Pomoc s neoprávnenou platbou Google Adwords Dublin?
Ahojte prosím viete mi poradiť?z môjho účtu mi bolo stiahnutých 50 eur ,protistrana GoogleAdwordsEU /Dublin
.Ďakujem.
@simca06022011 * neviem... popravde aj keby mi niekto sa nabúral priamo do platobnej brány, kt v eshope mame, nevidí čísla kariet, už vôbec nie iné údaje *
ty ako obchodník používaš platobnú bránu to znamená že údaje o karte dostane dôveryhodná platobná brána a tebe len potvrdí transakciu, ty číslo karty neuvidíš, takže ty ani tvoj zamestnanec nemôže zneužiť ani ho nemáš nikde uložené aby ho niekto mohol od teba ukradnúť
Temu a ostatné čínske eshopy ktoré si sami vypýtajú údaje karty tie údaje proste dostanú od zákazníka, takže ak by chceli zneužiť, dá sa
@doriiis * tak by neexistovalo,aby niekto nakúpil bez vášho súhlasu,potvrdenia sms kódom,alebo bez vašej biometrie *
Mimo EÚ sa dá platiť kartou bez potvrdenia sms kódom alebo biometrie
@maranco tak ano, a potom prave preto su nachylni na uniky rozne. Staci zdatnejsi hacker a je tam.
Stalo sa mi, že mi odišla z účtu neautorizovana platba. Reklamovala som a banka do dvoch dní vrátila (zadarmo). Tatra. Jediný, kto mal s kartami problém, bola Prima. Tam mi odišli peniaze aj z neaktivovanej karty, s vrátením robili cirkus, netušili prečo peniaze odišli, vystavili novú kartu a to isté. Tak som si počkala, než všetko vrátia a zrušila účty v tejto banke a nikdy viac. Z Temu občas objednávam a autorizaciu to po mne chcelo...

@emily7384 vsetci su opatrni :DD o tom tu pisem, ze mozes robit co chces, proste ak sa stane, tak sa stane a mne sa teda s "jednorazovymi kartami" a neviem cim saskovat nechce, ja robim nakupy online prilis casto na taketo srandicky :D