Koľko mesačne miniete na seba?
Ahojte žienky zaujíma ma ako ti máte vy koľko € na seba miniete? Myslím tým čo si doprajete a ako sa staráte o seba koľko vás to stojí? Ja cca 150€ a zdá sa mi to veľa a aj to sa musím krotiť. Nie každý mesiac mám rovnaký ale tak pod 100€ sa nedostanem. Rátam tam psychohygienu ako kávu sama so sebou, serepeticky do domácnosti pre pohladenie duše, dobré jedlo nech nemusím variť, nákupy oblečenia, kúsok cca v priemere 20 €;. Ďalej mani každý ,pedi nie každý mesiac, kozmetika. Ku kadernícke chodím dvakrát do roka ale nechám tam vždy po 100 €. Rada by som si dopriala aj viac ale to už mi príde ako vyhadzovanie peňazí aj keď žijeme len raz všakže. Sa to vo mne tak bije. Tak podeľte sa ako to máte vy 🙂
@anonym_a8fa4f Nikdy, nikdy si nevyberám kamarátku na základe vzhľadu!!!Mám štyri najlepšie kamarátky - jedna z nich ma obezitu, nikdy nebola pri manikérke ( okrem svadby niekoho z rodiny), farbí a strihá sa sama, nikdy nebola na žiadnom botoxe…Keď som ju spoznala ( pred štyrmi rokmi) chýbalo jej pár zubov…No ja ju milujem, je to krásny človek, je úžasná…Druhá kamarátka má asi dokopy 20 vlasov, chýba jej zub…Milujem okamihy s ňou, je skvelá!…
@nikoletta1712 fiha, ty sa kamaratis s niekym kto nema zub?
Pamatam si ta z inej temy, kde si takychto ludi velmi odsudzovala a nerozumela tomu, preco si na opravu nepoziciaju peniaze, ked na to nemaju… a zrazu dve kamosky bez zubov
@nikoletta1712 fiha, ty sa kamaratis s niekym kto nema zub?
Pamatam si ta z inej temy, kde si takychto ludi velmi odsudzovala a nerozumela tomu, preco si na opravu nepoziciaju peniaze, ked na to nemaju… a zrazu dve kamosky bez zubov
@anonym_bd8bef Áno, kamarátim sa s niekým, kto nemá zub…No nič to nemení na tom, že nerozumiem, ako môže niekto chodiť “ medzi ľudí bez zubov”…Mňa neskutočne fascinuje, ako si ma ženy pamätujú z iných tém tu na MK…Už si asi štvrtá…

Cvičím s trénerkou 3x do týždňa, takze tam asi miniem najviac, manikúra, pedikura kazdy mesiac.Oblecenie kozmetika ni asi dost