icon

Koľko miniete mesačne za zdravotné doplnky a liečivá?

22. feb 2022

U nas je to niekedy des, aj 50+ eur, podla problemov. A to vacsinou je do mesiaca prechladnute iba jedno dieta, ale kazdu chvilu raz nejaky Sinupret, Mucosolvan, Ibuprofen, sem tam dezinfekcia, leukoplasty, obcas nieco na akne, ci zenske problemy, nejake vitaminy, nieco na alergiu, alebo Framykoin, ci Heparoid. Vlastne mam kolkokrat pocit ze som ani nic nekupila, ale pozeram, ze teda je to mesacne dost vela penazi. Aj vy to tak mate?

Strana
z3
tkjana
24. feb 2022

my máme v zásobe niečo, ale tak bežne máme doma C, D, zinok, quercetin, manžel má nejaké vitamíny na kosti, niečo na alergiu, bežne dostupné na nádchu, niečo z ajurvedy - čaje... deti teraz skoro každý mesiac niečo, takže Kalciový, Stoptusin, nejaké probiotiká... nooo dosť toho, pre deti ešte omega, ja vit na rast vlastov, ale keby sme to dali mesačne, tak určite takých 50-100 Eur to napočítam... niekedy nič, lebo sú to väčšie balenia....

huginko
24. feb 2022

@malinovka333 kúpené pred rokom... Este nieco ta trápi? Skus si pozrieť ešte raz názov príspevku... 😊

merrynka19
24. feb 2022

Veru nič. Doma v lekárni bežne niečo na teplotu. A tak ale vitamíny, ani doplnky stravy nekupujeme vôbec...myslela som že som jediná...ale keď to čítam veru nie... Som sa zľakla že dačo zanedbávame..ale deti nebývajú choré vôbec..

malinovka333
24. feb 2022

@huginko netrapi ma to len pises uplne od veci

huginko
24. feb 2022

@malinovka333
A teba to trápi? Od veci píšeš ty.... Pekný den

huginko
24. feb 2022

@merrynka19 konečne niekto ako my... Lebo to tu niekomu brutal vadí a nejde mu to do hlavy... 😊🍀

merrynka19
24. feb 2022

@huginko príde mi to zbytočne nakupovať,len pretože to veľa žien kupuje...keď som aj pred pár rokmi kúpila malému tak mu to nechutilo.nebral to pravidelne. Tak nám to tu len stalo. A keď nemôžem si pomôcť, mne to príde len marketingový ťah...ale tak možno sa mýlim. A ozaj to pomáha...

malinovka333
24. feb 2022

@huginko nevadi mi to nemaj strach.len pises ze neminies mesacne nic,ale doma mas lieky tak napisem kupim raz za rok, a nie ze neminies nic lekarni

huginko
24. feb 2022

@malinovka333 ak dve eurá za rok je moc, tak áno, miniem cca 20 centov... Spokojná? 😂😂😂

Strana
z3