icon

Môžu mi stiahnuť peniaze pri mínuse na účte?

6. nov 2024

Dobrý večer, na účte mám skoro 45€ mínus . Priateľ mi chce poslať peniaze . Stiahnu to hneď ??

Strana
z4
gab1sol
7. nov 2024

@majlo1234 prepáč, ale si na rodičovskej, máš hypotéku a ty sa hneváš, že ti banka neschváli kreditnú kartu, čo je úverový produkt? No, fuj, zlá banka.

natalka13
7. nov 2024

@majlo1234 ked mas hypo, poistenie nehnutelnosti, poistenie hypo napriklad mas ucet zdarma. Staci si nastavit ucet podmienky....

majlo1234
7. nov 2024

@gab1sol hnevam sa, ze to maju ako podmienku na to, aby som ziskala vedenie uctu za nula eur mesacne. Hnevam sa preto, lebo mam u nich hypoteku, setriace ucty, investicny ucet, cestovne poistenie, umrtne poistenie a aj tak nemam icet zadarmo. Som ich klientom od vysokej skoly, pomalicky to budu dve dekady a ona si ma “ctia” tak, ze kazdy mesiac platim za vedenie uctu, kdezto hocikto z ulice ma teraz vedebie uctu na dva roky zadarmo. Uz vidis tu logiku za mojim hnevom?

majlo1234
7. nov 2024

@natalka13 no prave ako som vyssie pisala, akosi to neviem dosiahnut. Stiahla som to na 3,50, ale dalej sa bez kreditky neda😒

gab1sol
7. nov 2024

@majlo1234 ak máš tebou uvedené produkty, tak nemôže ti byť účtovaný poplatok - ak ti napriek tomu účtovaný je, tak podaj reklamáciu a v odpovedi ti uvedú, prečo ti niektorú zo zľav neuznajú (podmienka na 100%-nú zľavu je mať tri produkty z troch skupín produktov). Uvádzaš, že máš hypotéky, tak predpokladám, že si hlavný dlžník. To by mal byť prvý produkt. Ak máš sporenie, kde si mesačne sporíš aspoň 50e, máš druhý produkt. Poistenie - tretí produkt. Podielové fondy (investície) v objeme aspoň 10000 eur, máš ďalší produkt. Ak z nejakého dôvodu niektorý z produktov do zľavy nie je započítaný, v rámci reklamácie ťa o tom informujú. A na začiatok ti stačí zavolať na dialóg a informovať sa.
Mimochodom, podľa aktuálneho programu odmeňovania, zľava 3,5e by nemala byť.

majlo1234
7. nov 2024

@gab1sol vdaka, hned zajtra tam teda volam! A som zvedava. 10000 tam uz nemam, vsetko pomaly presuvam inde, kedze som proste dozrata. Ale zvvysok by mal byt ok. A teda mozno platim len 3 eura, hadam nie 5😀

gab1sol
7. nov 2024

@majlo1234 určite zavolaj, aspoň sa dozvieš, prečo ti neuznali 100%-nú zľavu. A ak ti mala byť uznaná, tak by ti tie poplatky mali byť vrátené.

pictbridge
7. nov 2024

@maranco môj manžel je v Nemecku môže vybrať len 200 . Takže musí niekedy na 3 alebo 4 krát a poplatky sú otrasne .

faasx
7. nov 2024

Hrozne toto, ľutujem tie deti … chápem, že ste to mali máte ťažké .. ale ja by som do dieťaťa nešla, ak by som ja ostala na materskej a môj partner zarábal (poviem len tak) 1000€ .. aj to asi som povedala “veľa” .. (na tvojho priateľa) … fakt mi to je úprimne luto a snad sa to zmení držím palce

maranco
7. nov 2024

@pictbridge nech si dá banku ktorá má bezplatné výbery z bankomatov
v nemecku neplatí kartou v obchodoch?

kristinapetronela
7. nov 2024

Akože chudák dieťaťa takýto rodičia. Stať sa môže hocico ... Ale ona nič také nepíše len píše ako je v mínuse ...

monika8899
7. nov 2024

@miskakyska
@ autor
ty myslíš že je to ona?Čo dávala tento týždeň diskusiu,ako prežiť z 5 € na týždeň 🤔

monika8899
7. nov 2024

Autorka nenapadlo ťa,dať dieťa do jaslí a nájsť si prácu/brigádu keď vám to finančne nevychádza?

ekira1
7. nov 2024

@majlo1234 veď je tam viac kategórií, hypo máš jednu, poistenie nehnuteľnosti druhú a ešte jednu aby bol účet zadarmo. Nemusela to byť iba kreditka. Ale veď áno, každý nech si dá banku, akú chce.

autor
7. nov 2024

@faasx Ďakujem

autor
7. nov 2024

@kristinapetronela aký sme rodičia?? Nie každý má to šťastie si nájsť dobrú robotu z dobrým platom .

timea301196
7. nov 2024

@smajliica tak ja napríklad tiež kupujem ar mlieko pre dcéru… :D a ma vyše dvoch :D

smajliica
7. nov 2024

Akože nič proti tomu, ale keby mám 5€ na účte tak to asi nie je moja priorita 😅

mandarinka555
7. nov 2024

@princkrason No asi takú, že nemajú prachy, ona na rodičáku, on v skúšobnej lehote, ale hlavne, že majú bábo, ten " dar od boha" dpc🙈 Ešte pred chvíľou som tu čítala, ako radia autorke, že majú vysoký príjem a ona váha, či mať dieťa....Nie!!!! dôležitý je ten "DAR" a potom revať, že nemáte z čoho žiť, ale hlavne, že máte "uzlíček šťčastia"

strop23
8. nov 2024

@biba_18 vsak a potom si robia este deti ked sami nevedia fungovat🤦

david1202
8. nov 2024

Ja mám ako druhý účet 365 a určite sa dá vybrať viac 😆

david1202
8. nov 2024

Rodičia niesu o Tom že musia mať šťastie na robotu atď...ale MAŤ nejaké peniaze na to dieťa...keď nemám peniaze tak nechcem dieťa..
Logické...alebo budem ako ty a budem mať hovno ...príde nejaký úraz ,niečo sa stane a si bezdomov....si úžasná žena...taká sprostá že to bolí aj tvoju peňaženku.

amonet
8. nov 2024

@david1202 niektore bankomaty maju obmedzenie hotovosti na jeden vyber

kristinapetronela
8. nov 2024

Aký ? Nezodpovední ! Aby si nemala pre dieťa plienky a mlieko tak ako prepáč ale mne sa to pri troch deťoch nestalo a keby sa mi stane tak si vstupim do svedomia

autor
8. nov 2024

Nezaujímaju má vaše názory. Ja viem, že pre naše deti robíme všetko čo sa dá. Aj keď momentálne teraz sme sa ocitli v zlej finančnej situácii . Vôbec ma nepoznáte . A idete má odsudzovať . Nemám čas tu čítaj vaše názory na mňa . Mám druhé povinnosti. Ďakujem tým ktorý mi poradili . 🙂

nelka93
9. nov 2024

@majlo1234 ja mam tiež tatru a za účet neplatím nič. Vlastne ešte ani raz som tam nezaplatila ani cent navyse

Strana
z4