Neprišiel nám energošek
Ahojte, je tu niekto, kto ma narok na energosek a neprisiel mu?
Mne prisiel mail z elektrarni aj plynarni ze to bude uplatnene vo fakture, ale sek za teplo nie. Teplo bude o 40% drahsie, podla tej ich kalkulacky mi to vychadza ze narok mame. Manzel ma priemerny plat, ja som na nizsom rodicaku. Fakt nechapem. Ak by sme nesplnali bonitu, nepridu mi predsa tie maily. Ale pri mojom stasti to bude nejaka hlupost, ako napriklad ze si tu byvali majitelia nechali trvaly pobyt alebo co.
@anonym_autor však odkiaľ máš teplo? No jedine plyn alebo elektrina a to ti došlo mailom, že budeš mať zohľadnené vo faktúre, tak čo ešte čakáš aký šek?
@anonym_autor však odkiaľ máš teplo? No jedine plyn alebo elektrina a to ti došlo mailom, že budeš mať zohľadnené vo faktúre, tak čo ešte čakáš aký šek?
@sasa1310 od centralneho dodavatela tepla? Byvame v bytovke.
Baby a čo byty keď máme kotolňu vlastnu v bytovke je náš 24 bytov. My na energoseky nemáme nárok ?
Baby a čo byty keď máme kotolňu vlastnu v bytovke je náš 24 bytov. My na energoseky nemáme nárok ?
@michaela0309 a v kotolni kúrite čím?
@anonym_autor Mne dosli seky 2. Pred cca mesiacom na 55 eur, kym vsetci aj s mensimi bytmi dostali viac a vcera som nasla v schranke este jeden na 54 eur. Je tam uvedene: Pri krizovej vyuctovacej kontrole sme zistili, ze vi vypocte vasho uz zaslaneho energoseku neboli zohladnene vsetky relevantne podkladove udaje. Z uvedeneho dovodu vam dodatocne zasielame zvysnu cast kompenzacie za prve tri mesiace.. ja by som ma tvojom mieste zavolala na infolinku.. inak toto je riadny cirkus.. Ludia ako ja by podla mna nic dostat nemali, moj prijem je 2,5nasobok priemernej mzdy 🤡. Takto sa rozhadzuju statne peniaze hore kominom, a ti co dostat maju, nic nedostanu
@anonym_26b188 zastaviť sa na Okresom urade v danom mieste. Energoseky sa ešte doposielaju do konca mesiaca. Ak nepríde sek fo konca marca tak treba ísť na OÚ spísať námietku doplatia aj tie 3 mesiace v apríl kedy bude ďalšia energopomoc vyplácaná.
@michaela0309 Nie len tie co su Centrálne vykurované byty.
@michaela0309 a v kotolni kúrite čím?
@ekira1 plynom kotol je na plyn
@michaela0309 Nie len tie co su Centrálne vykurované byty.
@kristian33 haluz a bytové domy čo majú vlastnú kotolňu nič?
@michaela0309 tak ak mate narok na energopomoc cenu za plyn vam nezvysia
Co ste si zvolili, to máte ☹ 🙂
@anonym_autor my máme nárok ale nedošlo nám nič
Co ste si zvolili, to máte ☹ 🙂
@anonym_2c6393 a ty to nemáš?
My máme nárok, tiež nám to zohladnili vo faktúre aj spp aj vse ( rod.dom) ,nemáme zvýšené mesačné preddavky. Šeky chodia tým, ķtory majú centrálne vykurovanie ( byty)
@michaela0309 tak ak máte nárok, budete mať zohľadnenú cenu za plyn vo faktúre. Energošek ani nečakajte, nemá vám aký a prečo prísť..
ako sa da vypočítať na kolko mame narok? Byvam v panelaku, narok mam dik

Dievcata, nam prislo z elektrarni, ze nam bude energopomoc poskytnuta a bude zohladnena vo vyuctovani. Elektrina pisana namna, prislo to muzovi do elektronickej schranky. Lwn nijde neuviedli kolko, sumu? Vy viete sumu?
@anonym_f62a93 Ak si dobre pamätám, tak podpora je cca 31€/Mwh