Koľko si pýtať za pozemok v Jaslovských Bohuniciach?
Ahojte mám zdedené po otcovi časť pozemku babka má 7/12 ostatný 5-ti mame po 1/12 a jeden člen to chce odkúpiť odo mna. Koľko by ste vypýtali cca ? Pozemok má 535m2 a je centre jaslovskych bohunic a dom na ňom je na zbúranie. Ďakujem za rady. Cenu si mám navrhnúť ja.
Dala by som mu lepšiu cenu a ponúkla mu to za 2 000 - 2 500€, už len preto že berie babku k sebe a ide ju opatrovať....
vypytaj si 3500 eur, bydes mat pokoj
Normálne sa ho spýtaj, za koľko mu predajú zvyšní svoje podiely a budeš mať jasno.
@betulinka1 zbúranie domu je najmenej? Vieš vôbec koľko to v dnešnej dobe stojí? Asi nie, lebo inak by si toto nenapísala.
@tamitamitami áno. Aj to je rozumné. 👍
Píšem vyššie že každý mu to chceme predať takze to bude celé jeho. Plus dnes sme si tak písali ohľadne toho že čo a ako a že ten dom si zbúra sám lebo má veci na to takze bude platiť len vývoz sute ale skôr vyskúša ešte ju darovať alebo sa opýtať druhého bratranca či ju nevyužije lebo ten má zase stavebnú firmu
Takze to podľa mna zase mení situáciu
A bohužiaľ z ostatnou rodinou sa nebavim komplikovane vzťahy mame po smrti otca a ani to neplánujem a volať im o cene mi pride blbe
Bude sa starať o starkú takže ja osobne by som brala ohľad hlavne na to + by som brala do úvahy že začal riešiť takúto zlú situáciu. Takže za mňa je tých 2 000-2500 adekvátnych.
Ja osobne by som mu ho aj darovala ak by mi peniaze nechýbali....
S tým že to má brať že som mu prispela do budúcnosti na opatrovateľku/dom dôchodcov pre starkú (iné potreby pre ňu).
Tak sa ho spýtaj, za koľko odkúpi od ostatných a pripadne trochu zníž.. tak za opatrovanie dostane zrejme tých 7/12 babky, keď to predá výhodné, určite na opatere tratiť nebude..

@betulinka1 Vo vsetkom mas pravdu az na to,ze asi si posledne roky neburala dom. Zakon sa zmenil a buranie je uz dost vysoka polozka. Uz nezburas len tak,ku vsetkemu potrebujes doklad o nalozeni s odpadom a firmy si za odvoz dost pytaju.