icon

Koľko zarobíte mesačne podľa odvetvia a regiónu?

Včera o 14:18

Koľko vám mesačne pípne výplata? V akom odvetvi a regióne? Je na Slovensku naozaj tak zle.. vraj že 70% ľudí nemá žiadne úspory. Vy si kontrolujete bločky v obchode či je správne nablokovane alebo čo koľko stalo presne

anonym_8874ec
Včera o 15:31

Ja cca 2500 v čistom, 150 DB, muž ID cca 700. 2 pubertálne deti. Východ. Niečo vždy sa podarí aj odložiť.

anonym_63192d
Včera o 15:32

1700- 1800 € .Západné Slovensko, automobilový priemysel . Úspory máme, bločky kontrolujem, či som sa nepomýlila, alebo pokladník či sa nepomýlil. Bez hypo.

anonym_608d0e
Včera o 15:34

3600 plat + 710 ID zapad IT

dora281
Včera o 15:36
@anonym_60dcaa

650 eur, dôchodok

@anonym_60dcaa My dôchodcovia si môžeme povedať : Nie ten je bohatý, kto veľa má ale
kto sa s málom uskromní , alebo inak povedané : "z núdze cnosť" .
Ale, čo sa nám nepáči, máme 13. dôchodky, takže držme hubu a krok.

anonym_34be8f
Včera o 15:47

@anonym_autor na východe Slovenska ja ako predavačka v obchode s oblečením zarobím 500 eur mesačne za cca 160 hodín. Nič lepšie nemôžem zohnať kvôli tomu že mám len gymnázium tým pádom nič neviem a mám 7 ročne dieťa ktoré musím ráno dať do školy a večer sa mu venovať.

dora281
Včera o 15:51

@anonym_autor Za boľševika sa rozprával vtip.
Lubomír Štrougal prišiel domov s pravidelnou výplatou, doniesol dva lodné kufre plné korún československých. Jeho nepracujúca manželka ležala v posteli, popíjala koňak a fajčila kubánske cigary. Lubomír otvoril kufre a začal peniaze strkať pod posteľ, do skríň, do oblekov, do komory, do kuchynskej linky. Už nebolo pomaly kam, plný byt peňazí.
A jeho manželka mu hovorí:
Luboši, a predstav si, aké problémy s uložením peňazí môžu mať rodiny, kde pracuje aj manželka....
Tak keď čítam niektoré cifry, čo tu lietajú, nebol to až taký vymyslený vtip. Niektorí borci sa tu nemajú až tak zle. A že vraj Slovensko je na chvoste EÚ. No je toto možné? To bude najskôr propaganda opozície.

ibatanecnica
Včera o 15:57

@anonym_autor zdravotnictvo - zapad SK. 1500 mesacne
Plus rozne ''brigady'' ci ako to nazvat v odvetvi.

anonym_73b288
Včera o 15:58

@anonym_autor zarábam nadpriemerne a bloky kontrolujem, nakupujem v zľavách … prečo nie? Len preto, že viac zarobím, nerozhadzem peniaze, ktoré môžem využiť inak.

anonym_69f3a8
Včera o 16:06

@anonym_autor ja mam 340€čiastočný id. Musim vyžiť. Idem si hľadať prácu. Mám neplnolete dieťa a muža s minimálkou skoro. Aj to dochádza (výdavky na benzín) U nás nie je práca.
Na potravinách nešetrim, radšej na sebe, zariadení bytu a zbytočných handrach na seba. Najdôležitejšia mi je strava, aj keby som chodila rok v jedných teplákoch.

autor
Včera o 16:07

Ja robím v lekárni a udivuje ma koľko ľudí si neberie bloky že ich ani nezaujíma koľko za čo zaplatili, keďže tu veľa x nevieš cenu, buď neni napísaná alebo niečo niekomu prinesiem, no je to zaujímavé toto pre mňa, ja si žiaľ bloky pozerám aj na samoobsluznej pokladni aj keď asi by som nejaku menšiu chybu nechala tak

anonym_69f3a8
Včera o 16:12
@anonym_autor

Ja robím v lekárni a udivuje ma koľko ľudí si neberie bloky že ich ani nezaujíma koľko za čo zaplatili, keďže tu veľa x nevieš cenu, buď neni napísaná alebo niečo niekomu prinesiem, no je to zaujímavé toto pre mňa, ja si žiaľ bloky pozerám aj na samoobsluznej pokladni aj keď asi by som nejaku menšiu chybu nechala tak

@anonym_autor nuž, asi stále nie je dostatočne zle. Ale skôr by som povedala, že rozdiely sú hlboké. Niekto nemá nič a niekto nevie čo skôr. Ty ako Mgr.by si na tom mohla byť priemerne.

anonym_8e45cd
Včera o 16:23

Juh stredného Slovenska, chudobný región, priemer 1400e v čistom s DB 100e ,kazdy mesiac iná výplata, práca v doprave. Dokopy mam príjem cca 1600-1700eur aj s pridavkami a stravnym. Manzel akokedy ,od 1000e do 1200e. Bločky nekontrolujem, blokujem si väčšinou sama. Na potravinách veľmi nešetrim, ale ani neberiem nieco za nekrestanske prachy. Snažím sa žiť v nejakom tom zlatom strede. Kazdy mesiac odkladáme, plus posielame aj na investovanie . Keby sme veľmi chceli, vieme ušetriť omnoho viac, mame lacne byvanie napr.,pracu mame obaja do 10min pešo, hypo nizsia ako zivotne poistky napr., dve deti, jedno sš a druhe zš, ale zase az tak sa obmedzovat nechceme, chceme si aj užiť tie peniaze.

anonym_e54227
Včera o 16:24
@klarissa25

Potraviny, Zilina cca 1300-1450e

@klarissa25 ako asistent manažéra?

anonym_60dcaa
Včera o 16:27
@dora281

@anonym_60dcaa My dôchodcovia si môžeme povedať : Nie ten je bohatý, kto veľa má ale
kto sa s málom uskromní , alebo inak povedané : "z núdze cnosť" .
Ale, čo sa nám nepáči, máme 13. dôchodky, takže držme hubu a krok.

@dora281 áno to máš pravdu 😉

anonym_4afb9b
Včera o 16:27

3300 v čistom východné SVK/HR

sulavikova
Včera o 16:28

@anonym_autor klasický tabuľkový plat + atestácie atď. Prilepšenie podľa príležitostí. Nesťažujem sa, makám a mám to zaplatené.

anonym_fc1e0b
Autor odpoveď zmazal
anonym_deff47
Včera o 16:35

@anonym_autor moja profesia za 500€ rodičaku + prídavky 😄

anonym_fc1e0b
Včera o 16:40

V školstve na západe, okolo 1350 € v čistom (už aj s 1. atestáciou).

patriciah1
Včera o 16:41
@anonym_34be8f

@anonym_autor na východe Slovenska ja ako predavačka v obchode s oblečením zarobím 500 eur mesačne za cca 160 hodín. Nič lepšie nemôžem zohnať kvôli tomu že mám len gymnázium tým pádom nič neviem a mám 7 ročne dieťa ktoré musím ráno dať do školy a večer sa mu venovať.

@anonym_34be8f ako je to možné? Veď to nie je ani minimálna mzda?

klarissa25
Včera o 16:43
@anonym_e54227

@klarissa25 ako asistent manažéra?

@anonym_e54227 ano

anonym_f0db04
Včera o 16:46

@anonym_autor
Momentalne do aprila na Arbeitslosenentschädigung
6000 frankov mesacne

anonym_37d034
Včera o 16:56

1100 v čistom, Ing, strojárka firma, nasporené veľmi nie je, Manžel o 600 e viac ako ja, tiež Ing, tiež strojárska firma, stredné Slovensko. Ak do roka našetríme 1500 e, tak sme radi

anonym_5e80c1
Včera o 16:57

@anonym_autor onlyfqns 5-10000

anonym_7cff65
Včera o 16:57

dochodok 1412€ mesacne
(ano, mam 42 rokov odrobenych v huti. nemusite hned zavidiet)

anonym_37d034
Včera o 17:00
@dora281

@anonym_autor Za boľševika sa rozprával vtip.
Lubomír Štrougal prišiel domov s pravidelnou výplatou, doniesol dva lodné kufre plné korún československých. Jeho nepracujúca manželka ležala v posteli, popíjala koňak a fajčila kubánske cigary. Lubomír otvoril kufre a začal peniaze strkať pod posteľ, do skríň, do oblekov, do komory, do kuchynskej linky. Už nebolo pomaly kam, plný byt peňazí.
A jeho manželka mu hovorí:
Luboši, a predstav si, aké problémy s uložením peňazí môžu mať rodiny, kde pracuje aj manželka....
Tak keď čítam niektoré cifry, čo tu lietajú, nebol to až taký vymyslený vtip. Niektorí borci sa tu nemajú až tak zle. A že vraj Slovensko je na chvoste EÚ. No je toto možné? To bude najskôr propaganda opozície.

@dora281 tých pár, čo má vysoký príjem robí priemer platov. Ale myslím si, že väčšina nemá viac ako 1000-1500 v čistom na osobu.

anonym_ca4abe
Včera o 17:01

Vyroba,TN kraj,obaja.Kazdy mesiac ina vyplata,priemer 2300 az 2450 v hrubom,no niekedy je to este viac v cistom,inokedy zase menej,bez nadcasov.Zalezi od hod.kolko je v mesiaci,ci ake su odmeny,bonusy,13te,14te platy.
Ale nam aj zvysovali platy.

anonym_bdf4e5
Včera o 17:09

@anonym_autor školstvo. Sice nie som ucitel ale pracujem v danej oblasti. 1200e v cistom. A to mam pred 20 rokmi skoncenu UK v BA/ 5 rocne denne studium. Ano smutne,ze nasporene nic....neni z coho.

anonym_d47cf7
Včera o 17:11

@anonym_autor robím celý život v štátnej správe a v čistom mám 1100 euro, plus daňový bonus , príspevok na stravu okolo 120 euro. Niektorí fakt máte krásne platy.

katka1389
Včera o 17:13

@anonym_autor 850 € operator ...čo vam poviem bieda ked pocuvam ze aj 1000€ maju