icon

Mali ste zlú skúsenosť s realitkou?

anja27
7. sep 2020

Mali ste zlu skusenost s realitkami pre predaji/kupe nehnutelnosti? Ak ano naco si treba dat pozor? Dakujem

Strana
z2
oli18
8. sep 2020

@petulda333
@twinflame Obe píšete "o právnom servise". Čo je to konkrétne?

kiwi3
8. sep 2020

my sme hladali byt a uz len tie inzeraty: v kazdom druhom ocividne klamstvo, prekrucanie, polopravdy... hruza. a nakoniec neviem, preco to vobec robia. kazdy rozumny clovek sa im na to vykasle, ked to vidi nazivo. vlastne som si asi odpovedala - ze to robia pre oblbnutie hlupakov, mozno to taki kupia

petulda333
8. sep 2020

@oli18 ja som nic take nepisala. Netusim co to je 🤷‍♀️

oli18
8. sep 2020

@petulda333 ozaj, nebola si to ty, prepáč 😉

petulda333
8. sep 2020

@oli18 v pohode, rada sa dozviem co to je 😉

oli18
8. sep 2020

@maris5 Čo je v prípade realitky "právny servis" ?

eliska13
8. sep 2020

@anja27 mala, ale nakoniec sme predali aj kúpili sami.Nasli sme si právnika, ktorý napísal zmluvy poradil ako vyriešiť financie, kataster platili sme mu 300 eur.Z realitky nám 2x napísali zle údaje na zmluvy a s tým sme skončili.Prepisaki nejaké staré ani naše r.c.nesedeli a pritom to bola známa realitka.Pozor hlavne na zmluvu dobrý právnik Ti poradí.Ak nemáš dôveru načo to siliť?x ľudí kupuje bez realitky.Dolezite si ťarchy, nedoplatky...

sylviax
20. dec 2024

@sylvia
napr. realitka profireality sabol z prešova,
si učtuje temer 10% z predaja a má ešte podmienku v zmluve, že s cenou môže ísť aj nižšie ako bolo vopred dohodnuté, z toho sa dá usúdiť, že ak má známeho alebo záujemcu čo mu ponúkne 1000€ tak automaticky povie majitelovi, že pôvodne dohodnutá cena je nadhodnotená a tak ju musí predat pod cenu...
nu dnes sú ludia pohodlný že nehnutelnosti predávajú cez realitky...

Strana
z2