icon

Koľko ste dostali energopomoc?

23. jan 2026

ja som šekom dostala 8,71 za 2i byt, 1 osoba.

Strana
z7
anonym_f9d84c
28. jan 2026
@anonym_3c7f6d

60€ sme dostali, byt 79m2 a zálohové platby mesačne 330€🤷

@anonym_3c7f6d tak treba pozriet konkretne teplo a tepla voda

natalka13
28. jan 2026
@anonym_f9d84c

@natalka13 to ano ale cela energo pomoc nie je transparentna ked clovek ani nevie, o kolko mu budu dvihat

@anonym_f9d84c a co je transparentne v tomto state? Nic z coho sa da nakradnut.

anonym_f9d84c
28. jan 2026
@natalka13

@anonym_f9d84c a co je transparentne v tomto state? Nic z coho sa da nakradnut.

@natalka13 vies najhorsie je, ze sa ti tupci tvaria ako by zezrali vsetku múdrosť veta a pritom je cela tato akcia uplne fiasko.

anonym_cd849c
28. jan 2026
@anonym_f9d84c

@anonym_cd849c tak to je ozaj divne, ak nemate navysenie, preco mate energo pomoc.

@anonym_f9d84c mňa sa pýtaš? Netuším.
Aj náš správca je prekvapený pretože nejde nám hore plyn ani nič. A nie každý v bytovke dostal. Tak neviem podľa čoho to chodí.

slavomira236
28. jan 2026
@rozculena

@slavomira236 bolo to tu na koňovi v jednej diskusii,prečo by som si vymýšľala....to si skôr vymyslel ten dotyčný anonym

@rozculena ved tak s to myslela ze ten kto to pisal si to vymyslel....

anonym_f9d84c
29. jan 2026
@anonym_cd849c

@anonym_f9d84c mňa sa pýtaš? Netuším.
Aj náš správca je prekvapený pretože nejde nám hore plyn ani nič. A nie každý v bytovke dostal. Tak neviem podľa čoho to chodí.

@anonym_cd849c uvidite ci sa ozvu ze mate vraciat zevraj ministerstvo hlasilo ze energo dostali aj ti co nemali a nedostali ti co mali. uvidite, peniaze radsej neminajte.

anonym_cd849c
29. jan 2026
@anonym_f9d84c

@anonym_cd849c uvidite ci sa ozvu ze mate vraciat zevraj ministerstvo hlasilo ze energo dostali aj ti co nemali a nedostali ti co mali. uvidite, peniaze radsej neminajte.

@anonym_f9d84c ja sa to nechystám minút že šup šup rýchlo.
Ale úprimne ministerstvo akékoľvek nevie kde je sever. Už vidím že urobí poriadky 😂😂😂

hellwant
29. jan 2026
@anonym_f9d84c

@anonym_f9d84c Ja som dostal iba 10.50, ci 10.80? Zena minula na nakup peciva a jogurtov, taku sumu nemam problem vratit😅 Nie je normalom tu na MK, ze kazda druha ma prijem v domacnosti 5k a kazda tretia 10k a inv. nehnuteľnosti? Tak aky problem vratit aj keby to boli stovky eur😉🙃

anonym_21d947
29. jan 2026
@miro25

@biba_18 Určite existuje, potom, čo sa dorieši problém s TP našich detí, ktoré pri zmene akosi na polícii zabudli prepísať, by sme mali dostať energopomoc aj my. Zmestíme sa do 1930€/os. A to žijeme v dome plus máme 4 byty s nájomníkmi. A energošeky, dva už prišli, im započítam do nájmu, teda ja z toho nebudem mať nič.

@miro25 tiez som toho nazoru, ze energodotacia mala ist len na jeden byt s trvalym pobytom, dufam ze ked vyhra PS, tak ti majitelia 4 bytov ziadnu nedostanu

hellwant
29. jan 2026
@anonym_21d947

@miro25 tiez som toho nazoru, ze energodotacia mala ist len na jeden byt s trvalym pobytom, dufam ze ked vyhra PS, tak ti majitelia 4 bytov ziadnu nedostanu

@anonym_21d947 Problem je, že aj ked PS vyhra, ak nezostavi vladu, tak Welcome back to the Ficoland. Nie som volič PS, ale aj napriek par rozporom, lepšie ako ten mafian a jedine schodne. Ani SAS a KDH im nebudu stačiť. Statistiky su vzdy naprd, ale dufam, ze GPT sa velmi myli, toto našlo v januarovych odhadoch 2026. Katastrofa. PS nema s kym. Fico sa spriahne aj s Republikou a aj s Hlasom maju veľku šancu vyhrať.

anonym_f9d84c
29. jan 2026
@hellwant

@anonym_21d947 Problem je, že aj ked PS vyhra, ak nezostavi vladu, tak Welcome back to the Ficoland. Nie som volič PS, ale aj napriek par rozporom, lepšie ako ten mafian a jedine schodne. Ani SAS a KDH im nebudu stačiť. Statistiky su vzdy naprd, ale dufam, ze GPT sa velmi myli, toto našlo v januarovych odhadoch 2026. Katastrofa. PS nema s kym. Fico sa spriahne aj s Republikou a aj s Hlasom maju veľku šancu vyhrať.

@hellwant 😈 na Slovensku ''dobre'' uz bolo. Z roka na rok horsie a horsie.

anonym_f9d84c
29. jan 2026
@hellwant

@anonym_f9d84c Ja som dostal iba 10.50, ci 10.80? Zena minula na nakup peciva a jogurtov, taku sumu nemam problem vratit😅 Nie je normalom tu na MK, ze kazda druha ma prijem v domacnosti 5k a kazda tretia 10k a inv. nehnuteľnosti? Tak aky problem vratit aj keby to boli stovky eur😉🙃

@hellwant v maji mame dostat rozpis najomneho. velice som zvedava. super ze teraz miniem sek a potom budem ronit krvave slzy

anonym_f9d84c
29. jan 2026
@anonym_cd849c

@anonym_f9d84c ja sa to nechystám minút že šup šup rýchlo.
Ale úprimne ministerstvo akékoľvek nevie kde je sever. Už vidím že urobí poriadky 😂😂😂

@anonym_cd849c zial to nevedia ani vsetci nasi politici, vacsina. my sme narod babrakov.

rozculena
29. jan 2026
@anonym_f9d84c

@hellwant v maji mame dostat rozpis najomneho. velice som zvedava. super ze teraz miniem sek a potom budem ronit krvave slzy

@anonym_f9d84c ja už som dostala,od februára mám zvýšené teplo a ohrev vody o 50%

anonym_f9d84c
29. jan 2026
@rozculena

@anonym_f9d84c ja už som dostala,od februára mám zvýšené teplo a ohrev vody o 50%

@rozculena tak by ti mal prist aj energo pomoc. verim. ale toto je kocurkovo

rozculena
29. jan 2026
@anonym_f9d84c

@rozculena tak by ti mal prist aj energo pomoc. verim. ale toto je kocurkovo

@anonym_f9d84c no práveže nie,už som to tu v niektorej diskusii písala,nemám nárok,podľa kalkulačky,lebo náš dodávateľ nezvýšil ceny,ešte na vianoce sme mali leták,že nebude zvyšovať😀

hellwant
29. jan 2026
@anonym_f9d84c

@anonym_f9d84c preco, ak to minies, zas ti zostane z vyplaty. Nie minat logikou, ze navyse si nieco dovolim , plus miniem aj vyplatu.

anonym_f9d84c
29. jan 2026
@hellwant

@anonym_f9d84c preco, ak to minies, zas ti zostane z vyplaty. Nie minat logikou, ze navyse si nieco dovolim , plus miniem aj vyplatu.

@hellwant myslela som obrazne. ja nastastie nie som na toto odkazana.

hellwant
29. jan 2026
@anonym_f9d84c

@hellwant myslela som obrazne. ja nastastie nie som na toto odkazana.

@anonym_f9d84c v poho 😉 mne skôr ide o to, ze to prislo sekom, možno dôchodcovia platia sekmi- môj svokor uz tiez cez mobil banking plati iste veci- ale je prirodzenejsie to vybrat, a ked pride vyuctovanie len to nastavit v apke. Hotovost zo seku nebudem niest do banky a za poplatok vkladat na ucet, prirodzenejsie ju miniem v obchodoch - potraviny, drogeria. Co pri tych mojich vyse 10 eurach bolo skôr na smiech ako realna pomoc a pritom na byt, co prenajimam, cele zle, naco.🫣

Strana
z7