Mali ste tento rok vianočné odmeny?
Mali ste tento rok vianočné odmeny? Akú sumu v akej pracovnej sfere? Boli ste spokojní?
Áno, odmena je vždy za prácu naviac
Ano mal som. 150% platu + Darček 3 panvice Tefal. Zamestnany v automobilke KIA. Spokojnosť.
14. plat vo výške 100% základného platu... V čistom okolo 1000€...
@jaroslav81 to je aka parada.
Dostala som 💩🙈😆
100€… v lekárni… smiešne 😂
Vianocne celkom nie, skor koncosezonne, ale boli v decembri, tak ich ratam za vianocne😀 minuly rok sme nedostali nic, takze velmi prijmne potesili. Ked mi sef povedal sumu, skoro som sa rozplakala 🙈 naozaj som to necakala.
Áno skolstvo
Po dvoch rokoch ničoho som dostala tretinu platu. Zvyšok kolegov 13.plat. Darčeky žiadne, max. firemný obed budeme mať… (Administratíva)
Áno aj muž. Koľko nepoviem. Ja obchod, manžel IT sektor.
Plný 13.sty plat (každý rok), administratíva (ale nielen), súkromný sektor + iné vianočné benefity.
ešte dopĺňam, ku tym bonusom 150% zakl. platu a 3 panviciam co sme dostali, nam dnes schvalili 500 eurovy bonus za rocny plan v KII k decembrovej vyplate(môže byť aj menej, v zavislosti od realneho pracovneho času zamestnanca- kto robil soboty, PN)
Splnila som plán na 230% a dostala som 70€ v hrubom 😥
Štátny podnik XY
Odmeny som mal 1000€ a.ked vám poviem že dostanem aktivačný príspevok vo výške 11 300€ tak vás porazí :D
My sme nemali odmeny (písala som už vyššie), učím na súkromnej škole, ale dostali sme ako poďakovanie fľašu Huberta
Ano, 13. Plat v plnej vyske
Áno ale človek musel rátať dní aby som nepresiahla ocr a paragrafom na dané obdobie 😏
Dostala som bonbonieru...zdravotnictvo. 13. plat som nikdy nikdy nedostala. Minuly rok bola aspon poukazka na 50€. Ja neviem co tam este robim...jaaaj uz viem, ze je to moje poslanie..takze tak
áno 100% platu,
nic sme nedostali. ani my.

Ja 50% z platu, nákupná poukážka, balíček - zahraničná firma, manžel 13. plat - tiež zahraničná firma.