Nehnuteľnosti, čo sa to deje?
Predavame byt a nic, žiadny zaujem. Najlepšia ponuka na portáli, cena uplne na dne a ziadny záujemca 🤷🙄.
Hovoríš, že všetko super super a cena najnižšia a nič. Mne osobne by bolo zase toto podozrivé, že prečo máte tak nízku cenu keď je to všetko také super. Tak si vyber 🙈
Cez realitku? Ak ano co na to hovori realitak?
Ja sa divim. Nasi susedia predali minuly tyzden byt za 2 hodiny. Seriozne. A to im po predaji volal zaujemca, ze im da o 20k viac, ak ho posunu jemu.
@tykat cakame..
@sashabb no ved toto, preto mi je to divne... Nič podozrivé na tom nieje.
Realitaci tvrdia, ze ludia cakaju, ze pojdu nehnuteľnosti dole, preto sa nepredava, no pofla mna je to totalne blbost, nikdy, nikdy, nesli ceny nehnuteľností dole, nepojdu ani teraz.
@loginexistuje mali by sa úroky ustáliť na 3,5-4, percenta budúci rok.
@drahomirrra fakt tomu nerozumiem, realitacka bola presvedčená, ze do tyzdna mame rezervacku. A nie, nehovorila to, preto aby nas presvedcila. Spolupracujeme uz dlhsie, ineho maklera ani nechceme.
@tosomja netuším, preto som nervozna, konecne sme nasli dom ktory nam vyhovuje po všetkých stránkach a teraz zase tento problem.
@bambulka814 nbs ohlasuje na buduci rok inflaciu 20% plyn z ruska k nam uz nejde naklady na byvanie budu rast raketovo nasobne th vsetci co drzali byty s vidinou dobreho zisku sa ich budu zbavovat
ja som z generacie ked sme si brali hypo tak urok bol cez 7% pozri sa ake su uroky v cechach tam uz su 6-7% na hypo teraz
Ak ma nizsiu cenu ako okolite byty a byt je dispozicne a pohladovo ok (ziadna sialena rekonstrukcia s ciernymi stenami a cervenymi kachlickami-tym sa nezavdacis skoro nikomu) tak davat prilis nizku cenu nie je dobre. Vyvolava to v ludoch pochybnosti ako napriklad ze nieco tajis ako susedov, co vsetko pocuju, susedov fajciarov a dym ide cez stupacku, nejakych fetakov, problemy s bytom ako takym napr plesnou, v zime sa neda poriadne vykurit lebo su uniky a podobne. A uprimne ked sme my kupovali, cenu za m2 sme riesili ako posledne kriterium bytu.
@loginexistuje taký odhad dal analytik na TA3. Neviem. Veď uvidíme 🤷🏼♀️. Môj odhad je tiež nižší ako 7, Max 4-5.
@bambulka814 aj ja som analytik 😉
možno že cena na dne - ale pre teba...
záujemci si možno myslia iné...
držím palce
No cena rozhoduje a lokalita plus okolie ak je všetko super tak to bude cena zbytočne si myslíš že ste dali najlepšiu v okolí. Kto kompletný ti kúpi byt nad 100 tisíc v dnešnej neistej dobe..my sme kupovali pred 7 rokmi veľký trojizbový za 56 tisíc teraz za to pýtajú 150 a viac ..to mladá rodina nemá šancu uplatniť ak majú bežnú prácu a to im banka ani nedá ak nieje nadštandard. príjem..
V susednej bytovke maju napr svaby, kvoli jednej rodine neplaticov, ktorych nevedia vystahovat, co nikdy nepustia na dezinsekciu, trpia vsetci, lebo to lezie hore aj dole. Si myslis, ze niekto to spomenie pri predaji novemu majitelovi? Narychlo predaju a za taku cenu, aby sa ludia pobili, aby to cim skor bolo.
Takze mne nizke ceny vzdy evokuju nejaky problem, sorry.
Niekde bude háčik, neverím tomu. Až také super to asi nebude keď nemáte ani jedného záujemcu. 😏 Kľudne sem daj inzerát a hneď ti povieme svoj názor. 🙂
@deti95060810 sledujem nehnuteľnosti uz dlhsie, myslim ze mam spravny úsudok, ale mozem sa mylit.
@maranta_leuconeura praveze nic take, iba ho naozaj potrebujeme surne predat, kvoli domu.
Kamos realitak mi akurat tento tyzden spominal,ze predaj stagnuje,ludia cakaju,nevedia,co bude. Po novom roku by sa to mohlo rozhybat. Zovsadial sa na nas vali,aka drazoba bude po novom roku,preto su ludia opatrni a zvazuju,co dalej.
@evaachesa ja netvrdim ze je to nejake super...
Dakujem ale nepotrebujem tvoj nazor. Z inzeratu a fotiek, nic moc nezistis, ked anilen netusis aka je lokalita a ako sa v meste hybu ceny.
Tiež predávame tak to sledujem a všímam si, že veľmi dlho sú mnohé byty v ponuke. Ja som sa veľmi snažila urobiť dobre fotky, to je asi základ, lebo keď vidím niektoré … no … tiež by som sa tam nešla ani pozrieť. Nehovorím že váš prípad. Ale už sme všetci zvedavý … nedáš sem ten inzerát? Alebo aj do správy. My sme sa necelé dva týždne mali tri obhliadky a z toho sa vykľul už jeden vážny záujemca, tak uvidíme cez týždeň čo z toho bude. Ale aj naša maklerka vraví, že už sme v situácii kedy si kupujúci môžu vyberať a zjednavat cenu. Tiež sa mi zdá že máme cenovo jednu z najlakavejsich ponúk.
@marca12 no ved ano, toto som pocula aj ja od vela ludi (zainteresovanych) ale pre nas bude po novom roku neskoro, nebudu na nas cakat z domom do nekonecna.
Prečo sem nechceš pridať link?
V inzeráte si hádam uviedla lokalitu a na základe toho si viem vyfiltrovať podobné ponuky. Takže, samozrejme že si viem urobiť predstavu. 🙂
Pokiaľ sem nedáš link na inzerát (prípadne len pár foto, s popisom a cenou), tak je toto dosť zbytočná diskusia o ničom. 😏
A ako dlho ho mate inzerovany?
@frantisska my uz vyse dvoch týždňov a nic 😱 vsetci cakaju co bude. A my medzitym prideme o dom 😭
@evaachesa ked je pre teba zbytocna, tak sa nezapajaj, nikto ta nenuti. Ja nepotrebujem citat niekoho nazor. Skor mi ide o to ci ma niekto podobnu skúsenost, kto predava.

A keď ho nepredate? Čo spravíte?