icon

Mám 18 rokov a potrebujem pôžičku bez toho, aby vedeli o tom rodičia

cosiblazon
30. okt 2022

zdravim mam 18 rokov a chcel by som si pozicat 600-800€
byvam este s rodicmi a nechcel by som aby sa o tom dozvedeli...takze potrebujem pozicku ale bez ziadnych papierov domov a podobnych veci...som schopny to splacat bez problemov a nemam ziadne dlhy....akvsak moje skusenosti s tymto su nulove...vedel by mi niekto poradit ako a ci je to vobec mozne?
vopred dakujem sa vsetky NORMALNE reakcie

cosiblazon
autor
31. okt 2022

@zuzanka.zuzu pocizat si od random cloveka z faking modreho konika to by bol uz fakt ulet :D ... snazim sa len najst sposob ako sa k nej dostat...neviem o tom nic a nikdy som sa o to nezaujimal...preto som zacal tuto ,,konverzaciu" a urcite nie za zamerom vyzobrat tu od niekoho pozicku :DD ale ako nie zly napad to musim uznat :D .... ak by sa tu nasiel niekto kludne piste haha

ljzozv
31. okt 2022

No mne vôbec neprídeš vyjadrovaním ako 18 ročný chalan. 🤷‍♀️

hellwant
31. okt 2022

..klop,klop...
Autor: Dobry den, jéj vy ste Muži v ciernom? A akí ste svalnatí, vo filme ste takí neboli.
Nebankovka:Nie, my sme z nebankovky, prisli sme si po vase nesplacane pohľadavky.
Bum, prask
Autor: Pan doktor spadol som zo schodov, to viete, nepozornosť 🥺

simona1998
31. okt 2022

@cosiblazon no to si skor založ na pokeci nejaký falošný profil a posielaj svoje “chodidla” to sa ti podľa mna viac oplatí 😀 a je to bez úrokov , a tam by ti podľa mna aj ktosi požičal, znie to smiešne ale myslím si , že hej . Aj také tu už boli 😀

sense
31. okt 2022

Skus na pokeci, možno rocnsko starý ako ti ti budu vedieť poradiť. Lebo tu radu ako čakáš nedostaneš.

Žiaľ pôžičku nedostaneš. Ak nie je problém so s platením za 2-3 mesiace tak na šetrí. Ak peniaze nasetrene máš tak ako tvrdíš tak pôžička je najväčší nezmysel a teda nikto normálny by neplatil toľké úroky pokiaľ by tie peniaze reálne mal.

buberova
31. okt 2022

Asi si to nechcel počuť ale nemôžeš poriadne zamakať na brigáde a zarobiť si tie peniaze?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
katuskamala1
31. okt 2022

Prestav si to v hlavicke a slovo pozicka si odtial vyhod a nahrad si to slovami - sporenie a trpezlivosť.

Este mas prilis malo rokov a prepac ale aj rozumu (proste to zväčša pride vekom to mi das za pravdu neskor som si ista) aby si co i len uvazoval nad pozickami a este nebankovymi 🤦🏻‍♀️. Pripadne uzernikmi 🤦🏻‍♀️. Maj kusok rozumu.. Nemas este predstavu o živote.. Najdi si prv stabilny príjem a nie brigádky a potom ries osamostatnenie sa.

elenajezova
31. okt 2022

Jedno mi hlava neberie. Keď máš nasetrenych "kopec" peňazí, načo ti je pôžička? To mi akosi logicky nevychádza.... 😄🤔😄

sarahh09
31. okt 2022

@cosiblazon ak to ešte funguje tak na pošte sa dalo požičať menšia suma od 500€ ...

kris_tin257
31. okt 2022

Skús pozrieť aj stránku Žltý Melón

andrejkap123
31. okt 2022

@cosiblazon nebankovku neber preboha, ved to su zdieraci! Mna rodicia vzdy ucili ze spotrebak si neber… alw hypoteka je dobra! Prosim si mlady. Je to take dolezite? Vravis ze si schopny to splatit za 3 mesiacw. Nechces si radaej usetrit a potom budes mat 600€. Presne vobec to nie je velka suma ale mozu z toho vzniknut obrovske problemy.

jarka_black
31. okt 2022

Žltý melón skúma príjem. Úrok pre nebonitného klienta bude okolo 15-20% - tam to nie je pevne dané, ale rozhodujú o tom tí, ktorí požičiavajú.

nelca84
31. okt 2022

@cosiblazon nejako mi to nevychadza. Mas prijem 250e, z ktoreho minas minimalne a z toho je 100e na ruku, tak ako to, ze nemas nasetrene tych 600e?

patrica8
31. okt 2022

Si dospelý, tak si založ nový účet do ktorého rodičia nebudú mať prístup, preveď podľa tvojich slov svoje našetrené peniaze a použi na čo chceš. Keď ich máš nepotrebuješ pofidérnu pôžičku.

zun
31. okt 2022

Neviem koho sa snažíš oklamať kamo

vulka
31. okt 2022

@cosiblazon Ty si myslíš, že banka Ti bez problémov dovolí splatiť dlžnú sumu ihneď. Ty si nechodil do školy? Finančná gramotnosť sa teraz vyučuje všade.

petamich
31. okt 2022

nie prosim ty si uver neber, podla komentarov nemas ani zakladnu financnu gramotnost

danica2711
31. okt 2022

na pôžičku z banky zabudni a v záujme tvojho zdravia a bezpečia dúfam, že ti nepožičia ani nebankovka

esmeronka
31. okt 2022

@cosiblazon nezarábaš ani životne minimum a nedisponuješ xiadnym majetkom čiže pôžičku ti nedá nik lebo v pripade nesplácania by to nemali od teba ako vymôcť....plus to byvanie neviem skade si ale ak chceš byt do podnájmu za 500 mesačne pomaly ani garzonku nenájdeš už a to chcu este jeden nájom dopredu plus depozit čiže počítaj s uvodnou investiciou na podnajom 1000-1200 eur pri menšom jednoizbaku

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
luccija
31. okt 2022

Nevymyslaj...mas co mas, ked treba viac zarob si.Naco potrebujes?Mas 18 r nebankovky je cesta do pekla.

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
iwesska
31. okt 2022

Budem hadat,treba ti novy Iphone a hned🤔😁 Inak by si si s tisicami na ucte nepotreboval poziciavat.

missviolet
31. okt 2022

@iwesska podla mna sa chce odstahovat, spomina zle vztahy, a nechce, aby rodicia videli, ze stiahol z uctu peniaze, ze.planuje odist - napr na depozit, pretoze ten ucet, co ma, ma pristup rodicov

kulumulu123
31. okt 2022

@solange7 ak zarabas 150e/mes plus mas 100e/mes na ruku stale je to iba 250e/mes ako chces z toho splatit 800e za 2-3mesiace?? 800:3=266.6666
Radsej si preopakuj natematiku 1stupen zs predtxm ako sa zadlzis s nebankovkami...
Banka ti ua takyto prijem ziadnu pozicku neda.
Add1 oficialny prijem mas 150e/mes
Add2 tvojich 100e/mes na ruku banka do uvahy ani brat nebude
Add3 namas ani zivotne minimum a banku nezaujima ci ty nieco platis alebo mas all inclusive u rodicov

hellwant
31. okt 2022

@kulumulu123 asi ste si pomylila cloveka, Solange7 nie je autor🙂
A tbtdil, ze prinajhorsom z nejakeho uctu vyberie a splati- cize niekde má toľko. Nedava to zmysel. Ak to je rodicovsky, dupľom, ked s nimi nevychadza, nedaju mu peniaze. Cize asi špekuluje

hellwant
31. okt 2022

@missviolet No ale najprv sa hlada praca a nie naopak...naivita od neho.
Nemusi zo 2 mesiace v podnajme najst pracu a zas budu problemy, najom nezaplateny, splatka dlhu a kde je strava, mobil, cesta do prace.

lucinka5051
31. okt 2022

@cosiblazon prepac ale tu krasne vidiet tvoju financnu negramotnost 🙈 taketo spelulacie neprinesu nikdy nic dobre ...

amy12345
31. okt 2022

Ak máš niečo cenné dá sa urobiť rýchla pôžička aj v niektorej záložni s tým že im necháš daný predmet ako zástavu. Ak to nesplatiš aj s úrokmi do dohodnutej doby prepadne im to.