Nič som neušetrila
Často tu čítam že ľudia odkedy pracujú šetria peniaze na vlastne bývanie aby nemuseli brat hypotéku,alebo šetria do budúcna pre rodinu.Ked sa nad tým tak zamýšľam,ja pracujem od svojich 18,no nič som neušetrila.Vycitam si že som bola blbá a o všetky peniaze došla.Kopa som dala rodičom do domu,kúpila im potraviny a tak.Potom čo som mala priateľov,jeden bol alkoholik, všetko prepol aj moju výplatu.Dalsi má využíval z peňazí.Dlho som nemala žiadne úspory a teraz keď už mám svoju rodinu a deti nemám nič.Brali sme si hypotéku s manželom na 30 rokov,žijeme dá sa povedať dobre,no mohlo by byť aj lepšie.Hlavne finančné.Strasne ma trápi že som nič neusetrila do budúcna odkedy som začala pracovať,mohli sme sa mať teraz lepšie.Teraz mám 35,ťažké doby idú,už ťažko nasetrime niečo príklad aby sme mohli skoršej splatiť hypo alebo našetriť deťom na bývanie.Je mi to ľúto.Ako to beriete vy,šetrili ste od 18tky?

Áno, šetrila som hneď od 18. kedy som začala pracovať. Vždy som patrila k tým menej zarábajúcim a vzdy som mala potrebu si niečo odložiť na horšie časy. A vždy sa mi to vyplatilo.