Najviac ľutované utratené peniaze
ake utratene peniaze a za co ste navjiac lutovali
ja hrozne minam na stravu :(
@silvia2013 to je dolezite nelutovat
Ty lutujes ze kupujes jedlo?
podla mna je irelevantne naco miname. podstatne je preco mas vycitky ze kupujes jedlo. s tym treba pracovat
My prežerieme majlant, ale to mi nevadí, máme radi dobré a kvalitné jedlo👍 A tebe tie peniaze chýbajú, keď to ľutuješ?
Neľutujem ani jeden utratený cent na nič. A to by sa našla kopa veci, ktoré by iný ľutovali. A na strave sa nešetrí ( môj názor ) 😄
Objednávaš stravu ? Chodíte do reštaurácií? Vyhadzuješ jedlo?
@katica06 vyhadzujem lebo denne varim/peciem
Pretočili sa mi ciferníky, keď sme spočítali, čo sme utratili na jednej dovolenke, kde sme sa naozaj rozšupli… Ale neľutujem to, pretože aj keď sú to už 3 roky, stále v dobrom spomíname na tie krásne zážitky. Najmä deti.
Inak, asi nič také nemám, lebo ak niečo kupujem, som presvedčená o tom, že to potrebujeme alebo chceme a máme na to.
No tak prestaň vyhadzovať a nebudeš ľutovať vyhodené peniaze. Si taká bohatá aby si vyhadzovala dobré jedlo?
denne pečieš?
Kriste pane, tak var menej aby si nevyhadzovala alebo nevar každý deň. To je snáď logicke. A nebude potrebne o každom prde zakladať diskusiu...
Lutujem minute peniaze za nekvalitne produkty, ktore sme potom tak ci onak nahradili kvalitnymi - napr. Tycovy vysavac z lidlu za 60€. Vobec nesal, uplne nanic.. vratit sa uz nedal, tak 60€ vyhodenych. Kupili sme dyson za 600€ a uz stvrty rok funguje perfektne.
Tiez prkotinky pre deti - impulzivny nakup - dake plastove 2€ hracky, kt sa po jednej hre rozbiju.. atd.
Z minulosti davnej je vela veci, za ktore by moje vyspele ja uz neminalo peniaze, ale to je uz jedno 😜
Mraznicku mas?
Keď denne varis, pečie, tak asi vieš koľko toho zjete. Var menej, mraz, zavaraj.
@solange7 ked kupuje tolko, ze sa aj vyhadzuje ako u nas, tak potom ano, je mi to luto. Alebo nakupujem na jedenie somariny, to mi je tiež luto.
Aj ja varím niekedy každý deň, niekedy každý druhý a predsa nevyhadzujem, viem použit zvyšky, keď je plná chladnička tak nevarím
Ja s minuly rok sla s detmi este neboli na 3dovolenky. Tohto roku mam rezervovane 2. Obcas si poviem co som za to vsetko mohla mat ine..a potom si poviem ze som uz stara kofa mam 47 kedy uz s nimi pojdem ak nie teraz. Potom mam par veci ktore som pouzila raz ale bo 2krat do rok to si tiez hovorim naco som to kupovala len to skladujem.
@silvia2013 rozumiem, ale to by mala skor lutovat svoju neschopnost hospodarit. To sa da vyriesit pomerne jednoducho.
Joj autorka tak denne nevar a nepec je to jednoduche usetris cas aj peniaze.. mna napriklad varenie nebavi co by som za to dala. Nuz ale ked ta to bavi tak var len malicke porcie co sa zjedia
@nin12345 stravovanie po restauraciach je drahsie ako varenie doma
@silvia2013 naozaj nechapem kde v mojom komentari si nasla co i len zmienku o stravovani sa v restauraciach
My vyhadzujeme za vylety / dovolenky a neľutujem
@nin12345 píses, že nema varit, tak ako ma jest?
@silvia2013 veď píše, že nemá variť denne... A ak áno, tak v menšom. Ja osobne nechápem to denné vypekanie, ak to teda tak myslela.
@silvia2013 ja pisem ze nema varit a piect DENNE rozumej da sa navarit alebo napiect aj na dva dni. A potom som este dodala ze ak ju to varenie tak bavi nech vari male porcie co sa zjedia aby nemusela jedlo vyhadzovat (pretoze sama pise ze jedlo vyhadzuje lebo vari a pecie denne)
@silvia2013 ty co nevies citat ci co🤣🤣 nechaj tak
@nin12345 čitaj medzi riadkami.

Ja na handry, jedlo a výlety, ale výlety nelutujem 🙂