icon

Máte v sociálnej poisťovni nesprávne údaje o odpracovaných rokoch?

Dnes o 14:45

ahojte, no cakala ma neprijemne prekvapenie, ze podla prognozy mam odpracovane len 6 rokov a pritom pracujem uz 15
Dosla niekomu podobna blbost?
Akoze som v soku?

Strana
z2
anonym_b65d1e
Dnes o 16:06

Čo sa čudujete, pravidelne sa tu štátne zamestnankyne chvália akú majú v práci pohodičku, pnky, OČR a všetko možné tolerované, jedine čo urobili bolo Bc. zo sociálnej práce aby bol vyšší plat. Ako potom má celý ten systém a aj tieto ich výpočty vyzerať.

autor
Dnes o 16:10
@anonym_b65d1e

Čo sa čudujete, pravidelne sa tu štátne zamestnankyne chvália akú majú v práci pohodičku, pnky, OČR a všetko možné tolerované, jedine čo urobili bolo Bc. zo sociálnej práce aby bol vyšší plat. Ako potom má celý ten systém a aj tieto ich výpočty vyzerať.

@anonym_b65d1e cakala som daky pekny excelik, kde by boli riadne natiahnute vsetky udaje.

anonym_3fcb00
Dnes o 16:13
@anonym_autor

@anonym_57dc72 pre Slovensko by som zial dala ovela vulgarnejsi nazov.

@anonym_autor a preco nejdes do zahranicia, ked sa ti tu nepaci?

autor
Dnes o 16:32
@anonym_3fcb00

@anonym_3fcb00 Preco zas takato reakcia? Ty ides niekoho tam ospravedlnovat? Fuu, ok, asi musis byt riadne .....

anonym_9b821b
Dnes o 16:52

Nic si z toho nerob … mna vyskrtli zo systemu v 1996 aj ked som este nemala 18 - ale to som zistila po ca 25 rokoch, preco netusim …takze tato prognoza mi prisla uplne nespravna a budem mat aj cas a ked ziadne dochodky nebudu, tak sa nebudem stresovat zbytocne

anonym_ad3ecf
Dnes o 16:56

Mozete mi prosim niekto vysvetlit tie skoly? Na S som chodila 2019-2014 a doslo mi 10,5 roka odrobenych(aj MD) malo mi prist viac?

anonym_3fcb00
Dnes o 16:57
@anonym_autor

@anonym_3fcb00 Preco zas takato reakcia? Ty ides niekoho tam ospravedlnovat? Fuu, ok, asi musis byt riadne .....

@anonym_autor preco negativne reagujes ty? Mna zaujima, ze co tu niekoho drzi, ked sa mu tu nepaci.

anonym_a2845b
Dnes o 16:59
@anonym_3fcb00

@anonym_3fcb00 preco by mala? Ved ma pravdu. Kto z normalnych ludi by tu potom zostal? Uz je dost velky odliv mozgov. Uz to pocituju ficovolici na nedostatku lekarov. Este tu len bude pohroma.

anonym_3fcb00
Dnes o 17:02
@anonym_a2845b

@anonym_3fcb00 preco by mala? Ved ma pravdu. Kto z normalnych ludi by tu potom zostal? Uz je dost velky odliv mozgov. Uz to pocituju ficovolici na nedostatku lekarov. Este tu len bude pohroma.

@anonym_a2845b tak zjavne tu ostava dost ludi. Zaujima ma preco, ked sa im tu tak nepaci. Normalna otazka. Ja viem, ze to tu nie je idealne...

anonym_a2845b
Dnes o 17:03
@anonym_3fcb00

@anonym_a2845b tak zjavne tu ostava dost ludi. Zaujima ma preco, ked sa im tu tak nepaci. Normalna otazka. Ja viem, ze to tu nie je idealne...

@anonym_3fcb00 nemozeme vsetci odist. Niekto kvoli veku, niekto kvoli rodicom, niekto nevie jazyky, niekto ma deti... Dovodov je vela. Nazor si vyslovit (este zatial) mozu.

anonym_3fcb00
Dnes o 17:04
@anonym_a2845b

@anonym_3fcb00 nemozeme vsetci odist. Niekto kvoli veku, niekto kvoli rodicom, niekto nevie jazyky, niekto ma deti... Dovodov je vela. Nazor si vyslovit (este zatial) mozu.

@anonym_a2845b vsak to som prave zvedava, ze ktore z tych dovodov prevazuje...

anonym_2cfae3
Dnes o 17:19

@anonym_autor Ani mne a mužovi to nesedí,ale čítala som že, je to pocitane od roku 2004.

autor
Dnes o 17:26
@anonym_2cfae3

@anonym_autor Ani mne a mužovi to nesedí,ale čítala som že, je to pocitane od roku 2004.

@anonym_3fcb00 Tebe sa paci, co oni robia? Nejak sa nerozumieme.
@anonym_2cfae3 tak vies, mne tam chyba dost vela rokov, aj so skolou asi 10.

autor
Dnes o 17:28
@anonym_3fcb00

@anonym_3fcb00 som v zahranici, ked ta to potesi. Ale dochadzam na SR. Po tomto divadle, ozaj uz nemam chut ostat pracovat na SR, uz tu nie su davno ziadne istoty. A vlastne, nikde nie je napisane, ze ci vobec na dochodky aj bude. Takze si treba robit zalozny plan, no co ma skor trapi, ze naco posielaju udaje, ked kopec ludom dosli blbosti.

ewellina
Dnes o 17:29
@anonym_autor

@ewellina studium na VS sa pocita len do 2004. potom uz nie. Ja netusim, jq som nikde nerobila tych 6 rokov, nikde, takze netusim kde ich spravili zobrali lebo ja som bola na jednom mieste pomaly 13 rokov, a na dalsom asi 2,5roka a VS sa mi ma pocitat asi 2-3 roky takze odkial maju 6 rokov netusim.

@anonym_autor Viem, ako sa VŠ počíta, ja som to stihla

autor
Dnes o 17:29
@anonym_9b821b

Nic si z toho nerob … mna vyskrtli zo systemu v 1996 aj ked som este nemala 18 - ale to som zistila po ca 25 rokoch, preco netusim …takze tato prognoza mi prisla uplne nespravna a budem mat aj cas a ked ziadne dochodky nebudu, tak sa nebudem stresovat zbytocne

@anonym_9b821b no pekne. Pravdu mas, ved dovtedy sa aj vek bude este posuvat, a je otazne, ci sa toho aj dozijeme.

Strana
z2