icon

Mesačné poplatky v Tatra banke

jajana64
2. aug 2025
anonym_99a0e7
•
2. aug 2025

vcera sa to tu riesilo

melanta
•
2. aug 2025

Neplatím žiadne poplatky

janai1
•
2. aug 2025

@jajana64 možno by bolo vhodné aj napísať nejaký text k tomuto "vykriku do tmy"...

anonym_660ab9
•
2. aug 2025

Tri dni dozadu sme tam vytvarali účet a jediny poplatok n azmluve bol 1eur za kartu, za vyber z bankomatu (aj z tatra banky bankomatu) a za kazdu platbu kartou 23 centov. ucet osobny bezny aky je vsade inde bez takychto blbych poplatkov.

gribka1
•
2. aug 2025

Čo s nimi?

melanta
•
2. aug 2025
@anonym_660ab9

Tri dni dozadu sme tam vytvarali účet a jediny poplatok n azmluve bol 1eur za kartu, za vyber z bankomatu (aj z tatra banky bankomatu) a za kazdu platbu kartou 23 centov. ucet osobny bezny aky je vsade inde bez takychto blbych poplatkov.

@anonym_660ab9 neplatím žiadne poplatky za platbu kartou, ani za výber z bankomatu, ani za kartu. To aký typ účtu si som otvorila? Normálne balíky takéto poplatky nemajú.

janai1
•
2. aug 2025
@anonym_660ab9

@anonym_660ab9 to by ma fakt zaujímalo čo ste podpísali ale žiadne takéto poplatky neplatím

gribka1
•
2. aug 2025

Ja platím mesačný poplatok, lebo nemám viac produktov. Ale stále len jeden. Nie za každú blbosť.

jajana64
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
hopatko
•
2. aug 2025
@jajana64
Odpoveď bola zmazaná

@jajana64 ze co?

gribka1
•
2. aug 2025

Sa sa prišla vystazovať? Nerozumiem tvojmu výlevu, nechaj každého na vlastnom zvážení čo so svojími peniazmi robí. Téma poplatky v Tatra banke a nakoniec fio, pošta, vkladné knižky😂.

anonym_310337
•
2. aug 2025
@jajana64
Odpoveď bola zmazaná

@jajana64 je nám jasne, aspoň väčšine, co a ako je v banke. Služby sú spoplatnené všade. Nikto nebude robiť zadarmo. To vie predsa kazdy. Neviem, čo riešiš. Riešila by som radšej prácu.

petamich
•
2. aug 2025

Dakujeme za informacie 🙂 cenim si, ze si sa podelila. Kazdy financne gramotny a priemerne inteligentny clovek si verim zisti podmienky cohokolvek pred tym nez uzatvoru zmluvu s bankou, mobilnym operatorom, ....ak by to tak bolo, taketo prispevky by vobec neboli potrebne. Presne viem kolko v banke platim a za co. Vsak snad ide o moje financne prostriedky.

ekira1
•
2. aug 2025
@melanta

@anonym_660ab9 neplatím žiadne poplatky za platbu kartou, ani za výber z bankomatu, ani za kartu. To aký typ účtu si som otvorila? Normálne balíky takéto poplatky nemajú.

@melanta 1€ za kartu platím i ja, je to druhá karta k účtu. Má ju manžel k môjmu účtu.

ekira1
•
2. aug 2025
@jajana64
Odpoveď bola zmazaná

@jajana64 poplatky v TB a nakoniec je z toho, fio, Orange, pošta, štát.. tvoj problém je niekde úplne inde ako poplatky.. o prvom zásadnom radšej pomlčím a druhý je práca..

anonym_660ab9
•
3. aug 2025
@melanta

@melanta Vytvárali sme obyčajný bežný účet dokonca s presunom z inej banky a toto je zmluva ku klasickej debetnej karte.

Nenapadlo nikoho, že ak 99% bánk má kartu bez poplatku, tak práve tatra to bude mať inak. Nevadí, chybu urobí každý z nás, účet plánujeme zrušiť.

janai1
•
3. aug 2025
@anonym_660ab9

@melanta Vytvárali sme obyčajný bežný účet dokonca s presunom z inej banky a toto je zmluva ku klasickej debetnej karte.

Nenapadlo nikoho, že ak 99% bánk má kartu bez poplatku, tak práve tatra to bude mať inak. Nevadí, chybu urobí každý z nás, účet plánujeme zrušiť.

@anonym_660ab9 ehm, uvedomuješ si , že si len nepochopila čo si podpísala, že? Všetky tieto platby sú zahrnuté v balíku...

melanta
•
3. aug 2025
@anonym_660ab9

@anonym_660ab9 ale toto je poplatok za kartu mimo balíka. Ak máš balík služieb, tento ani iné poplatky neplatíš. Ako píše @janai1

melanta
•
3. aug 2025
@ekira1

@melanta 1€ za kartu platím i ja, je to druhá karta k účtu. Má ju manžel k môjmu účtu.

@ekira1
Za dodatkové karty sa bežne platí všade. Ale karta pre majiteľa účtu zdarma.

6janka62
•
3. aug 2025

Stačí ísť do Raiffeisen banky a máte všetko zadarmo...keď vám príde 400€, odíde 1 inkaso je ucet bez poplatku(aj druhá karta napr pre manžela + celý servis na pobočke zadarmo), spravia vám aj presun účtu, presmerovanie príjmu...neobmedzené výbery z bankomatov TB a raz do mesiaca zadarmo výber z cudzieho bankomatu

jajana64
autor
•
3. aug 2025
@petamich

Dakujeme za informacie 🙂 cenim si, ze si sa podelila. Kazdy financne gramotny a priemerne inteligentny clovek si verim zisti podmienky cohokolvek pred tym nez uzatvoru zmluvu s bankou, mobilnym operatorom, ....ak by to tak bolo, taketo prispevky by vobec neboli potrebne. Presne viem kolko v banke platim a za co. Vsak snad ide o moje financne prostriedky.

@petamich presne tak

mk1111111111
•
4. aug 2025
@jajana64

@petamich presne tak

@jajana64 ved treba prejst do banky, kde sa neplati. Ja napr.ani v Tatre neplatim, nemam dovod odchadzat inam a ani sa na Tatra banku hnevat

misanthropicdann
•
6. aug 2025
@6janka62

Stačí ísť do Raiffeisen banky a máte všetko zadarmo...keď vám príde 400€, odíde 1 inkaso je ucet bez poplatku(aj druhá karta napr pre manžela + celý servis na pobočke zadarmo), spravia vám aj presun účtu, presmerovanie príjmu...neobmedzené výbery z bankomatov TB a raz do mesiaca zadarmo výber z cudzieho bankomatu

@6janka62 stačí každý rok zavolať ze chcem zrušiť účet lebo v inej banke ho mam bez poplatku. A každý rok mi na 12 mesiacov zrušia poplatok za účet.

ekira1
•
6. aug 2025
@misanthropicdann

@6janka62 stačí každý rok zavolať ze chcem zrušiť účet lebo v inej banke ho mam bez poplatku. A každý rok mi na 12 mesiacov zrušia poplatok za účet.

@misanthropicdann alebo si zistiť podmienky, kedy je účet zadarmo a splniť ich..

misanthropicdann
•
7. aug 2025
@ekira1

@misanthropicdann alebo si zistiť podmienky, kedy je účet zadarmo a splniť ich..

@ekira1 alebo, ale podmienky na bezplatný účet v Tatra banke mi nevyhovujú.

jajana64
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
jajana64
autor
•
28. okt 2025

Prečo mám rada koníka?? Stáva sa,že potrebujeme radu, alebo sa s niečím poradiť a nájdu sa milý, ochotný ľudia, ktorí poradia a tak.
Tiež naopak...ak ja viem, alebo si myslím, že by som mohla pomôcť, poradiť ,rada pomôžem.
Je príjemné, keď si ľudia vážia rady druhých a neodsudzuju, neubližuju si. Vážim si dobrých, empatických ,ľudí.
Tiež sú na tejto stránke aj odborníci, ktorí bez všetkého radi poradia.