Koľko zarábate, keď začínate s podnájmom?
Chcel by som sa vás spýtať, kolko ste zarabali v čistom, ak to neni tajnost, keď ste išli do podnajmu? Pracujem v profesii, kde sa po roku dvoch da dostat na tych 1150-1200, viem neni to švajčiarsky plat ale čo som si kukal fora a kolko ostatni hovorili, ešte som na tom dobre :D Mam 22, potrebujem sa uz osamostatnit lebo nemam absolutne ziadne sukromie. Kolko ste zarabali ked ste odisli? Kolko ste platili podnajom, boli ste moc financne uskrteni? Byvam v NR kraji a chcel by som ist do Ba. Dakujem za normalne odpoved e
@filip03 Moj syn s priateľkou zarábajú o dosť menej a sú v podnájme dlhšie a vychádza im to.
Záleží kde hľadáš podnájom,ale v Ba a Nitra tam už musia byť dvaja aby to utiahli .
@anonym_7bc30c veď píše, že chce ísť do BA. Spolu majú menej ako 1250e?
A musím utiahnuť sama všetko
Sú to už roky, s priateľom on vtedy zarábal okolo 800 a 400 v čistom a podnájom sme platili 400€
@filip03 ani sem nechod
@filip03 syn je s frajerkou v podnajme ba, on zaraba cca ako ty, ona trocha viac. Najom maju 700 euro - 3 izb. byt
@filip03 ani sem nechod
@klotildabazarik to je v Ba tak zle alebo tak drahe je zivobytie? 😄
@filip03 aj aj😉
Z platu mi slo cca 35-40% na podnajom. Vysla som.
1izbak? co som kukal 1iz tak menej jak 550 som nenasiel nic
@filip03 tak začni len s jednou izbou v zdieľaním byte a časom uvidis
@filip03 tak začni len s jednou izbou v zdieľaním byte a časom uvidis
@anonym_ec746d nemyslim tak, ono ponuky su ale za chvilu sa vyparia a clovek musi byt rychly aby volaco stihol. rozmyslal som aj nad zdielanym ale zas byt s ludmi ktorych nepoznam tiez nie je vyhra. ja si radsej priplatim ale budem mat sukromie, len ma zaujimalo takto ze ako to mali ludia ked odisli, plat voci podnajmu
Zarábala som 850 eur v čistom a platila som dohromady aj s netom 480 eur, plus mobil 20 eur. Ostalo mi na žitie 350 eur a v tom bol už aj benzín. A normálne som aj chodila vonku, aj som žila...
@anonym_ec746d nemyslim tak, ono ponuky su ale za chvilu sa vyparia a clovek musi byt rychly aby volaco stihol. rozmyslal som aj nad zdielanym ale zas byt s ludmi ktorych nepoznam tiez nie je vyhra. ja si radsej priplatim ale budem mat sukromie, len ma zaujimalo takto ze ako to mali ludia ked odisli, plat voci podnajmu
@filip03 mne sa zdá veľa dať polovicu príjmu len na nájom, čo ostatné výdaje? Budeš žiť od výplaty do výplaty. To nie sú bohvieaké vyhliadky.
@filip03 mne sa zdá veľa dať polovicu príjmu len na nájom, čo ostatné výdaje? Budeš žiť od výplaty do výplaty. To nie sú bohvieaké vyhliadky.
@anonym_ec746d súhlasím, plus bez šance našetriť niečo, aby si časom zadovážil svoje bývanie a to počítam s tým, že v BA môže mať vyšší príjem
1600€ bol moj plat cerstvo po VS, podnajom - 500€/mesiac.
@anonym_7bc30c veď píše, že chce ísť do BA. Spolu majú menej ako 1250e?
@anonym_ec746d Potom som si všimla už. No ťažké to je.
@filip03 garzonka tak mozno 450 euro....okolo 500=600 zavisi kde...
S takym platom by som nesla sama do garsonky, ja som zacinala na 1250 eur brutto (to bolo dakych 900e + stravace) a byvala som v samostatnej izbe v dome za 300 eur a zdalo sa mi to vela davat. V ba garsonku pod 500 nezozenies, mozno tak v pentagone a tam byvat nechces
@filip03 prepáč, začni so zdieľanou izbou, a čo bude nazvyš si odlož do budúcna, potom sa ti to bude hodiť
Nešla by som do podnájmu s takým platom. Jedine aspoň rok do zdielaneho, čo by si dal na podnájom sám, odlož a po roku sa poobzeraj po nejakej lepšej práci aj podnájme. Budeš žiť z výplaty do výplaty, nedajbože vypadneš z práce, a narobíš si dlhy ani nebudeš vedieť ako. Si mladý, neponahlaj sa.

@filip03 Moj syn s priateľkou zarábajú o dosť menej a sú v podnájme dlhšie a vychádza im to.
Záleží kde hľadáš podnájom,ale v Ba a Nitra tam už musia byť dvaja aby to utiahli .