Koľko ste dostali energopomoc?
ja som šekom dostala 8,71 za 2i byt, 1 osoba.
@anonym_f9d84c mna mrzí zavistliva Slováci... lebo nikde sa nevyjadril, ze byty prenajima len tak
@anonym_f8b281 by si sa cudovala kolki to tak maju. ale ano, bohatych treba podporovat,chapem.
@anonym_f8b281 ak má niekto na 4 byty, nie je odkázaný na pomoc štátu tak či tak. musí mať teda vyšší príjem. či?
@anonym_f8b281 ak má niekto na 4 byty, nie je odkázaný na pomoc štátu tak či tak. musí mať teda vyšší príjem. či?
@biba_18 o tom vsak nerozhodujes ty, ale štát.
@anonym_f8b281 by si sa cudovala kolki to tak maju. ale ano, bohatych treba podporovat,chapem.
@anonym_f9d84c len preto, ze ma 4 byty ... to z neho nerobi nejakého podvodnika na daniach. Pane bože na nebi.
@biba_18 sa začni obracat aj ty nech mas viac ... ci co ?
@anonym_f8b281 toto nemá nič spoločné s obracaním. buď mám na 4 byty - alebo potrebujem podporu štátu. keď mám podporu napriek 4 nehnuteľnostiam, niekde je chyba
Som sama s dvomi deťmi 10€,smiešne.Za 3 i byť platím 225€.Tych 10€ si mala Sakova nechať....
@anonym_1e2485 a môžem sa opýtať, o koľko vám zvýšili preddavky ?
@anonym_f8b281 toto nemá nič spoločné s obracaním. buď mám na 4 byty - alebo potrebujem podporu štátu. keď mám podporu napriek 4 nehnuteľnostiam, niekde je chyba
@biba_18 ale kto si ty ? Nikto ,ty o tom nerozhodujes.
@anonym_f8b281 a ja píšem niekde že o tom rozhodujem? píšem že je to na hlavu. lebo ak má LEGÁLNE na 4 nehnuteľnosti, neexistuje aby mal nárok na energopomoc…
@anonym_f8b281 a ja píšem niekde že o tom rozhodujem? píšem že je to na hlavu. lebo ak má LEGÁLNE na 4 nehnuteľnosti, neexistuje aby mal nárok na energopomoc…
@biba_18 očividne existuje ,ked dostal
@anonym_f8b281 neexistuje. píšem o legálnom spôsobe. fakt poznáš niekoho kto by zdedil 4 nehnuteľnosti? okrem toho - ak by aj zdedil - a podľa teba tam nemusí mať nájomníkov - tak nech 2 predá a stále by pomoc nepotreboval…
proste nikto kto má 4 nehnuteľnosti nie je odkázaný na pomoc štátu. to nemá nič spoločné so šikovnosťou…
@anonym_f8b281 neexistuje. píšem o legálnom spôsobe. fakt poznáš niekoho kto by zdedil 4 nehnuteľnosti? okrem toho - ak by aj zdedil - a podľa teba tam nemusí mať nájomníkov - tak nech 2 predá a stále by pomoc nepotreboval…
proste nikto kto má 4 nehnuteľnosti nie je odkázaný na pomoc štátu. to nemá nič spoločné so šikovnosťou…
@biba_18 to, ze napríklad my dve nepoznáme takú osobu neznamená, ze taka existovať nemoze. Ved nemusi byt odkázaný na pomoc od statu, ale očividne mal nárok tak ju dostal.
@anonym_f8b281 kks, má lebo je to “adresne” vypočítané. veď o tom celý čas píšem
@anonym_f8b281 kks, má lebo je to “adresne” vypočítané. veď o tom celý čas píšem
@biba_18 ved ty sj furt pisala, ze nieje odkázaný na pomoc ale aj napriek tomu mu prišla 😀
Ja 10,50😅 nestažujem sa, keďže je to fraška
@hellwant cela akcia vysla viac ako cela tato energo blbost
@anonym_f8b281 presne tak, nie je odkázaný a napriek tomu mu prišla
@biba_18 prisla lebo mal nárok
@hellwant cela akcia vysla viac ako cela tato energo blbost
@anonym_f9d84c jasne, stavim sa, že pribuzni a znamy politikov dostali pekne šeky. V tejto krajine ak nebude trestnopravna zodpovednosť politikov, tak tu bude stale zle. Mne to prišlo na inv. byt. Svokrovcom nič na obrovsky fom. Fraška a podvod to je.
@anonym_f8b281 ty si tak trochu zaostalá? inak to neviem pomenovať… dostal lebo buď podvádza na daniach alebo dostal lebo je to zle nastavené.
@anonym_1e2485 snad nie 225 za energie, ci?
@anonym_f9d84c nie to bolo za teplo.
@anonym_f9d84c jasne, stavim sa, že pribuzni a znamy politikov dostali pekne šeky. V tejto krajine ak nebude trestnopravna zodpovednosť politikov, tak tu bude stale zle. Mne to prišlo na inv. byt. Svokrovcom nič na obrovsky fom. Fraška a podvod to je.
@hellwant obavam sa ze take tu nikdy nebude. a stale si budu robit, co chcu a budu nasledovat dalsie frasky ako tato, hlavne ze konsolidujeme. fuj.
@anonym_1e2485 a môžem sa opýtať, o koľko vám zvýšili preddavky ?
@anonym_af26be minulý rok o 50€,teraz 2€
@zuzik1407 to co mas za zalohu? mas nejaky velky palac?
@anonym_af26be minulý rok o 50€,teraz 2€
@anonym_1e2485 asi preto taká nízka energopomoc ....nám zvýšili o skoro 160 %
@anonym_f8b281 ty si tak trochu zaostalá? inak to neviem pomenovať… dostal lebo buď podvádza na daniach alebo dostal lebo je to zle nastavené.
@biba_18 niesom zaostala. Všetko je za mna v poriadku. Verim, ze ľudia, ktoru k tomu rozhodovali s chyby nedovolia 🙂
@anonym_autor nám prišlo, že energopomoc bude zohľadnena vo faktúre. Tiež to nejako veľmi neriešim 🫣😉
@zuzik1407 ale vieš, že účelom " energopoci" nie je, aby sme ti platili teplo na byte. Štát v rámci šetrenia ti prispeje na zvýšené náklady. Zvýšia platby, aby mohli viac ukradnúť a nejaké drobné vám hodia, aby ste ich zas volili nech môžu viac kradnúť..

@anonym_f8b281 mrzi ma ze nechapes, co som tym chcela napisat. velmi ma to mrzi.
@anonym_f9d84c mna mrzí zavistliva Slováci... lebo nikde sa nevyjadril, ze byty prenajima len tak