. Dnes som písala čo je s tým povedali,že majú na to 15 až 35 dní. Takže budem 35 dní bez peňazí. Stalo sa to niekomu? Vrátili Vám peniaze?
Peniaze mali ísť do Írska okamžite zablokovali kartu aj všetky transakcie. Len keď si predstavím z čoho teraz mám žiť....
Ako to funguje? Neprešli tie peniaze? Myslíte,že sa mi vratia či sa mám s nimi radšej rozlúčiť?

Strana
z2
hiro
7. aug 2025

"Herec následne podal trestné oznámenie pre podozrenie z podvodu. Napriek tomu polícia v júli rozhodla, že vyšetrovanie nezačne. Ako dôvod uviedla, že by to bolo nehospodárne. Filip tomuto postoju nerozumie."
Tak to som uz raz vysvetloval a asi by to mal niekto vysvetlit aj jemu - na patranie by sa musela vynalozit velmi vysoka suma s tym ze na 99,99% by to k nicomu neviedlo.
"Všetko vyzeralo ako bežný proces, v skutočnosti však získavali prístup k jeho bankovým údajom. Počas hovoru dostával desiatky e-mailov a SMS správ s varovaniami od banky, no podvodníci ho opakovane nabádali, aby aplikáciu nezatváral."

Strana
z2