Kedy prestávame dávať deťom vreckové?
Ahojte,
zaujíma ma, dokedy ste dávali deťom pravidelné vreckové. Končí to plnoletosťou, prvou brigádou alebo až keď sa osamostatnia?
cez prázdniny nedávam, len cez šk. rok. Keď si nájdu zamestnanie po škole, skončí im aj vreckové.
mesacne pevne vreckove do prvej brigady, do osamostatnenia podla potreby som nieco dala
Kým bude študovať, budem mu dávať aj vreckové. Samozrejme si niečo v lete zarobí a cez školský rok doručuje angličtinu, ale to ma plus k vreckovemu.
Ja som ani nezačala🤷🏻♀️
Keď nebudú študovať. Vreckové od nás im je málo, tak brigádujú. Čo zas by som bola radšej, keby sa plne sústredili na školu. Všetky potreby - obuv, oblečenie, hygienu... im platíme my.
Kým nezačnú zarábať. A ak to bude možné, budem ich podporovať do konca života. Aj keď teda verím, že to nebudú potrebovať.
@anonym_autor Vreckové syn dostával do prvej výplaty/nemal pauzu,zo školy nastúpil hneď do zamestnania/
Koľko dávate vreckové?
Ja som davala kym som nezistila, ze fajci. Tak som povedala, ze toto ja financovat nebudem. Ked prvy krat neprislo vreckove, zrazu aj brigada bola, odvtedy neposielam nic. Ale teda financujeme vsetko. Peniaze z brigady ma na svoje zabavky.
Budem davat kým nedostuduju. Ale keď by som videla že míňa oeniaze na cigy a alkohol tak by som to stopka. To nech si financujú sami.
To je na cestovanie nejakú kávu zmrzku pizzu oblečenie výlet koncert knižky skriptá

26,kým neskončilo školu a stále občas niečo poslem,nech si idu dať večeru alebo na topánky alebo kúpim zimnú bundu alebo niečo