Podpora v nezamestnanosti po rodičovskej dovolenke
Ahojte. Som bola na materskej a rodičovskej od októbra 2020 do teraz s dvoma deťmi. Syn mal 28.10.2025 tri roky. Čiže deň po tom som mala nastúpiť do práce. Vybrala som si 3 dni dovolenky a k 31.10.2025 som dala výpoveď dohodou keďže firma zanikala. Nemalo by mi to navýšiť podporu v nezamestnanosti? Ďakujem
@anonym_autor zalezi koľko si mala tej dovolenky...ak len tie 3 dní a nic na preplatenie, tak budeš mat vymeriavací základ cca vo výške tvojej priemernej mzdy a z toho 50%... ak si mala dovolenku aj na preplatenie a viac dní, tak môžeš mať omnoho viac
@anonym_autor zalezi koľko si mala tej dovolenky...ak len tie 3 dní a nic na preplatenie, tak budeš mat vymeriavací základ cca vo výške tvojej priemernej mzdy a z toho 50%... ak si mala dovolenku aj na preplatenie a viac dní, tak môžeš mať omnoho viac
@rachel36a cca 43 dní tuším dokopy
@anonym_autor ??? a to mame odkial vediet?
@natalka13 v tom prípade ak nevieš, nemusíš odpovedať. Jednoduché 😊
@anonym_fb4deb ďakujem. Výplatnú pásku mi ešte nedali a nič ešte nevyplatili takže netuším ešte teda ale pomohla si mi to aspoň objasniť. Ďakujem 😊
@anonym_autor ved to tu nikto nevie😂
@natalka13 ľudia čo sa tomu rozumejú, vedia 😊
@anonym_autor tak v tom prípade budeš mat maximálnu podporu....ale iba ak si za posledné dva roky nemala ziaden zdanitelny prijem
@rachel36a Nie to som nemala nič také. Ďakujem 😊
@anonym_autor no to teda nevedia. Pokiaľ si nenapísala, že si nielen čerpala tri dni dovolenky, ale ti aj preplatili 40 dní nevyčerpanej, ani najväčší odborník by ti tu nevedel povedať, aká bude tvoja podpora.
@jaroe tak ale ten človek čo tomu rozumie povie že potrebuje k tomu vedieť to a to 😊 keďže ja tomu nerozumiem, nevedela som teda čo treba k tomu vedieť a ten čo rozumie tak napíše že čo musím ešte doplniť aby mi to približne povedal 😊
@jaroe tak ale ten človek čo tomu rozumie povie že potrebuje k tomu vedieť to a to 😊 keďže ja tomu nerozumiem, nevedela som teda čo treba k tomu vedieť a ten čo rozumie tak napíše že čo musím ešte doplniť aby mi to približne povedal 😊
@anonym_autor verim ze nie maximalna, pretoze uz idu po firmach co takto spekulantsky pristupuju k par dnom dovolenky...a konecne vam klepnu po nenazranych prstoch.

Malo.