icon

Koľko sporíte vašim deťom?

dara2583
11. feb 2010

Založila som túto tému z dôvodu, že by som chcela vedieť koľko mesačne sporíte svojim detičkám a či im odkladáte na vkladnú knižku, alebo ste im založili sporenie. Ja sa totiž neviem s manželom dohodnúť koľko sporiť nášmu bábu. Ďakujem

Strana
z4
adushka01
2. apr 2013

ale pozor, lebo stavebne sporenie v konecnom dosledku nezaraba pomaly nic, je to vlastne 6-rocny terminovany vklad v banke.. lebo pri otvorenie st. sp. sa plati 1% z cielovej sumy, plus rocne poplatky za vedenie uctu, samozrejme, ze tam dostavas aj statne premie, ale v konecnom dolsledku, to co ti daju, ty akurat das na poplatky.. mam s tym viacere skusenosti..

slobyf
20. jún 2013

Prečítal som si príspevky nielen v tejto kategórii, preto si dovolím dať tieto otázky na zamyslenie 1. otázka - Koľko je finančných spoločnosti a ľudia prichádzajú o financie prečo ? 2. otázka - Koľko je spoločnosti čo sa venujú zdravej výžive a pritom koľko je ľudí chorých, prečo ? 3. otázka - Koľko je spoločnosti čo sa zaoberajú chudnutím a pritom koľko je ľudí viac a viac tučných, prečo ?. 4. otázka - Koľko je kozmetických spoločnosti a koľko ľudí má následne kožné problémy, prečo ?“ 5. otázka - Poznáte nejakú spoločnosť, ktorá vo svojej reklame nepoužíva slovo ako : sme najlepšia spoločnosť, sme jednotkou na trhu, máme najkvalitnejšie výrobky, výrobky sú z najkvalitnejších plodov, a iné podobné slová. Nájdite si čas na cca 25 min a preštudujte si stránku http://slobyf.webnode.sk/.

petula8
7. júl 2013

no my teraz keď som na rodičovskej dovče odkladáme po 20 euro každej a keď nastúpim tak im to zvýšime podľa toho koľko nám ostane nazvyš

strapatymajo
29. júl 2013

@slobyf Súhlasím, páči sa mi aj myšlienka. Dnes je naozaj veľa všetkého a to žiaľ robí všetky sektory, ktoré sú vymenované neprehľadnými ... žiaľ.

slobyf
30. júl 2013

Ďakujem pani strapatymajo za to, že súhlasíte a že sa vám páči aj myšlienka. Ten projekt Finančná prevencia ktorý si môžete celý preštudovať na stránke http://slobyf.webnode.sk/ nevznikol len tak. Presne som tam uviedol všetky dôvody jeho vzniku a vzhľadom na to že financie a zdravie sú veľmi previazané tak je tam aj oblasť zdravia..Presne ste to vystihla čo sa týka sektorov, lebo žiaľ každému ide v prvom rade o zárobok a až niekde na konci je poslanie zdravia a financií alebo financií a zdravia. Za rok a pol od spustenie projektu a následných aj rôznych útokov od predajcoch tak by som vám mohol veľa povedať o tom, že všetky útoky ma povzbudzujú k zdokonaleniu projektu a na prednáškach som aj priamo začal hovoriť že nepísaný zákon trafená hus zagága tak verte neverte tak to funguje. Trocha som sklamaný v tom, že aj keď veľa ľudí reaguje na správnosť a potrebu projektu, tak nedarí sa mi spoznať viac ľudí v jednotlivých obciach a mestách aby sa ciele a myšlienka ďalej šírila. Ale viac ľudia sa dajú nalákať na predaj hocičoho a podľahnú super rečiam o zárobku super liečebných účinkov a za to dostanú super veľa financií. No čo už každý si je tvorcom svojho štastia a vidím to aj tu v modrom koníku aké super rady vo financiách, zdraví, kozmetike ide . Stačilo by sa pozrieť na projekt a dal som tam aj informácie o škodlivosti výrobkov. Pozdravujem a prajem veľa zdravia a spokojnosti. Ivan

slunce3
30. júl 2013

Ahoj, založili sme malej juventus v aegone platím 38€ mesačne - je to sporenie formou poistenia. Malá tammá komplet poistenie, manžel milionové plnenie a ja tiež komplet poisstenie + poistenie ženských chorôb, rakovina prsníka, rakovina krčka maternice a maternica. Máme to nastavené na 18r. teraz ťaháme 4. čistý garantovaný výnos po tejto dobe nebude menší 7,500€ (inflácia - každý rok sa zdvyhne o pár centov/€ poplatok-ak súhlasíš- aby sa peniaze neznehodnoťovali) príklad minulý rok som platila 36,88 tento rok 37,48 a teraz k výročiu zmluvy zase došlo 38,aj niečo

biba04
Odpoveď bola odstránená
strapatymajo
30. júl 2013

@slunce3 Ahoj sporenie formou poistenia je už sám o sebe nie najlepší produkt ... niekde sme to s maminami riešili ...

slunce3
31. júl 2013

@strapatymajo no ono je to odla mna co komu vyhovuje. Mne to vyhovuje. Nevravim ze na tom zarobim miliony to nie, ale nemam s nii problem. Ak nieco potrwbujem, ide to.
A kratkodobe sporenia, no to je take slovemske ☹ vkladna knizka sa neoplati urok ze 0,0nic - to radsej odkladat rok do pohara a supnut na mejaky teminovany. Inac tam tiez sa extra zarobit neda, jedine to tocit a najlepsie po tej dobe presuvat z banky do banky. ...

strapatymajo
1. aug 2013

@slunce3 Ahoj, dnes dala @evka_85 príspevok ... prečítaj si to niekde v poistení ... tam máš definované poistenie a sporenie, by som odporučil dať naozaj zvlášť, lebo ak bude čas, tak v pondelok ti niečo pošlem, prípadne tu uverejním.

Vieš produktov je naopak až príliš veľa, len treba hľadať ... milióny nezarobíš takmer nikde, ale je rozdiel mať 2%, 4%, 6%, 7% p.a. ako niekde 0,1% p.a., alebo nič doma, navyše ak by ste mali "návštevu", tak nebudete mať nič ...

mahulenka87
1. aug 2013

Moja mama zalozila malemu poistku so setrenim (50€ mesacne),ktoru mubude aj platit. Nam by to nevychadzalo... No a peniazky co dostane ku krstu mu chcem ulozit na terminovany ucet. A ked bude dostavat peniazky na narodeniny apod.,tak mu ich tam len dolozime.

slunce3
12. aug 2013

@strapatymajo terminovany chcem dat ale nie terz, nkolko je manzel bez roboty, vsetko taham ja a aj debilne auto si pyta opravu serva co bude min. 500 eciek.... Ale ak ta to potesi tak v ceninach mame 0kolo 50 000 e a kazdy rok to stupa ...

daniela3112
14. aug 2013

Môjmu 7-ročnému synovi som odložila 5000 €, na 10 rokov s výnosom 30 %, čiže o 10 rokov bude mať 6500 €, s tým, že od narodenia má sporenie a poistenie, ktoré mesačne vychádza necelých 19 €, začiatkom každého roku mu chcem ešte odkladať z alimentov 1200 €, aby mal niečo do budúcna, pretože si myslím, že to budú mať naše deti ťažké. Všetko robím preto, aby som mu ešte popritom zabezpečila nejaký ten bytík. Asi to robím zo strachu, aby mu v budúcnosti nič nechýbalo, pretože môj syn je moje obrovské šťastie v živote 🙂, veľmi ho milujem🙂

johnnyf
Odpoveď bola odstránená
johnnyf
Odpoveď bola odstránená
johnnyf
Odpoveď bola odstránená
kuwait
24. aug 2013

To mate dobre ze mate na Slovensku take moznosti,moja mama mi tiez sporila a ked som mala 18 rokov dostala som 40 tisic korun v roku 1987 to boli velke peniaze som jej za to vdacna,ja synovi tiez setrim ale tu sa to tak ako na Slovensku neda tak musim zo svojho vacku kazdy mesiac 3 tisic eur (v prepocte) a urok v banke je mizerne jedno percento

zuju2
17. sep 2013

Ja som uzatvorila poistky so sporením na 20 rokov po cca 30 eur mesačne. Za20 rokov by mali dostať cca 6500 eur, tak dúfam, že nebudem sporiť zbytočne a poisťovňa vydrží, lebo v dnešnej dobe nič nie je isté.

liz_lemon
17. sep 2013

@zuju2 a je ti jasne, ze na tom prerobis? 30*12*20=7200-6500=700

anatalia77
17. sep 2013

@liz_lemon dobrý postreh

sherynkamalinka
19. sep 2013

moje deti maju ucty v banke na moje meno kde mesacne vkladam je tam nejaky min urok takze za taky pol rok zarobia asi 5 e co nie je bohvie co ale za vedenie uctu neplatim nic a sledujem si to sama

herdinka
19. sep 2013

moj nazor je taky ze je to individualne, ale bola by som bud za nejaku urazovku spojenu zivotnou poistkou teda ze im na tom aj nasporite budu vykryte pre pripad urazu choroby, ak by Vám este ostavalo riesila by som aj stavebne sporenie ale to skor asi v pripade ze dieta bude uz vacsie pretoze ak chcete vyuzit plnu statnu premiu je potrebne vlozit do roka optimalny vklad co je v dnesnej dobe 580 eur a bude sa zvysovat. Ak sa naozaj chcete nejak zabezpečiť poprípade si dať odborne a zadarmo poradiť môžte sa obrátiť na mňa, pracujem ako nezávislý inančný agent, a ako správneho a dôveryhodného pracovníka ma zastrešuje spoločnosť. Viem odpovedať na otázky, dokonca aj priamo vyriešiť každú konkrétnu situáciu a ponúknuť viaceré riešenia, ktoré si mozte podla uvazenia vybrat. S pozdravom

janka585
19. sep 2013

herdinka a vieš odporučiť v ktorej spoločnosti sa asi tak najviac oplatí životné poistenie (úrazové) a zároveň mu aj našetrili? Okrem Allianzu teda, lebo s tým mám veľmi zlé skúsenosti...

ssuekk
4. feb 2014

Nam moja mamasporivnucatam stavebne po 60e a my po 25 do amslica poistke

ssuekk
4. feb 2014

Nakazdejkapitalovej poistke prerabate

Strana
z4