icon

Koľko ste dostali energopomoc?

Dnes o 07:33

ja som šekom dostala 8,71 za 2i byt, 1 osoba.

Strana
z2
mimaapeto
Dnes o 09:58

@anonym_autor každý dostal inú sumu lebo sa to berie aj podľa lokality... severnejšie časti viac musia kúriť, plus metre štvorcové bytu o tom tiež rozhodujú.... nedá sa to dať každemu rovnaku sumu predsa

anonym_2f3f8a
Dnes o 10:02

@anonym_autor 16€ .. 1izbový byt

elenajezova
Dnes o 10:16

U nás nič...

anonym_0021d0
Dnes o 10:23

Nemáme nárok na šek a som šťastná....

anonym_1ea297
Dnes o 10:36
@martul

@anonym_1ea297 o to sa ani nežiada

@martul ešte 300 ľudí mi to napíšte 🙃

katkaseiner
Dnes o 10:44

0,0€ 2+2 osoby v rodinnom dome....my uz sme beztak bohaty, nedostavame ani danovy bonus na deti..kto by chcel nejakú trapnu adresnu energopomoc 🥴 🤦

martul
Dnes o 10:45
@anonym_1ea297

@anonym_1ea297 aj viac, keď nemáš prehľad, každá rada je dobra

anonym_0d6b19
Dnes o 10:49

zero „Ja patrím medzi horných desať percent 😎 Lebo niekto predsa musí. Pch, socky 😝 A úplne najlepšie je, že konsolidácia sa horných desať percent sotva dotkne – ostatní si to, samozrejme, časom vyžerú.“

alickapusinka
Dnes o 10:51

nič sme nedostali

anonym_3b5df8
Dnes o 10:58

Mam originalnu😅otazku, co ked si to clovek neprevezme? 8€ aj preveziem na postu, zabijem tam 30.min.,zoderiem boty, nedajboh sa rozplesknem na lade... Co je neefektovnejsie, ako cela energopomoc? 17 000 uradnikov to malo posudzovat (snad sa mi to neprisnilo, ta cislovka kdesi padla), 90%ludi ma na to narok, wtf❓to nemohli napr. za februar preplatit kazdemu polku faktury a bol by pokoj. Takto lezu do katastra, kolko m2 ma tvoj byt, kolki tam byvate, ake mate prijmi. Dali aj susedovcom s eshopom, ktory im krasne sype... Nemam slov na toto. Tak bud sa konsoliduje, akebo sa domacnostiam dava po 5,60. Nebudu v tom europske prachy, ktore treba prerozdelit a deli sa tak, ako v S certy 👹nejsou zerty, jeden mne, jeden taky mne, jeste mne, tobe...

anonym_f9d84c
Dnes o 11:12
@anonym_3b5df8

Mam originalnu😅otazku, co ked si to clovek neprevezme? 8€ aj preveziem na postu, zabijem tam 30.min.,zoderiem boty, nedajboh sa rozplesknem na lade... Co je neefektovnejsie, ako cela energopomoc? 17 000 uradnikov to malo posudzovat (snad sa mi to neprisnilo, ta cislovka kdesi padla), 90%ludi ma na to narok, wtf❓to nemohli napr. za februar preplatit kazdemu polku faktury a bol by pokoj. Takto lezu do katastra, kolko m2 ma tvoj byt, kolki tam byvate, ake mate prijmi. Dali aj susedovcom s eshopom, ktory im krasne sype... Nemam slov na toto. Tak bud sa konsoliduje, akebo sa domacnostiam dava po 5,60. Nebudu v tom europske prachy, ktore treba prerozdelit a deli sa tak, ako v S certy 👹nejsou zerty, jeden mne, jeden taky mne, jeste mne, tobe...

@anonym_3b5df8 a ktovie kolko stala cela tato AKCIA.👏 lebo sag konsolidujeme

katkaseiner
Dnes o 11:36
@anonym_f9d84c

@anonym_3b5df8 a ktovie kolko stala cela tato AKCIA.👏 lebo sag konsolidujeme

@anonym_f9d84c verim tomu ze ovela viac akoby zadotovali cele Slovensko...takto to vyzera ze vela na tom makali

rozculena
Dnes o 12:22

@anonym_autor NIČ.
Overovala som si to na stránke energopomoci,a dodávateľ tepla nezvýšil cenu,tak nemáme nárok.
Ale správca nám zvýšil zálohy za teplú vodu z 22 na 32 a kúrenie z 45 na 60.
Pritom mám každý rok preplatky 300-400 eur.

To mi nejako nevychádza.....🤔 🤨 🧐

anonym_65a8a5
Dnes o 12:36

prečítané, pochopené.... priemerne na byt tak do 30 eur.... asi by to 90% domácností zvládlo aj bez priplácania na centrálne vykurovanie... a komu by predsa nevychádzalo, ubral by na kúrení... pridrahý cirkus na pomery štátnej kasy...

anonym_cdb437
Dnes o 12:39
@anonym_be0702

mame došiel na 3 izbový byt cca 73m2 - 108 eur, ja ešte čakám 🙂

@anonym_be0702 nam došiel na 3i byt 85m2 66€

ekira1
Dnes o 12:44
@memma

@anonym_autor nič, som od marca nezamestnaná. Zdvihli nám elektriku na 190 eur zo 140. Máme tepelné cerpadlo

@memma a aký ti má prísť šek na teplo, keď neodoberáte teplo? Elektrika bude až vo vyúčtovaní.

ekira1
Dnes o 12:48
@anonym_1ea297

@anonym_1ea297 prečo, veď denne diskusia, že nedostal šek i keď teplo neodoberá, denne niekto rieši prečo dostal málo, veľa.. denne sa to vysvetľuje, denne je to všade a denne sa na to stále pýtajú.. tak ti to napísali pre istotu..

anonym_e08a37
Dnes o 13:22
@deti95060810

nám zatiaľ 0, ale my sme rod. dom tak by to malo prísť vo vyučtovaní - predp. niekedy na jar. a možno nepríde nič.

@deti95060810 rodinné domy pokiaľ budete mať nárok,tak to bude zohľadnené vo faktúre.

Strana
z2