icon

Nehnuteľnosti, čo sa to deje?

2. okt 2022

Predavame byt a nic, žiadny zaujem. Najlepšia ponuka na portáli, cena uplne na dne a ziadny záujemca 🤷🙄.

janka_266
2. okt 2022

Za takú cenu a veľkosť idu byty v Leviciach neprerobene 😃 niektoré sa predaju hneď, niektoré sú už roky na nete

autor
2. okt 2022

@maribell nemam preco sa zan hanbit, chod uz robit nieco uzitocne prosim ta a netrep, len sa strapnujes.

autor
2. okt 2022

@evaachesa nie, nemame ho nikde, ved naco?! 🤦🤦🤦🤦 Boze toto nevymyslis...

blontimka
2. okt 2022

Kamoška dávala byť do ponuky a hneď sa predal. Ľudia až tak necakaju. Stále potrebujú bývanie

autor
2. okt 2022

@blontimka hm, tak to je zaujimave, no uvidíme, este pockame chvilku. Ďakujem za nornalny koment k veci.

evaachesa
2. okt 2022

No tak neviem kto tu vymýšľa, keď na žiadnom portáli nikto z nás nenašiel byt s rozlohou a sumou akú si uviedla. 😏

lilope
2. okt 2022

@evaachesa našla som jeden na reality.sk v Topoľčanoch s výmerou že 0 m2, 3 izbový, cena sedí. Na druhom portáli topreality je ten istý byy a uvedené 76 m2...? Inak naozaj tam nič s týmito údajmi nie je.

heleninamama
2. okt 2022

V každom prípade, závidím cenu 104 000 za prerobený 3izbák. Keby boli za túto cenu u nás, kúpim aj tri. To je cena ako z rozprávky a ak sa zdá niekomu vysoká a má problém získať úver na takýto lacný byt (veď v hotovosti stačí mať 20 000), lokalita asi neposkytuje dobré pracovné príležitosti.

autor
2. okt 2022

@evaachesa tak asi zle hladate 🤣 boze fakt neverím, coho ste ľudia schopní 🤷.

slovenka753
2. okt 2022

Nečítala som celú diskusiu. Aktuálne sa podľa mojich informácií predávajú rýchlo len byty, ktoré niečím vynikajú - cenou, interiérom, lokalitou, pripadne ich kombináciou. Veľmi zle sa predávajú byty, kde treba ist do väčšej /kompletnej prerabky (pri stúpajúcich cenách materiálov je to pre kupujúceho veľká neistota). Nepíšeš lokalitu ani nič ďalšie takže ťažko povedať viac. Ak sa byt dlhšie nepredá, radšej ho stiahnite z ponuky, leziaky posobia na kupujúcich odstrašujúco (evokujú ze je pri nich nejaký problém).

vikiki29
2. okt 2022

Tiež si nemyslím, že všetci čakajú. Sú ľudia, ktorí zarábajú dosť aby sa hypotéky nebáli a keď raz potrebujú bývať a kúpiť, tak kúpia. Tu skôr vidím zádrhel v tom, že požadujete len hotovosť. Prečo? Je tam nejaký problém? Nedá sa byt založiť?

miskakyska
2. okt 2022

...a ja zas nechápem, prečo by tu mala dávať link...keby ho dala,zas by bola za deb1la, že porušuje pravidlá...

slovenka753
2. okt 2022

@vikiki29 robí sa to keď byt nevlastní 5 rokov a nechceš platiť dane. Aspoň to je najčastejší dôvod.

eeffka
2. okt 2022

Pozrela som portaly a naozaj taky byt s parametrami nie je. Takze bud si naschval dala ine parametre alebo ak to mas zverejnene na na stranke realitky tam bude problem. Ked som kupovala byt, chtu aj pozemok lustrovala som denne bazos a nehnutelnosti.sk tam sa preda ak je nieco za normalny pomer cena/kvalita raz dva. Aj teraz. Pozeravam z pasie. Cize zmenit portaly, zlepsit fotky a propagaciu. Bezne vidam predaj bytu aj v nasej sidliskovej FB skupine.

mery333
2. okt 2022

Autorka, ak predavas byt v ZA a okoli, ozvi sa cez IP. Dakujem.

maranta_leuconeura
2. okt 2022

@slovenka753 to velmi neobstoji, kupnopredajna zmluva ide predsa na kataster. Jedine, ze by na nej bola ina cena, ale ja byt kupujuca toto neakceptujem

ropucha6
2. okt 2022

Pozrela som tiez so zaujmom nehnutelnosti a tie fotky niektore…linka zapratana Nutrilonom, hrncami, bananmi….to aj keby bol byt zo zlata, by som pozriet nesla 🙂

ropucha6
2. okt 2022

@maranta_leuconeura ano toto robia ludia, ze kupna cena a zvysok zariadenie 🙂 tiez sme do takej kupy nesli. Ja som chcela hotovost, lebo som chcela rychly predaj/jednoduchsi ako s hypotekou. Nastastie som nemala problem najst kupcu.

cecilia29
2. okt 2022

Fakt fotky robia vela, urcite treba urobit dobre foto, ktore prilaka zaujemcu

ibajaanikiny
2. okt 2022

Teraz som predavala byt v Ba, 2i, v jeden den sa hodil inzerat a na druhy bola obhliadka a hned ho baba vzala. Takze,predavate iba Vy? Ci s pomocou realitky? Je inzerovany na vsetkych portaloch?zvidetelnili ste ho aj na soc.sietach? Naozaj je cena na dne? Je prerobeny? Ono sa to nezda,ale zalezi aj na tom,aby sa tomu venoval dobry realitak,vedia ako vyzdvihnut v inzercii plusy bytu,aj na obhliadlach to vedia odprezentovat,spravne nafoteny a 3D obhliadla urobi tiez svoje…

dzt
2. okt 2022

@ropucha6 ja keď vidím tie wcka, v akom stave sú, ma normálne 🤢🤮🤢🤮🤢🤮

sissy27
2. okt 2022

Prepáč, ale 78m2 za 104 tisíc sa vylučuje s perfektnou lokalitou…

berusinka2
2. okt 2022

@loginexistuje asi nie,lebo je v predaji uz od juna...ktovie ci ten bordel je v cene bytu😎😀

tosomja
2. okt 2022

@loginexistuje ak áno, tak otras. Predáva aj ten bordel. 🙂

tosomja
2. okt 2022

@berusinka2 hlavne že útulný 😁

blontimka
2. okt 2022

Ja som v júni chcela predať 1i byť v centre pb a ľudia ponúkali aj viac len aby ho dostali.
Bohužiaľ sme ale s manželom potom zmenili plány a byť sa nepredal.
Mimochodom ak sa tebe nedarí predať byt a máš to dobre nastavené tak potom nezabudni že ani im sa nemusí dariť predať dom tak jednoducho. A domy predať je náročnejšie.

aduskatt
2. okt 2022

ak je to ten byt na linku, tak b som trochu pochybovala o profesionalite - či tie fotky? neporiadok z hračiek, ovládače na gauči,......... byt sa má fotiť uprataný a chcelo by to aj kvalitu fotiek zvýšiť

autor
2. okt 2022

🤣 nieje to nas byt 🤷

autor
2. okt 2022

@sissy27 ja som nenapisala perfektna lokalita ale vyhladavana a nerozumiem preco vy sa to malo vylucovat, ked anilen netusis o ale mesto ide