icon

Koľko miniete na stravu?

motylik1998
23. apr 2022

Ahojte, koľko teraz dávate na stravu mam pocit, že toto čo zarobím a poplatim účty, že ani 100 e na stravu mi nezostane, a to nefajčím a nepijem ani sladkosti nekupujem...varím vždy, ale potraviny sú také drahé, že mi je zle z toho.

Strana
z6
malinovka333
28. apr 2022

@berginkan no ta starsia pani to vtedy v tv dobre zadrela ze minie 500€ na velku noc

berginkan
28. apr 2022

@malinovka333 aj ja si pozeram, ale neviem preco som mala pocit ze oni su tatranska. to asi lidl

malinovka333
29. apr 2022

@berginkan tak moze sa to aj menit,lidl neviem ci nie je ceske,ale nie som si ista nemam lidlove doma ani ho nekupujem.napr jednota muka bol mlyn kolarovo a teraz som kupila v novom obale a tam je uz penem a je aj drahsia.aj slahacka jednota je rajo.horcice,koreniny vlastne vsetko sa da takto kupit

malinovka333
29. apr 2022

@berginkan a treba si pozerat aj jednitkovu cenu za kg alebo liter.lebo nie vzdy je vyhodne vascie balenie alebo mensie.

berginkan
29. apr 2022

@malinovka333 jj to pozeram. hej asi sa to meni lebo pozerala som teraz lidl a je tam tatranske

zemiakovysalat
29. apr 2022

@malinovka333 Lidl dáva zákazky tomu kto dá najvýhodnejšiu ponuku. Tak je možné že keď majú akciu tak síce obal je rovnaky, ale iný je výrobca.

dixinka5
29. apr 2022

@vamajka tak moment to neni že iba obed. To sú raňajky, desiata, obed, olovrant a večera a obzvlášť pre deti. Či vy jete iba raz do dňa ? Ja pijem kávu deti caj. Mne treba na raňajky pre 4 členov 6 rožkov nejaký syr zelenina (uhorka, paradajky, paprika) sunka veď robiť máte nejakých 10€. Desiata nejaká buchta, banán jablko. Obed deto to mám na deň 30€ ani neviem ako. Ano niečo sa zvýši na druhý deň ale to je nič. A chlap toho zje ďaleko viac ako žena a deti. Jogurty pre dve deti 1,5€ hneď. To kde ste vyhrabala že 10€ to možno pre seba keď navarit na dva dni a jete to 3 x do dňa

alanko20
29. apr 2022

@dixinka5 aj u nás 1 dieťa pýta jesť minimálne 5x. To je pečivo, zelenina čerstvá ku chlebíku, zelenina/strukovina + cestovina na polievku, hlavný chod, ovocie 1-2x do dňa, mliečny výrobok jogurt, termix atď, syry, občas upečiem koláč na raňajky alebo olovrant, u nás je týždenný nákup cca 90-100€ len strava. A to sa snažím šetrne variť aj dojedať, aby som nevyhadzovala jedlo. + kupujeme vegánske mliečne náhrady kvôli mne. Smotanu na omáčky, mlieka pre mňa do kávy. Občas si dám kokosový jogurt.

vamajka
29. apr 2022

@dixinka5 ja som pisala len o obede za 10e na 2 dni. Je to ekonomickejsie ako ist do restiky

berginkan
1. máj 2022

a ked sa bavime o akciach, lidl ma niekedy perfektne tie kupony, viac sa mne osobne paci kauf v tomto super akcie na muku, cukor 10 a 5 mas zadarmo. je to velke mnozstvo na uskladnenie, ale je to hrozne vyhodne. a tak podobne. nie je hanba pozerat akcie a riadit sa podla toho

berginkan
5. máj 2022

@malinovka333 takze kaufland momentslne ceska Olma. to je velmi dobre

malinovka333
5. máj 2022

@berginkan co kenkretne?ato co pises ze kupis 10 a 5mas zadarmo ja som tam teda taku akciu nikdy na nic nevidela 😞

berginkan
6. máj 2022

@malinovka333 jaj vypadlo mi tam mlieko. vacsinou muka a cukor

lucik612
29. júl 2022

@osky 3.70 teraz normalna cena v obchodoch v ba, okej, akcia lidl 2,30 no, co uz narobime..

majina1974
16. sep 2023

@sabina230 šikulka

Strana
z6